liczby poscikow
Moderator: piter
racja mimo wszystko fajnie się to wspominaPamiętam, jak Ramzes był uświadamiany na temat cynizmu... To były czasy...
ale teraz nasówa się pytanie kto wyplewił te dobre czasy z tego otoż forym ??? --------------> {o}
teksty jak za starych dobrych czasów nabijaniaw skrocie chodzi o to, ze naiwnosc i niedojrzalosc tolerujemy na tym forum tylko w jednym dziale
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
onarku - wstydzic sie psucia mi zabawy
Magea... jak by.. ehh.. niewazne..
Luca... dlaczego mialem miec zly dzien..? to, ze po kims jezdze oznacza cos wprost przeciwnego (ps: no tak.. moja kobieca strona sie ujawnia.. chyba musze przestac byc mily..)
taa.. stare dobre czasy... nawet bym sie posmial z ludzi, tylko, ze ciezko bedzie znalezc druga ofiare rownie chetna do rzucenia sie prosto w moje ramiona... a smac sie z fanfikowcow nie ma sensu, bo mi beda kasowac posty zanim jeszcze je napisze...
Magea... jak by.. ehh.. niewazne..
Luca... dlaczego mialem miec zly dzien..? to, ze po kims jezdze oznacza cos wprost przeciwnego (ps: no tak.. moja kobieca strona sie ujawnia.. chyba musze przestac byc mily..)
taa.. stare dobre czasy... nawet bym sie posmial z ludzi, tylko, ze ciezko bedzie znalezc druga ofiare rownie chetna do rzucenia sie prosto w moje ramiona... a smac sie z fanfikowcow nie ma sensu, bo mi beda kasowac posty zanim jeszcze je napisze...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.