Co nam się PODOBA na tym forum?
Moderator: {o}
Co nam się PODOBA na tym forum?
A co! Przecież nie będziemy cały czas krytykować wszystkiego i wszystkich. Chyba sami wiemy jak wiele na tym forum jest dobrego, i jak wiele jeszcze dobrego może być. A także, że o wiele lepszych rzeczy jest tu niż złych - oczywiście takie prawie się nie zdarzają. Poprawmy więc humor sobie i innym!
Ja osobiście chciałabym podziękować {o} i Lukiemu, a także wszystkim którzy przyczynili się do stworzenia tego forum, ponieważ wpadam tu za każdym razem gdy tylko mogę, i nie zamierzam na tym poprzestać
Ja osobiście chciałabym podziękować {o} i Lukiemu, a także wszystkim którzy przyczynili się do stworzenia tego forum, ponieważ wpadam tu za każdym razem gdy tylko mogę, i nie zamierzam na tym poprzestać
Nie wiem za bardzo o co chodzi ( z ta krytyka, chyba sobie wszystko poczytac musze) ale to forum uwazam za dobry pomysl Co prawda ostatnimi czasy troszeczke pusciutko sie tu zrobilo, ale to chyba efekt tak zwanego nawalu nauki (szczegolnie w 1 klasacj LO ) No i Roswellek juz nie leci Jak to mowi tekst bardzo pouczajacej piosenki hh-powej - damy rade
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
: -) bardzo ciekawe podejście
Mi na forum podoba się wszystko oprócz wyłączenia Miodzio spod licznika (nio ale można powiedzieć że już do tego się przyzwyczaiłam ) oraz dość często zdarzającej sie niedostępności xcoma...
Za to zajefajne jest to, że można wrzucać emblematy z dysku , nio i ludzie są tu koffani
Mi na forum podoba się wszystko oprócz wyłączenia Miodzio spod licznika (nio ale można powiedzieć że już do tego się przyzwyczaiłam ) oraz dość często zdarzającej sie niedostępności xcoma...
Za to zajefajne jest to, że można wrzucać emblematy z dysku , nio i ludzie są tu koffani
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
-
- Nowicjusz