Hej.
Chciałam zaprosić na http://roswell.feen.pl.
Jest to PBF oparty na serialu Roswell: w kręgu tajemnic, gdzie akcja toczy się już po wydarzeniach z trzeciej serii.
Jeśli lubicie RPGi i PBF serdecznie zapraszam. Na forum jest duża dowolność jeśli chodzi o postacie.
Forum się dopiero rozkręca więc nie przejmujcie się niewielką ilością osób grających. Im więcej nas będzie tym będzie ciekawiej.
Roswell - forum PBF (rpg)
Moderator: Xander
- MAX EVANS
- Fan
Re: Roswell - forum PBF (rpg)
O proszę coś nowego ;> A my zapraszamy to wypowiadania się tutaj na naszym forum
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Czy gra Roswell ma jakiś finał? Czy też odbywa się tak długo, jak długo starczy chęci graczy. Nie znam się w ogóle na tego typu grach i zastanawia mnie, czy jest jakiś scenariusz, wg którego to wszystko się odbywa, czy też każdy robi, co chce?
Nie jestem zwolennikiem twardych scenariuszy, więc można powiedzieć że panuje wolna amerykanka
Na razie staramy się przyciągnąć jak najwięcej graczy, bo im więcej tym ciekawiej. (przyznaję się bez bicia, że sama miałam ostatnio problemy z czasem i nieco zaniedbałam forum, ale już to nadrabiam).
Co do samej gry... wymyślacie postać, albo bierzecie którąś z kanonicznych i gracie
A czy ma finał? Cóż... to zależy od graczy
Sama jestem otwarta na propozycje odnośnie zmian jeśli chodzi o działanie forum i sposób rozgrywki. Ale teraz z racji niewielkiej ilości osób grających, nie wprowadzam sztucznych i twardych reguł.
Na razie staramy się przyciągnąć jak najwięcej graczy, bo im więcej tym ciekawiej. (przyznaję się bez bicia, że sama miałam ostatnio problemy z czasem i nieco zaniedbałam forum, ale już to nadrabiam).
Co do samej gry... wymyślacie postać, albo bierzecie którąś z kanonicznych i gracie
A czy ma finał? Cóż... to zależy od graczy
Sama jestem otwarta na propozycje odnośnie zmian jeśli chodzi o działanie forum i sposób rozgrywki. Ale teraz z racji niewielkiej ilości osób grających, nie wprowadzam sztucznych i twardych reguł.