Smallville c.d. ?
Moderators: Galadriela, Olka
Przepraszam, że się wtrącę, ale mam ochotę ponarzekać na Smallville.
piter zabiłeś mnie tym textem o Clarku i Lanie, czy jak ona tam. Zgadzam się z tobą. Ten serial jest...beznadziejny(nie zamierzam nikogo obrażać, tak uważam i tyle).
Kiedyś , nawet chyba parę tygodni temu,widziałam odcinek o jakimś chłopcu, na którym robili ekperymenty i potem miał operację, a juz dzień po tym latał sobie z Clarkiem balonem i nie miał nawet lichego plastra na głowie...no cóż, to się nazywa realizm. Nie wiem jak dla takiej tandety i kiczu mogli zdjąć Roswell. Zresztą, jeśli chodzi o piosenki to jest taka podróba naszego ukochanego serialu...wszystko to samo, tylko akurat z odmiennym skutkiem.
piter zabiłeś mnie tym textem o Clarku i Lanie, czy jak ona tam. Zgadzam się z tobą. Ten serial jest...beznadziejny(nie zamierzam nikogo obrażać, tak uważam i tyle).
Kiedyś , nawet chyba parę tygodni temu,widziałam odcinek o jakimś chłopcu, na którym robili ekperymenty i potem miał operację, a juz dzień po tym latał sobie z Clarkiem balonem i nie miał nawet lichego plastra na głowie...no cóż, to się nazywa realizm. Nie wiem jak dla takiej tandety i kiczu mogli zdjąć Roswell. Zresztą, jeśli chodzi o piosenki to jest taka podróba naszego ukochanego serialu...wszystko to samo, tylko akurat z odmiennym skutkiem.
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
- Galadriela
- Zainteresowany
Dokładnie. W ostatnim odcinku Clark był znów pod wpływem czerwonego kryptonitu i zrobił się zły. (Swoją drogą powalający talent aktora). I w tym momencie pojawia się " Powiedzmy, że nie jestem stąd".Hotori wrote:Zresztą, jeśli chodzi o piosenki to jest taka podróba naszego ukochanego serialu...wszystko to samo, tylko akurat z odmiennym skutkiem.
domyslam się, że to nie był komplement i o dziwo nie będę się rzucać na pitera, że nie jest lojalnym fanem (co niektórzy by pewnie zrobili). Każdy ma parwo do własnej opinii. Ale mimo wszystko tak żałosnej pary serialowej jak Lana i Clark chyba nie było od lat
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
na specjalne życzenie pitera - poniżej jest SPOILER
www.wrak.pl wrote:Erica Durance wcieli się w rolę Lois Lane w czwartym sezonie serialu "Smallville" opowiadającego o młodości Clarka Kenta, czyli późniejszego Supermana. W serialu Lois, przyszła reporterka gazety, będzie uczennicą pierwszego roku college'u, która przybywa do miasta zbadać okoliczności śmierci jej kuzynki, Chloe. Planowane są przynajmniej cztery odcinki z jej udziałem.
Last edited by Graalion on Mon Jul 19, 2004 6:31 pm, edited 1 time in total.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Ja tam lubie Smallville! Moze fabuła jest cieńka jak papier toaletowy, ale niektóre odcinki są fajne. Mi się najbardziej podobał RED, gdzie wystąpiła Sara Downing. Było tam kilka niedociągmięć, ale oghólnie było spoko:) Odcinki z Kettem Turtonem były fajne. A Lex jest taki przystojny, że naprawdę chce się ten film oglądać. Tylko ta Lois Lane mi się nie podoba!
Jane Cahill
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
No, ale trzeba jedno przyznac Smallville: wyrobiło się z biegiem czasu bo poczatki było straszne
Teraz tak oglądałam niektóre odcinki które udało mi sie ściągnąc tych poźniejszych sezonów bo u nas było do? Hmm... No do wyjazdu Clarka tak? W każdym bądź razie dlaczego Chloe nie żyje? Do tego jeszcze nie doszłam, który to sezon?
ja tam i tak najbardziej lubię ten sezon z Jensenem heh
Teraz tak oglądałam niektóre odcinki które udało mi sie ściągnąc tych poźniejszych sezonów bo u nas było do? Hmm... No do wyjazdu Clarka tak? W każdym bądź razie dlaczego Chloe nie żyje? Do tego jeszcze nie doszłam, który to sezon?
ja tam i tak najbardziej lubię ten sezon z Jensenem heh
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz