Czy to był dobry pomysł?
Moderator: {o}
Czy to był dobry pomysł?
Czy zbratanie przez strone Roswell dodadtkowych seriali dało oczekiwane rezultaty? O ile takowe w ogóle były(?)..
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Re: Czy to był dobry pomysł?
Pytania postawione w poście i w ankiecie to dla mnie dwie różne sprawy i daję na nie dwie różne odpowiedzi. Strona "poliserialowa" to dobry pomysł (głos w ankiecie oddany na "tak"), ale chyba nie udało nam się przyciągnąć fanów Losta i GA, więc cel chyba nie został osiągnięty.
Lubię wszystkie 3 seriale i dzięki roswell.pl nie muszę szukać innych stron www na temat Losta i GA.
Lubię wszystkie 3 seriale i dzięki roswell.pl nie muszę szukać innych stron www na temat Losta i GA.
Pomysł był dobry... jestem fanką zarówno Roswell, Lost jak i GA, a mimo ich ogromnej popularności nie udało się przyciągnąć fanów. Główną przyczyną jest brak newsów i dyskusji o odcinkach emitowanych w polskiej tv czy też aktualnych w USA. Do tego stronka nie jest aktualizowana. W dziale z aktorami z GA jest tylko obsada 1 sezonu, filmografia nie uzupełniana. Z Lost jest podobnie. Bez urazy dla twórców i współtwórców strony, których bardzo szanuję. Stwierdzam tylko fakty. Pomysł był dobry, ale stronce brakuje świeżości.
Pozdrawiam wszystkich, którzy odwiedzają forum
Pozdrawiam wszystkich, którzy odwiedzają forum
Według mnie, najpierw powinno się zaktualizować działy związane z samym serialem (Roswell), a potem dopiero zabierać się za inne produkcje.
Dobrym pomysłem byłoby ogłoszenie konkursu na najaktywniejszego usera serwisu, który przygotowałby dużo informacji, którymi możnaby było zaktualizować stronę. W nagrodę może jakiś kolorowy nick.
Proste, a jakie przydatne
Dobrym pomysłem byłoby ogłoszenie konkursu na najaktywniejszego usera serwisu, który przygotowałby dużo informacji, którymi możnaby było zaktualizować stronę. W nagrodę może jakiś kolorowy nick.
Proste, a jakie przydatne