Rozkazujaca Wszystkim I Wielbiona Przez Tlumy Trojca
Moderator: piter
Yyy... nephit - nie uciekłam do budy Nie wiem, czy ktoś mi teraz uwierzy, czy nie, ale poprostu nie zauważyłam, że temat został tu przesunięty. Rzadko zaglądam do Miodzio A w Twoim poście widzę jakieś grzeszne nastawienie do Świętej Trójcy. Jak możesz? ... A tak poważnie - chociaż jedna normalna osoba, którą to nie bawi? Nie wierzę
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
nikt cię nie kocha... nikt cię nie lubi... wiewiórki cie gryzą... zielone rajtuzy się podarły... Marudny jesteś, wieszniezrozumiany, cale zycie niezrozumiany
Mam się czuć wyróżniona? A może powinnam się przerazić i stremować? Teraz ręka przy pisaniu Cięciw będzi mi drżała, bo za każdym razem będę myśleć o piterze...powiedzialem o Cieciwach, bo to jedyby fanfik, ktory czytam..
Wiesz _liz to chyba zaszczyt, że piter czyta Twój ff Kto by pomyślał, że taka chwila kiedykolwiek nadejdzie 'piter wciągnięty przez jakiś fic' Idzmy w innym kierunku... Wiesz to może byc doskonała droga manipulacji naszego małego człowieczka Niby zwykły ff a nakłaniający do niezwykłych zadań
PS.Ale po co go nakłaniac? Chłopka nas uwielbia i wykonuje najtrudniejsze zadania bez gadania8)
PS.Ale po co go nakłaniac? Chłopka nas uwielbia i wykonuje najtrudniejsze zadania bez gadania8)
Tak chciałabym zauważyc, że pamiętam o członku naszj Trójcy i ogłaszam, że komnata wróciła a wszyscy wiemy jak piter za nią tęsknił i specialne na jego częśc będzie miał już tam super rangę jeśli tylko wpadnie