Eminem
Moderator: LEO
- Max_oholiczka
- Nowicjusz
nie przemawia do mnie taka muzyka no cóż każdy ma inny gust .
a jego teksty skąd on je bierze .oj taki biedny mami synek tuci tuci on wogle nie śpiewa o życiu bynajmniej nie o moim poza tym tak miłuje swoich czarnych braci to może niech się jeszcze raz wypowie na temat Polakow i Zydów ???
rasista
a jego teksty skąd on je bierze .oj taki biedny mami synek tuci tuci on wogle nie śpiewa o życiu bynajmniej nie o moim poza tym tak miłuje swoich czarnych braci to może niech się jeszcze raz wypowie na temat Polakow i Zydów ???
rasista
††† <dane mi na nową droge życia
Nie chciałbym plotek tu roznosić ale jeśli już mówimy co słyszeliśmy to ja gdzieś słyszałem, że tylko z Żydówką i Polką (łagodnie mówiąc) nigdy by nie mógł być... jeśli to prawda to ciekawe co go tak zniechęca do tych narodów..? No i chyba nigdy nie był w Polsce skoro tak twierdzi - nie wiem jak Polacy w USA... a co do Żydów też trudno mi coś mówic.... wiem tyle co słyszałem... ale osobiscie ich nie znam, więc sie nie wypowiem.
Last edited by inti on Thu Feb 12, 2004 5:44 pm, edited 1 time in total.
Hmm... nie przepadam za Eminemem ani za ta muzyką. Samo mówienie, recytacja, a marni poeci.
Podzielam to zdanie. Ewentualnie mógłbym jeszcze przeżyć "Lose yourself" i "Hailie's song"...Jedyna piosenka Eminema która mi sie podoba, nie obraża nikogo i niesie jakies przesłanie to "Stan"
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
Po ostatniej wypowiedzi Eminema kompletnie mnie do siebie zniechęcił. Stwierdził, że "Nie będzie śpiewał dla Polaków i Żydów"
Eminem to kontrowersyjna postać, ale te jego chamskie gadki i "oburzające" zachowania, nie zapominając o skandalach, jakie wywołuję są kontrolowane. Ma swojego menagera, faceta/babkę od wizerunku i tyle.
Eminem to człowiek nietolerancyjny (a może to też na pokaz). Już wiele razy słyszałam jak mówi o czarnoskórych, żydach, ludziach chorych psychicznie. Obrażał już konkurencję( Britney Spears, Moby i inni), którzy nic mu nie zrobili. Eminem to także homofob (osoba nienawidząca homoseksualistów).
Obrażał już swoją matkę i byłą żonę.
I jedyne za co jestem jemu wdzięczna to za wypromowanie Dido.
A to że ktoś ma fajne piosenki, nie znaczy że jest też spoko kolesiem. Bo kto ma pewność że Eminem sam tworzy teksty i muzę swoich kawałków?
(Ale na nim pojechałam, mogłabym być jakąś wredną dziennikarką )
Eminem to kontrowersyjna postać, ale te jego chamskie gadki i "oburzające" zachowania, nie zapominając o skandalach, jakie wywołuję są kontrolowane. Ma swojego menagera, faceta/babkę od wizerunku i tyle.
Eminem to człowiek nietolerancyjny (a może to też na pokaz). Już wiele razy słyszałam jak mówi o czarnoskórych, żydach, ludziach chorych psychicznie. Obrażał już konkurencję( Britney Spears, Moby i inni), którzy nic mu nie zrobili. Eminem to także homofob (osoba nienawidząca homoseksualistów).
Obrażał już swoją matkę i byłą żonę.
I jedyne za co jestem jemu wdzięczna to za wypromowanie Dido.
A to że ktoś ma fajne piosenki, nie znaczy że jest też spoko kolesiem. Bo kto ma pewność że Eminem sam tworzy teksty i muzę swoich kawałków?
(Ale na nim pojechałam, mogłabym być jakąś wredną dziennikarką )
"You look into my eyes, I go out of my mind"
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Gdyby nie był biały to nie byłby moim zdaniem taki sławny Oczywiście teraz te wszystkie skandale i skandaliki sprawiają że się o nim mówi, ale na początku wielką sensacją był jego kolor skóry nie utożsamiany z rapem
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
Nie wiem jak do tego doszło, ale ostatnio oglądnęłam Straszny Film 3. Nie będę się wypowiadać na temat filmu, ponieważ to parodia, która jest gatunkiem specyficznym i tak jak zachwyca jednych pomysłowością, tak innych razi głupotą. Jednak chciałam powiedzieć, iż tam pod 'młotek' poszła 8 mila z Eminemem. Samego filmu nie widziałam, ale muszę powiedzieć, iż mimo bezlitosnej krytyki film z raperem jakoś sie obronił. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
8 Mila- to film obejrzany z przymusu. Mój kumpel, Jacek przyszedł do nas, włożył do kompa płytkę i powiedział: "Siadaj mała, oglądaj!". I obejrzałam. Film spłynął po mnie jak po kaczce, żadnych łez czy też odgłosów : "Wowo", "Super", "Fajny film". Jestem już tak uprzedzona do Eminema, że chyba nawet najlepszy film i 20 Oscarów, nie uratuję go "w moich oczach" (przypomniała mi się "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" )
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Nie, Leo. Nikt mnie nie przebłaga i nie zmusi, żeby mu dać szansę. Może ma fajne kawałki, ale przez obrażanie innych i jeo nietolerancję jestem na "Nie!" ( to chyba oglądanie Idola tak na mnie wpłynęło ). A jego trunde dzieciństwo do mnie nie przemawia. Znam wiele osób z nieudanych rodzin. Im udało się znaleźć pracę, założyć rodzinę. Em obwinia za wszystkie swoje błędy matkę, ojca, żonę, ale nie zastanawia się czy sam nie zrobił coś źle? ( chodzi mi o jego małżeństwo). W jednej ze swoich piosenek rymował o morderstwie swojej żony! Gdy ta to usłysała była zrozpaczona i chciała się zabić. Koszmar. Em chce zwolnić tempa i zająć się córeczką, ale nie jest dla niej najlepszym przykładem. Mała narazie tego nie rozumie (ma chyba z 7, 8 lat) ale za jakieś 4, 5 lat, co powie na poczyniania taty? Nawet jeśli Eminem nie będzie wtedy występował i koncertował, są filmy i ludzie, którzy pamiętają "dobrego, starego Eminema".
EMINEM JEST SUPER
Ja Eminema wręcz wielbię. Uważam że jest spoko gościem. Znam tłumaczenie jego kontrowersyjnych tekstów i uważam że są świetne. W niektórych piosenkach obraża Britney Spears, a ja ją także uwielbiam, ale szanuję jego poglądy, które wyraża w taki a nie inny sposób. Miał przecież swój udział w sukcesie Dido. Kocham wszystkie jego piosenki, a w szczególności "Stan". Każdy ma opinię na jego temat. Dla jednych jest bogiem, dla innych świrem.