Dido i "White Flag"
Moderator: LEO
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Nie to, żebym się czepiała, ale w pierwszym sezonie tyle razy się tego naoglądałam, że teraz rozbity wazon kojarzy mi się wyłącznie z Tess. Zwłaszcza, jeśli wraca do całości czyzbyy Dido podświadomie tęskniła za R?
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
A co ma w sobie erotycznego scena w ktorej ktos pokazuje środkowy palec ?Ramzes wrote:a co do tego drugiego to jak widać nie tylko ja jestem domniemanym erotomanem ...
Całkiem możliweczyzbyy Dido podświadomie tęskniła za R?
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
- lizzy_maxia
- Fan
Właśnie trafiłam w Kaazie na piosenkę Dido, którą zaśpiewała jakoby "w duecie" z Santaną pt. "Feels like fire". Słyszeliście ją może? Mnie się podoba, głos Dido jest niepowtarzalny i dodaje uroku gitarze C.Santany. To miłe, że Santana zaprosił ją do współpracy:)
LEO, ale Ty jesteś spostrzegawcza! Ja wazonu z Tess nie skojarzyłam.Nie to, żebym się czepiała, ale w pierwszym sezonie tyle razy się tego naoglądałam, że teraz rozbity wazon kojarzy mi się wyłącznie z Tess. Zwłaszcza, jeśli wraca do całości
Możliwe, w końcu dzięki "Roswell" zyskała rozgłos (i dzięki "Stanowi" Eminema, ale to pomijam) i jej muzykę pokochały miliony kosmicznego serialuczyzbyy Dido podświadomie tęskniła za R?
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Nie słyszałam tego Nie wiedziałam wogóle że ona nagrała piosenkę z Santanąlizzy_maxia wrote: na piosenkę Dido, którą zaśpiewała jakoby "w duecie" z Santaną pt. "Feels like fire".
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
Szati ktoś musiał sterować tą maszyną do wiatru bo on tam się sam od siebie nie wzioł ... tylko jakiś facet tym kierowal i specjalnie zrobił tak duzy wiatr aby jej sukienkę podwiało do góry i efektem tego jest ten palec Didi w ujego kierunku ale z tego uśmiechu który miała na twarzy wnioskuję że się jej to podobało ... rozumiesz już
ja nie słyszałem że śpiewa z Santaną ...
ja nie słyszałem że śpiewa z Santaną ...
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany