Oryginalny soundtrack
Moderator: LEO
Oryginalny soundtrack
Nie zauważyłam nigdzie tematu o oryginalnym soundtracku. Taaaa a dlaczego akurat TERAZ mnie to naszło? Ponieważ go MAM! W Święta dostałam od mojej best friend ten oto soundtack! Wszeszczałam z zachwytu i darłam jak stare prześcieradło. A potem mnie zatkało na 10 minut. Nie dość że płyta jest droga, trudno dostępna, a ja ją mam! Słuchałam jej już ze 100 razy! A po włożeniu jej do napędu komputera otwiera się przedemną coś jeszcze...
Tak na serio to nigdy nie wiedziałam, czy na tej płycie jest coś jeszcze oprócz muzy czy nie... a jeśli jest to co...
No więc m.in. tapety, wygaszacz (super!), mapa itp.
Tak na serio to nigdy nie wiedziałam, czy na tej płycie jest coś jeszcze oprócz muzy czy nie... a jeśli jest to co...
No więc m.in. tapety, wygaszacz (super!), mapa itp.
Tylko pozazdrościc. Nie ma co masz super przyjaciółkę. Też taka chce! I przyjaciółke i płyte! Swoją drogą muze można ściągnąc z neta ale jeszcze te tapety i mapa, wow. A i tak nie ma to jak orginał!
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Ha Freja też mam tą płytkę kupiłam ją we wakacje ... a jakie było moje zdziwienie gdy wchodze sobie do Media Markt i z ciekawości szukam w płytach których tytuły zaczynają się na R .... i nagle patrze Roswell soundtrack !! ... skakałam z radosci a moja psiapsióła nie wiedziała co się dzieje ... Najgorsze było to że musiałam wrócić po nią następnego dnia bo celowo nie brałam pieniędzy żeby nie wydać
Zgadzam się płytka jest raczej trudno dostępna .... ale czy droga? ... Ja zapłaciłam 35 zł w Media Markt ogrinalan płyta 3 Doors Down była tam za ok.65 zł ...
Chociaż może masz racje ... pod koniec wakacji byłam w EmpiKu i wygrzbałam tez tam plytkę Roswell (ku mojemu zdziwieniu ) ale już za 65 zł .. całesz szczescie ze na swoja trafiłam w Media Markt
Freja tez nie wiedziałam puki do napędu nie włożyłam ale jak radość potem nie do opisania ...A po włożeniu jej do napędu komputera otwiera się przedemną coś jeszcze...
Zgadzam się płytka jest raczej trudno dostępna .... ale czy droga? ... Ja zapłaciłam 35 zł w Media Markt ogrinalan płyta 3 Doors Down była tam za ok.65 zł ...
Chociaż może masz racje ... pod koniec wakacji byłam w EmpiKu i wygrzbałam tez tam plytkę Roswell (ku mojemu zdziwieniu ) ale już za 65 zł .. całesz szczescie ze na swoja trafiłam w Media Markt
też mam tą płytkę ;] od jakiś dwóch lat( może dłużejj) i już nie jestem w stanie opisać tego co wtedy czułam...
a nabyłam ją w bardzo dziwnych okolicznościach ;] otóż jakieś dwa lata temu(albo trzy) w świecie seriali był konkurs.. nie pamiętam dokładnie jaki.. coś że w świeta miała wyjść gazeta z muzyką z jakiegoś serialu i to przez smsy mozna było wybrać jaki... no i wybrałam chyba Ally McBeal i jeszcze pamiętam że nie miałam nic na koncie i wysłałam z mamy komy ;] ale co było najważniejsze? nagroda :> a nagrodą były wlaśnie oryginalne soundtracki z Roswell ;] i co? siedze sobie w szkole.. mama do mnei dzwoni i mówi że wygrała jakąś płytę z świata seriali ;] pamiętam że szybko zwiałam z resztylekcji i w domku naokrągło oglądałam i słuchałam ;] i nikomu nie chciałam pożyczyć
a nabyłam ją w bardzo dziwnych okolicznościach ;] otóż jakieś dwa lata temu(albo trzy) w świecie seriali był konkurs.. nie pamiętam dokładnie jaki.. coś że w świeta miała wyjść gazeta z muzyką z jakiegoś serialu i to przez smsy mozna było wybrać jaki... no i wybrałam chyba Ally McBeal i jeszcze pamiętam że nie miałam nic na koncie i wysłałam z mamy komy ;] ale co było najważniejsze? nagroda :> a nagrodą były wlaśnie oryginalne soundtracki z Roswell ;] i co? siedze sobie w szkole.. mama do mnei dzwoni i mówi że wygrała jakąś płytę z świata seriali ;] pamiętam że szybko zwiałam z resztylekcji i w domku naokrągło oglądałam i słuchałam ;] i nikomu nie chciałam pożyczyć
Witam...
Cieszę się, że pokoik tylko lekko pokrył się kurzem, ale to nadało mu chyba bardziej stylowego charakteru... coś mi mówi, że teraz jest i Leo i stara szafa... czarownic nie trzeba, bo magia muzyki mówi za siebie
Krążek o którym mowa widziałam również w MM... ale biorąc pod uwagę wszystkie utwory, które weszły w życie dzięki R i zespoły, które dzieki temu serialowi u nas zaistniały, to można pokusić się o stwierdzenie, że jest wręcz ... "Ubogi"... byłby z tego niezły album dwu lub trzypłytowy.
Cieszę się, że pokoik tylko lekko pokrył się kurzem, ale to nadało mu chyba bardziej stylowego charakteru... coś mi mówi, że teraz jest i Leo i stara szafa... czarownic nie trzeba, bo magia muzyki mówi za siebie
Krążek o którym mowa widziałam również w MM... ale biorąc pod uwagę wszystkie utwory, które weszły w życie dzięki R i zespoły, które dzieki temu serialowi u nas zaistniały, to można pokusić się o stwierdzenie, że jest wręcz ... "Ubogi"... byłby z tego niezły album dwu lub trzypłytowy.
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
bardzo dobrze pamiętam ten konkurs potem przez pare miesięcy wyrzucałam sobie dlaczego ja tego smsa nie wysłałam???Justynka wrote:też mam tą płytkę ;] otóż jakieś dwa lata temu(albo trzy) w świecie seriali był konkurs.. nie pamiętam dokładnie jaki..
To w Media Markt O_o 35 zeta? Byłam w Empiku... kiedyś z ciekawości zapytałam czy jest powiedzieli, że nie ale mozna sprowedzić... cena "jedyne" 79 złotych dziękuje bardzo...Magea wrote:Zgadzam się płytka jest raczej trudno dostępna .... ale czy droga? ... Ja zapłaciłam 35 zł w Media Markt ogrinalan płyta 3 Doors Down była tam za ok.65 zł ...
Ja swoją płytę zdobyłam dzieki znajomościom Brat mojej best friend jest dziennikarzem muzycznym dostaje mnóstwo płyt, załatwia czasem darmowe bilety do kina w dniu premiery, bilety na koncerty i takie tam. Często sprowadzają mu krążki z USA firend poprosiła go no i MAM!
Oj tak pokoik pokrył się kurzem ale trochę go rozkręciłam...