Rangi
Moderator: {o}
Rangi
Coraz więcej postów piszecie - postanowiłem zmienić system rang, a dokładniej - podnieść poprzeczkę. Uwzględniłem też wyniki ankiety - życzenie większości spełniam.
0 - 63 - Gość
64 - 127 - Nowicjusz
128 - 255 - Starszy nowicjusz
256 - 511 - Zainteresowany
512 - 1023 - Fan
1024 - 2047 - Fan...atyk
2084 - 4091 - Hybryda
4092 - ### - Antarianin
0 - 63 - Gość
64 - 127 - Nowicjusz
128 - 255 - Starszy nowicjusz
256 - 511 - Zainteresowany
512 - 1023 - Fan
1024 - 2047 - Fan...atyk
2084 - 4091 - Hybryda
4092 - ### - Antarianin
Last edited by {o} on Tue Aug 24, 2004 1:14 pm, edited 2 times in total.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
boze... wspaniale.. teraz jak juz uda mi sie szczesliwie dobrnac do tych 2048, bede musial sie przez cale miesiace przebijac przez niesmiertelnego Czechoslowaka... dlaczego tak sie upierasz, zeby ta ranga zostala.. - nikt jej nie lubi...
i dlaczego zniknal temat Rangi II..???? przeciez to jest caly czas aktualne... no chyba, ze postanowiles juz tych rang nie ruszac chocby nie wiem co.. ale jezeli tak, to po co one wogole sa... jezeli nie odpowiadaja uczestnikom, to przeciez sa calkowicie zbedne...
wiem, ze troche nieskladnie pisze, ale to wina tej pory...
ps: starszy nowicjusz jest troche smieszny (czyt: dziwny)...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Może jeszcze coś zmienię. Jednak - po co mają być 2 tematy, skoro może być jeden?
Dlaczego Czechosłowak? Gdyż zachowujemy wtedy w rangach pewną ciągłość. Człowiek-Półczłowiek-Kosmita. Stopniowo, coraz bardziej odległe gatunki. Jak to, "nikt jej nie lubi"? Przecież, w swoim czasie został przyjęty z aprobatą...
Dlaczego Czechosłowak? Gdyż zachowujemy wtedy w rangach pewną ciągłość. Człowiek-Półczłowiek-Kosmita. Stopniowo, coraz bardziej odległe gatunki. Jak to, "nikt jej nie lubi"? Przecież, w swoim czasie został przyjęty z aprobatą...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Tak... mnie też zdziwiło to zdegradowanie
Mówią, że jestem Roswell-maniaczką, a tu okazało się, że jestem zainteresowana ledwo . No cóż, dobrze, może dobrnę do lata przyszłego roku do rangi , która potem się okaże "starszym zainteresowanym" Eh.. za mało blah-postów...
Ok. Koniec żartów. Jak ktoś pisze tyle co my, to jakąś gradację trzeba znaleźć. Co do Hybryd i Czechosłowaków... Te Hybrydy są nawet bardzo sympatyczne, może je dodać gdzieś przed Antarianami, albo może zamiast? Przepraszam, że się wypowiadam a w ankiecie nie brałam udziału, ale zauważyłam temat dopiero po degradacji
pozdrawiam wszystkich mniej i więcej zainteresowanych
Mówią, że jestem Roswell-maniaczką, a tu okazało się, że jestem zainteresowana ledwo . No cóż, dobrze, może dobrnę do lata przyszłego roku do rangi , która potem się okaże "starszym zainteresowanym" Eh.. za mało blah-postów...
