Gilmore Girls
Moderators: Galadriela, Olka
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Gilmore Girls
chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o serialu Gilmore Girls, u nas jako Kochane kłopoty.
Osobiście kocham ten serial! Jest taki życiowy i sympatyczny. W zasadzie każdy z nas znajdzie cząstkę siebie w bohaterach. Aktorzy grający w tym filmie stali się niesamowicie popularni. Serial zdobył wiele nagród. Opowiada historię matki i córki, które borykają sie z codziennymi problemami.
To jest moje zdanie. A jakie jest wasze?
Osobiście kocham ten serial! Jest taki życiowy i sympatyczny. W zasadzie każdy z nas znajdzie cząstkę siebie w bohaterach. Aktorzy grający w tym filmie stali się niesamowicie popularni. Serial zdobył wiele nagród. Opowiada historię matki i córki, które borykają sie z codziennymi problemami.
To jest moje zdanie. A jakie jest wasze?
Jane Cahill
Ha, ja już w serialach w My, powiedziałam, że serial jest dobry, a najlepsze są w nim dialogi wyrzucane przez bohaterów z prędkością karabinu maszynowego... To jest jednorazowe!
I tylko żałuję, że jak mam wreszcie czas to TVN7 skończyło emisję... Koniec serii.. I to Taki koniec! Ech...
Ale to nie była ostatnia z nakręconych serii, serial kręcony jest dalej? Wszystko jeszcze przed nami?
I tylko żałuję, że jak mam wreszcie czas to TVN7 skończyło emisję... Koniec serii.. I to Taki koniec! Ech...
Ale to nie była ostatnia z nakręconych serii, serial kręcony jest dalej? Wszystko jeszcze przed nami?
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
ratynku!!!!!!!!!!!!!!!!
trochę mi nudno i zajrzałam tu, patrzę a tu Adka się boi, że nie będzie kolejnej serii jest następna
z tego co wiem właśnie idzie ku końcowi w USA
chceci się dowiedzieć co będzie dalej ? wejdzie na stronę: http://www.gilmoregirls.prv.pl/ do opisów i szukajcie 5 serii
trochę mi nudno i zajrzałam tu, patrzę a tu Adka się boi, że nie będzie kolejnej serii jest następna
z tego co wiem właśnie idzie ku końcowi w USA
chceci się dowiedzieć co będzie dalej ? wejdzie na stronę: http://www.gilmoregirls.prv.pl/ do opisów i szukajcie 5 serii
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Tak sobie myślę, że ponieważ historia lubi się powtarzać to jest bardzo duże prawdopodobieństwo, iż w wakacje zostaną wyemitowne powtórki tej serii, która się teraz skończyła, a potem by umilić nam jesień i zimę oraz by "odświeżyć ramówkę" uraczą nas nową serią.. Też niezły sposób..
Ja tam bym nie narzekała, bo ostatniej u nas emitownej serii nie obejrzałam w całości! A więc jest dobrze!
Ja tam bym nie narzekała, bo ostatniej u nas emitownej serii nie obejrzałam w całości! A więc jest dobrze!
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Ogólnie wszelkie pierwsze pocałunki, nie tylko w wykonaniu Rory są godne obejrzenia..
Hmm.. no to dylemat jest rzeczywiście... czy GG czy OTH??
GG już znam i jako, że lubię rzeczy sprawdzone, chyba wolałabym by puścili ten serial..
Ale też zaczyna mnie intrygować OTH, więc..
Faktem jest, że musimy cierpliwie czekać, aż szanowna stacja TVN7 raczy się zdecydować i zaskoczy nas tym co w ich mniemaniu przyniesie im większą oglądalność..
A ja w sumie z jednego i drugiego będę zadowolona..
Hmm.. no to dylemat jest rzeczywiście... czy GG czy OTH??
GG już znam i jako, że lubię rzeczy sprawdzone, chyba wolałabym by puścili ten serial..
Ale też zaczyna mnie intrygować OTH, więc..
Faktem jest, że musimy cierpliwie czekać, aż szanowna stacja TVN7 raczy się zdecydować i zaskoczy nas tym co w ich mniemaniu przyniesie im większą oglądalność..
A ja w sumie z jednego i drugiego będę zadowolona..
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
- lizzy_maxia
- Fan
Dla mnie bez różnicy, kiedy by były, aby były
Ale właśnie, mam do was takie pytanie... (jesteśmy nie w tym temacie, no ale tu i tak się rozmowy toczą o obu serialach, więc... ) Dwa tygodnie temu nie było odcinka OTH, bo na wszystkich kanałach mówili o papieżu, prawda? Potem powtórki też nie było. To gdzie się podział ten odcinek?
Ale właśnie, mam do was takie pytanie... (jesteśmy nie w tym temacie, no ale tu i tak się rozmowy toczą o obu serialach, więc... ) Dwa tygodnie temu nie było odcinka OTH, bo na wszystkich kanałach mówili o papieżu, prawda? Potem powtórki też nie było. To gdzie się podział ten odcinek?
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."