Jak Wy oceniacie muzykę i teksty DIDO ?????
Moderator: LEO
- Tess
- Pleciuga
- Location: Antar ;-) Waiting For The Story To Finally End (MAD)
Jak Wy oceniacie muzykę i teksty DIDO ?????
Czy jesteście fanami DIDO ????? Ja jestem Jej fanką od ponad trzech lat. Kocham Jej muzykę. Jest wspaniała, podobnie jak teksty. Uważam Ją za swoją idolę. Tak naprawdę to Jej zawdzięczam że odkryłam Roswell. Gdyby nie "Here With Me"...... , lepiej nawet o tym nie myśleć. DIDO jest kimś wyjątkowym, stworzyła własny, niepowtarzalny styl. Co nie znaczy że jest moją jedyną idolką. A kim jest dla Was ?????
Tworzysz tematy tylko po to żeby zobaczyć dużą liczbę odpowiedzi pod nim .... ?? Przechodząć do Dido lubię ją i jej muzykę - cicha, kameralna, spokojna i wogóle ... ale nie napisała bym że jestem jej wielką fanką ... Szczególnie podoba mi sie piosenka z jej pierwszej płyty - Thank youTess wrote:Jakoś nie przypadł ten temat Wam do gustu. Ale może jeszcze się zmieni.
- Tess
- Pleciuga
- Location: Antar ;-) Waiting For The Story To Finally End (MAD)
DIDO !!!!!
Nie chodzi mi żeby było niewiadomo ile podpisów. Ale miałam nadzieję i nadal mam że więcej osób wypowie się na temat DIDO. Ja kocham wszystkie jej piosenki, są wspaniałe!!!!! Oczywiście cieszę się że odpowiedziało kilka osób. Chcę wiedzieć co sądziecie o tej wokalistce.
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Ja wybrałam drugą opcje.
Widziałam wiele jej koncertów na żywo (ostatnio wczoraj dla jakiejś brytyjskiej telewizji) i drażni mnie jej głos na tych koncertach.Wydaje sie jak by śpiew sprawiał jej ból.Przepraszam ale to tylko moje odczucie.
Widziałam wiele jej koncertów na żywo (ostatnio wczoraj dla jakiejś brytyjskiej telewizji) i drażni mnie jej głos na tych koncertach.Wydaje sie jak by śpiew sprawiał jej ból.Przepraszam ale to tylko moje odczucie.
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
-
- Gość
Re: Jak Wy oceniacie muzykę i teksty DIDO ?????
Lubię, mam miłe skojarzenia z jej muzyką.