Miss Roswell
Miss Roswell
Zainspirowana pomysłem czarnego i uzyskania jego błogosławieństwa postanowiłam rozbudować wątek Miss Zdjęcia wybierałam według mego wspaniałego gustu wybrałam takie które naprawde mi się podobały żeby nikt mnie nie posądził o jakieś faworyzowanie no oczywiście żeby utrudnić wam wybór i uświadomić jakie piękne kobitki mamy w Roswell Zapraszam do głosowania bo jak nie to zaczne ostrzyć pilniczek
Wrzucę wam pare zdjątek trochę w nieładzie bo mój komputer odstawia szopki grrr A jak się uda to znaczy że jednak się na de mną zlitował
Liz Isabel Maria
Wrzucę wam pare zdjątek trochę w nieładzie bo mój komputer odstawia szopki grrr A jak się uda to znaczy że jednak się na de mną zlitował
Liz Isabel Maria
Re: Miss Roswell
Tess
Courtney
Topolsky
na tych zdjęciach najlepiej wyszła Tess ale ciągle mam w pamięci Isabel z pierwszego sezonu więc zdania nie zmieniam.
Jeśli chodzi o zdjęcia to podoba mi się Liz i Courtney. Ale jeśli chodzi o serial to głosuje na Tess. Ona chyba jest moim niespełnionym marzeniem bycia blondynką.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
a mnie się nie bardzo podoba Tess na tym zdjęciu, ma taki sztuczny uśmiech.czarny wrote:na tych zdjęciach najlepiej wyszła Tess ale ciągle mam w pamięci Isabel z pierwszego sezonu więc zdania nie zmieniam.
Isabell chyba zapomniała się uczesać ale nie biorąc pod uwagę fryzury wyszła ładnie na zdjęciu.
Czemu zdjęcie LIz jedyne jako czarno- białe?
Femii ja też kiedyś też chciałam być blondynką, ale teraz wiem, że nie warto ciemne włosy podkreślają moje rysy twarzy i nie wiem czy nie pomaluję sobie włosków na czarny kolorek Nie każdemu pasuję blond a ja szczerze wole ciemniejsze dziewczynki bo i brwi mają ciemniejsze i grubsze a także ciemne obramowania oczufemii wrote:Jeśli chodzi o zdjęcia to podoba mi się Liz i Courtney. Ale jeśli chodzi o serial to głosuje na Tess. Ona chyba jest moim niespełnionym marzeniem bycia blondynką.
Wiesz co Goya przy mojej jasnej karnacji to żaden kolor włosów nie jest dobry. Może kiedyś ogolę się na łyso.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Nie na łyso broń Boże Zapuść sobie długie faceci lecą na laski z długimi włosami Najlepszy będzie twój naturalny kolorek a jaki masz kolor oczekfemii wrote:Wiesz co Goya przy mojej jasnej karnacji to żaden kolor włosów nie jest dobry. Może kiedyś ogolę się na łyso.
Mam długie włosy. Jestem brunetką i szczęśliwą posiadaczką zielonych oczu.
Tak femii jest mężatką
Co o tym wiem, mój mąż kategorycznie zabrania mi ich ściąć.Goya wrote:zapuść sobie długie faceci lecą na laski z długimi włosami
Tak femii jest mężatką
Przyjemnie wiedzieć że ludzie w miom wieku zaczynają już układać sobie życie Na de mną wisi jakaś miłosna klątwa
Wiecie co doszłam do wniosku że nie ma sensu zakładać nowych tematów o ściśle określonej tematyce bo i tak jest nas mało i temat się nie rozwinie może góra na 2 strony. Kiedyś może i miało to sens jak było nas więcej każdy napisał swoje zdanie a trochę nas było i później wywiązyała się dyskusja czasem... teraz jest nas dość mało więc albo będziemy czekać kto rozstrzygnie spót pomiędzy Liz a Tess albo przyznamy remis (choś ja nie popieram tego pomysłu)
albo będziemy gadać o różnych sprawach w oczekiwaniu na głos kogoś który rozstrzygnie spór i tym samym przedłyżymy temat o więcej jak 1 strona
I gdzie do jasnej anielki jest Max Może jego głos rozstrzygnie pojedynek
Wiecie co doszłam do wniosku że nie ma sensu zakładać nowych tematów o ściśle określonej tematyce bo i tak jest nas mało i temat się nie rozwinie może góra na 2 strony. Kiedyś może i miało to sens jak było nas więcej każdy napisał swoje zdanie a trochę nas było i później wywiązyała się dyskusja czasem... teraz jest nas dość mało więc albo będziemy czekać kto rozstrzygnie spót pomiędzy Liz a Tess albo przyznamy remis (choś ja nie popieram tego pomysłu)
albo będziemy gadać o różnych sprawach w oczekiwaniu na głos kogoś który rozstrzygnie spór i tym samym przedłyżymy temat o więcej jak 1 strona
I gdzie do jasnej anielki jest Max Może jego głos rozstrzygnie pojedynek
Max zaginął jak parę innych osób ostatnio. Robi się tu coraz bardziej pusto. Postarajmy się nie dopuścić do tego aby nasze ukochane umarło. Goya ma racje. Zakładanie nowych wątków jest bez sensu bo jest nas za mało. Ale gdybyśmy rozmawiali o czymś naprawdę ciekawym to może jest szanse na podtrzymanie życia forum.
A ja myślę, że jest sens. Lepszy rydz niż nic.femii wrote:Goya ma racje. Zakładanie nowych wątków jest bez sensu bo jest nas za mało. Ale gdybyśmy rozmawiali o czymś naprawdę ciekawym to może jest szanse na podtrzymanie życia forum.
Co prawda w temacie z głosowaniem to nie ma za dużego efektu, na ale forum jeszcze żyje i to najważniejsze
- MAX EVANS
- Fan
Mój głos powędrował na Liz
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Póki co wygrywa Liz
Dobra to może poczekamy ktoś jeszcze odda głos na razie Liz jest na prowadzeniu
I chyba zostanie na prowadzeniu. Ja też na nią oddałam swój głos.
Bardzo dziękuję za ooddanie głosów Uznajemu Liz za Miss Roswell (no chyba że ktoś nie może pogodzić się z jej wygraną i chce poczekać na kolejne głosy choć wątpie by jeszcze tu ktoś zajrzał skoro już całą ekipa zagłosawała)
Tess wyszła super, ale moim zdaniem najciekawszą urodę ma Courtney
https://jawacontrol.pl
https://jawacontrol.pl