Kluska
Moderator: piter
Biednego!!!???? BIEDNEGO!!!???? BIEDNEGO!!!!?????
To ja byłam biedna, kiedy mi kazali czytać te wypociny napisane przez zbiega z wariatkowa! Przeczytałam aż cztery rozdziały, zanim dla dobra własnej psychiki, wyrzuciłam to COŚ!
Jedyną dobrą stroną całego doświadczenia było to, że moja bardzo ostra i bezwzględna krytyka wspomnianej lektury, zaprezentowana w wypracowaniu prezentującym refleksje po lekturze, została oceniona na 5. Pani profesor była bardzo mądrą kobietą (nadal jest).
To ja byłam biedna, kiedy mi kazali czytać te wypociny napisane przez zbiega z wariatkowa! Przeczytałam aż cztery rozdziały, zanim dla dobra własnej psychiki, wyrzuciłam to COŚ!
Jedyną dobrą stroną całego doświadczenia było to, że moja bardzo ostra i bezwzględna krytyka wspomnianej lektury, zaprezentowana w wypracowaniu prezentującym refleksje po lekturze, została oceniona na 5. Pani profesor była bardzo mądrą kobietą (nadal jest).
"Największy ze wszystkich błędów to dojście do przekonania, że nie popełnia się żadnego." - Thomas Carlyle
Gombrowicza nie strawilem... obejrzalem tylko film - "30-door-key" - serio, taki byl oryginalny angielski tytul... bylo to jedno z tych przezyc, o ktorych opowiada sie na starosc przy kominku, wiedzac, ze teraz juz nic ci nie grozi... brr... ale czegoz mozna sie spodziewac po guscie {o}...
ps: ser sie zestarzal i Francuzi go zabrali.. oni lubia serki plesniowe... i inne dewiacje...
ps: ser sie zestarzal i Francuzi go zabrali.. oni lubia serki plesniowe... i inne dewiacje...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Buu... Cóż za życie! Od bluźnierców mnie tu wyzywają... A człowiek chciał być miły..
I czyżby za dewiację uznano tutaj ogólnie znany przysmak stołów francuskich - żabie udka? Bo chyba nie wszystkim znaną i lubianą pleśń...
I czyżby za dewiację uznano tutaj ogólnie znany przysmak stołów francuskich - żabie udka? Bo chyba nie wszystkim znaną i lubianą pleśń...
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
Dziwne, ale jak ktoś się pyta czy lubię rosół z kluskami to mam przed oczami wielki talerz rosołu ale z kluskami hmm... leniwymi, ziemniaczanymi, kopytkami, itp. I posypane pietruszką... z maggi.
Ale zestaw... Brr..
Ale zestaw... Brr..
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"