Ok. Koniec żartów. Jak ktoś pisze tyle co my, to jakąś gradację trzeba znaleźć. Co do Hybryd i Czechosłowaków... Te Hybrydy są nawet bardzo sympatyczne, może je dodać gdzieś przed Antarianami, albo może zamiast? Przepraszam, że się wypowiadam a w ankiecie nie brałam udziału, ale zauważyłam temat dopiero po degradacji
pozdrawiam wszystkich mniej i więcej zainteresowanych
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Rangi specjalne - niezależne od ilości postów:
Pleciuga - za liczbę postów niewspółmierną do treści
Bezwzględny dręczyciel Maxa - za dręczenie Maxa, jak Kwiat_W
Ranga wedle własnego życzenia - za wartościowy wkład w Forum.
Tak więc LEO - może chcesz jakąś specjalną? Nan? Graalion? Ela?
Razmez - ty nie .
Po namyśle - niech wam będzie - zamienię Czechosłowaka na Hybrydę.
Pleciuga - za liczbę postów niewspółmierną do treści
Bezwzględny dręczyciel Maxa - za dręczenie Maxa, jak Kwiat_W
Ranga wedle własnego życzenia - za wartościowy wkład w Forum.
Tak więc LEO - może chcesz jakąś specjalną? Nan? Graalion? Ela?
Razmez - ty nie .
Po namyśle - niech wam będzie - zamienię Czechosłowaka na Hybrydę.
Last edited by {o} on Tue Aug 24, 2004 1:16 pm, edited 1 time in total.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- ciekawska_osoba
- Fan
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
A mi sie juz bardziej podoba Czechoslowak niz Hybryda. Nazwa bardziej Roswellianska, a poza tym jak widze podpis HYBRYDA pod awatarkiem Ramzesa to mam jakies dziwne skojazenia (transsexualista czy transwestyta? )
[to nie ma byc obrazliwe tylko... no zastanowcie sie. Liz+Max czyli kobieta+facet i podpis hybryda- eksperyment genetyczny? co jest jego rezultatem? obojank czy istota asexualna, bezplciowa?]
A tej sondy juz nie ma? Bo, zaluje, ja jej nie widzialem.
[to nie ma byc obrazliwe tylko... no zastanowcie sie. Liz+Max czyli kobieta+facet i podpis hybryda- eksperyment genetyczny? co jest jego rezultatem? obojank czy istota asexualna, bezplciowa?]
A tej sondy juz nie ma? Bo, zaluje, ja jej nie widzialem.
Wiecie ile się trzeba na blahblać, żeby dobrnąć do fana??????? wcześniej dorwie mnie menopauza i zawał!! .... musze sie zastanowić nad tą rangą specjalną... widzę, że zniknął Czechosłowak... szczerze powiem, że podoba mi się i Czechosłowak i hybryda...
z drugiej strony jak już za ...dziesiąt lat dobrnę do Hybrydy będę sie czuła zaszczycona... jak każde zwierze w końcowym etapie elwolucji
Gdzie tu prosi się o pomysły na rangę specjalną? Bo ja raczej na dęczycielkę Maxa się nie nadaję a na pleciugę mam za mało blah-postów
z drugiej strony jak już za ...dziesiąt lat dobrnę do Hybrydy będę sie czuła zaszczycona... jak każde zwierze w końcowym etapie elwolucji
Gdzie tu prosi się o pomysły na rangę specjalną? Bo ja raczej na dęczycielkę Maxa się nie nadaję a na pleciugę mam za mało blah-postów
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Podanie o rangę specjalną składa się w Urzędzie. Ale żeby wprowadzić tutaj szczyptę kafkowskiego nastroju - sama sobie go znajdź
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
jak ja kocham polską biurokrację... dopada człowieka nawet w Matrixie a może własnie wyłącznie w "Matrixie"? pytanie zasadnicze: czy podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i odesłane do petenta zlistą możliwych rang, czy też zostanie odłożone ad acta i ab ovo???
W Urzędzie będziesz się mogła zapoznać z historiami innych przypadków, co pozwoli ci oszacować swoje szanse a nawet przewidzieć przebieg postępowania.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Zapraszam do Urzędu.
Last edited by {o} on Tue Aug 24, 2004 1:17 pm, edited 1 time in total.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך