No nie wiem Tess, można kogoś bardzo lubić, czy nawet uwielbiać, ale żeby porównywać go od razu do Boga, to chyba trochę za dużo.
To tak moim zdaniem, no ale każdy może myśleć inaczej.
Eminem
Moderator: LEO
Ja również uważam, że nie ma co zbyt pochopnie i zbyt czasami ślepo kogoś wielbić. Człowiek jest człowiekiem i musi sporo się napracować by zdobyć szacunek i by uczciwie przeżyć życie. Wtedy zasługuje na podziw. Wielbienie może być rzeczą bardzo złudną, a rozczarowanie wręcz nieproporcjonalnie duże do włożonego weń zaufania.
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Re: Eminem
no tak, Eminem to kontrowersyjny artysta, jednak lubię Jego piosenki
płyta Recovery oraz Relapse są to moje ulubione CD, dlatego że nie przepadam za hip hopem aż tak
Eminem jest takim artystą, co nie lubi się wpieprzać wszędzie, byleby o nim pisali i za to Go również cenię
płyta Recovery oraz Relapse są to moje ulubione CD, dlatego że nie przepadam za hip hopem aż tak
Eminem jest takim artystą, co nie lubi się wpieprzać wszędzie, byleby o nim pisali i za to Go również cenię
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
- MAX EVANS
- Fan
Jednym słowem "GWIAZDOR"
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
i komercha, co lubię:DMAX EVANS wrote:Jednym słowem "GWIAZDOR"
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
Słucham Eminema od jego pierwszej płyty. Szanuję go za talent i upór. Ale przede wszystkim za ogromną wytrwałość i charyzmę. Mimo iż niektóre z jego utworów są naprawdę wulgarne to jeszcze się do niego nie zraziłam. I choć moja druga połowa nie pozwala mi go słuchać w domu to wybrane utwory zawsze mam w MP3.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.