Seriale
Moderators: Galadriela, Olka
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Re: Seriale
W związku ze zbliżającym się sezonem ogórkowym w TV odkopuję wątek seriali. I to ze zdecydowanie zarysowanym celem...
Otóż, w wakacyjnej przerwie wiele stacji sięga po różne emitowane już wcześniej pozycje w charakterze powtórek. Czasem są wśród nich seriale i - czasem - zdarzają się perełki. Jeśli wytropiliście w ogólnodostępnej telewizji jakąś ciekawą powtórkę to dajcie tutaj znać
Póki co zauważyłam, że sympatycy gospodyń z Wisteria Lane będą mieli swoje powtórki w wakacje, choć trochę późno, bo po 23 w niedziele. I Alternatywy też będą A nawet Czterdziestolatek...
Wyszukaliście coś wartego uwagi?
Otóż, w wakacyjnej przerwie wiele stacji sięga po różne emitowane już wcześniej pozycje w charakterze powtórek. Czasem są wśród nich seriale i - czasem - zdarzają się perełki. Jeśli wytropiliście w ogólnodostępnej telewizji jakąś ciekawą powtórkę to dajcie tutaj znać
Póki co zauważyłam, że sympatycy gospodyń z Wisteria Lane będą mieli swoje powtórki w wakacje, choć trochę późno, bo po 23 w niedziele. I Alternatywy też będą A nawet Czterdziestolatek...
Wyszukaliście coś wartego uwagi?
- MAX EVANS
- Fan
Alternatywy 4 o tak to jest to
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
o ja wyszukałam: na TVN7 znów puszczają Sex w wielkim mieście
a od 13 czerwca rozpoczyna się 3 sezon Czystej Krwi. Zastanawiam się, czy polska stacja wykupi prawa do jego emisji.
a od 13 czerwca rozpoczyna się 3 sezon Czystej Krwi. Zastanawiam się, czy polska stacja wykupi prawa do jego emisji.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Myślę, że pojawi się na HBOCzips wrote: od 13 czerwca rozpoczyna się 3 sezon Czystej Krwi. Zastanawiam się, czy polska stacja wykupi prawa do jego emisji.
no tak, ale do HBO nie każdy ma dostęp. Chodziło mi o bardziej dostępne stacje (Polsat, TVN), bo o TVP to nawet nie myślę...
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Racja z HBO, pospieszyłam się
Jeżeli chodzi o produkcję z HBO to dwie z nich wyemitowało TVP1, więc nie tracę nadziei [chodzi mi o Rzym i Tudorów]
Choć, jak obie dobrze wiemy, emisja minimum po 22
A na TVN7 emitują powtórkę pierwszego sezony Fringe Mam na DVD pack z tym serialem, pięknie wydany, tylko jakoś czasu mi brak, żeby dokończyć ...
Jeżeli chodzi o produkcję z HBO to dwie z nich wyemitowało TVP1, więc nie tracę nadziei [chodzi mi o Rzym i Tudorów]
Choć, jak obie dobrze wiemy, emisja minimum po 22
A na TVN7 emitują powtórkę pierwszego sezony Fringe Mam na DVD pack z tym serialem, pięknie wydany, tylko jakoś czasu mi brak, żeby dokończyć ...
tego drugiego seriali nie kojarzę...
A Rzym - kasowy serial, nic dziwnego, że wyemitowali
A Rzym - kasowy serial, nic dziwnego, że wyemitowali
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
A więc przypomnę, być może słyszałaś Produkcja HBO, obejmująca lata panowania Henryka VIII, króla Anglii. Jeżeli z czegoś był szczególnie znany, to z posiadania aż 6 żonCzips wrote:tego drugiego seriali nie kojarzę...
historia lekko oparta na faktach historycznych (a nawet dość swobodna w interpretacji) + paru przystojniachów do zawieszenia oka . Trochę tak jak w przypadku True Blood spora odwaga w scenach łóżkowych, ale mniej wyuzdana
http://www.filmweb.pl/serial/Dynastia+T ... 007-313990
-
- Gość
Polecam "Opowieść podręcznej". Książka świetna, serial również doskonale zrealizowany.
https://szkolenia.avenhansen.pl/szkolenia-otwarte.html
https://szkolenia.avenhansen.pl/szkolenia-otwarte.html