Hej pewnie każdy z was, kto czytuje Onet.pl juz to wie, ale dla tych co nie czytują tego portalu: pojawiła sie wiadomosć, że w Multikinie jest możliwosć obejrzenia DVD zawierające rejestrację londyńskiego koncertu Dido w "Brixton Academy" z sierpnia 2004 r.
wiecej informacji bezpośrednio pod linkiem:
http://muzyka.onet.pl/mr,1102676,wiadomosci.html
DIDO w Multikinie
Moderator: LEO
- ciekawska_osoba
- Fan
DIDO w Multikinie
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
Witaj sisquś - teraz już jest po północy a ten topic pisałam na zajęciach - w najbliższych czasach odezwę się:)Pozdrawiam cieplutko. Do usłyszenia
hehe inti ja pierwszy raz też myślałam, ze Dido będzie w Multikinie a nie tylko jej DVD, heh no ale niestety....
Magea hehe cieszę sie w takim razie, że ułatwiłam ci życie - nie musisz już zaglądać na oneta po ciekaw wieści
hehe inti ja pierwszy raz też myślałam, ze Dido będzie w Multikinie a nie tylko jej DVD, heh no ale niestety....
Magea hehe cieszę sie w takim razie, że ułatwiłam ci życie - nie musisz już zaglądać na oneta po ciekaw wieści
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."