Miss Alien
Miss Alien
szkoda, że mało nas ale i tak może być ciekawie. która z pozaziemskich ślicznotek jest tą ,,naj"? wybieramy naszą Miss Alien. nie patrzymy na to czy którąś postać lubimy czy nie, oceniamy obiektywnie. ja póki co sie wstrzymam.
Isabel
Tess
Courtney
Isabel
Tess
Courtney
Last edited by czarny on Mon May 16, 2011 6:41 am, edited 3 times in total.
Re: Miss Alien
Wygląda na to, że pierwszy głos będzie mój. Co prawda zdjęcia Courtney nie widać, trzeba coś poprawić, ale i tak wybieram Tess. She's hot i tyle
We're TAKERS
Jestem kobietą ale wybór jest prosty. Już to gdzieś pisałam na forum. Oddaje głos na Tess.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
dla mnie wybór był trudny ale ostatecznie głosuję na Isabel
gdzie jest Goya, Irien, Beauty i Max? brakuje 4 głosów jeszcze.
Dopiero pojrzałam ten ranking
Wahałam się między Isabell a Tess, ale jednak bardziej podoba mi się Isabell.
Wahałam się między Isabell a Tess, ale jednak bardziej podoba mi się Isabell.
- MAX EVANS
- Fan
Mój głos oddaje oczywiście na na Isabel która zdeklasowała rywalki
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Oj aż tak brakowało wam mojej obecności jednak ktoś za mną teskni Oddałam swój głos na Isabel jest ona klasycznym przykładem prawdziwej kobiety druga najładniejsza postać w Roswell (pierwze miejsce zajmuje Liz) Courtney wow jakie zdjęcie naprawde fajne Co do Tess to nie jest ona w moim typie
Zawsze nam Ciebie brakuje Goya. A swoją drogą nie sądziłam, że masz swój typ urody kobiety. Myślałam, że tylko ja mam takie dziwne pomysły.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Widzisz femii oboje jesteśmy pokręcone w ten genialne nieodgadniony sposóbfemii wrote:Zawsze nam Ciebie brakuje Goya. A swoją drogą nie sądziłam, że masz swój typ urody kobiety. Myślałam, że tylko ja mam takie dziwne pomysły.
A więc Isabel number one w tej kategori
tak, ale nie zamykamy wątku. może ktoś jeszcze odda głos - jeśli temat umrze śmiercią naturalną wtedy go odgrzebiemy i zrobimy podsumowanie, może jakąś nagrodę się wymyśli. ;>
jestem za
Swoją drogą szkoda że wątek dotyczy tylko Miss Alien chętnie umieściłabym tez inne panie z Roswell
I nawet wiem na kogo byś głosowałaGoya wrote:Swoją drogą szkoda że wątek dotyczy tylko Miss Alien chętnie umieściłabym tez inne panie z Roswell
A może by tak rozszerzyć wątek do "miss Roswell" w takim razie? Czekamy na odpowiedź Czarnego
We're TAKERS
Ja popieram pomysł. Irien może Cię jeszcze zakoczę
Mam nadziejęGoya wrote:Ja popieram pomysł. Irien może Cię jeszcze zakoczę
Można stworzyć osobny temat, kto ma czas poszukać jakieś ciekawe fotki ?
Ja mogłabym ale potrzebujemy zgody czarnego