Urząd Forum
Moderator: piter
O dziwo - nie będzie to Miodzio! Mam zamiar zacząć od Różności. Ponadto zaczynam się zastanawiać nad usunięciem Sportu... Ale - wszystko jeszcze przed nami...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
No wiesz co Takie rzeczy to się przez PM załatwia
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
mamy dwa modele demokracji:
model konsensualny - występujący przy pluralizmie społeczeństwa
oraz model wiekszościowy - gdzie występuje zarówno zwycięsca jak i pokonany
z którym z powyższych modeli demokracji mamy doczynienia w naszym społeczeństwie forumowiczów
model konsensualny - występujący przy pluralizmie społeczeństwa
oraz model wiekszościowy - gdzie występuje zarówno zwycięsca jak i pokonany
z którym z powyższych modeli demokracji mamy doczynienia w naszym społeczeństwie forumowiczów
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
Mamy monarchię despotyczną, nednakże władca dobry i łaskawy jest.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
...................................................................Warszawa, 3 XII 2003
Nan
...................................................................Administrator Forum {o}
......... Panie Administratorze!
.........Rozpatrzywszy wszystkie "za" i "przeciw" postanowiłam zwrócić się do Pana z prośbą o przyznanie mi rangi specjalnej. Wziąwszy pod uwagę mój staż ma forum (od samego początku), ilość postów (blisko 1750) oraz wkład w rozwój Forum i rozliczne prace społeczne (a co ) uważam, że moja prośba ma jest uzasadniona.
.........Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
.........En attendant votre reponse, veuillez agreer, Monsieru l'Administrateur, mes sentiments les meilleurs
.................................................Nan
Nan
...................................................................Administrator Forum {o}
.........Rozpatrzywszy wszystkie "za" i "przeciw" postanowiłam zwrócić się do Pana z prośbą o przyznanie mi rangi specjalnej. Wziąwszy pod uwagę mój staż ma forum (od samego początku), ilość postów (blisko 1750) oraz wkład w rozwój Forum i rozliczne prace społeczne (a co ) uważam, że moja prośba ma jest uzasadniona.
.........En attendant votre reponse, veuillez agreer, Monsieru l'Administrateur, mes sentiments les meilleurs
.................................................Nan
czuje szmal w powietrzu... gruby szmal
A JA NIE CHCE RANGI SPECJALNEJ !
co to sie porobilo zeby dla kilku cholernych literek od razu takie brzydkie machlojstwa odwalac... tyrani i uciskane spoleczenstwo pozbawione nadzieji moze powinnismy dodac na glownej forum dodac napis "lasciate ogni speranza" tak zeby nowi forumowicze nie mieli zludzen ?
A JA NIE CHCE RANGI SPECJALNEJ !
co to sie porobilo zeby dla kilku cholernych literek od razu takie brzydkie machlojstwa odwalac... tyrani i uciskane spoleczenstwo pozbawione nadzieji moze powinnismy dodac na glownej forum dodac napis "lasciate ogni speranza" tak zeby nowi forumowicze nie mieli zludzen ?
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Luki - pamiętaj, że walki o tron zazwyczaj powodowały spustoszenia w kraju...
W tym miejscu chciałbym zdementować pogłoski o przekupności Wielkiego Administratora. Zdanie "Takie rzeczy to się przez PM załatwia" było oczywiście żartem, mającym na celu sprawienie, aby petenci urzędu poczuli bardziej swojską (tzn. polską) atmosferę
I widzicie? Nie trzeba było przekupstwa - wystarczy (a nawet powinno się) być uczciwym forumowiczem, który wiele wnosi.
W tym miejscu chciałbym zdementować pogłoski o przekupności Wielkiego Administratora. Zdanie "Takie rzeczy to się przez PM załatwia" było oczywiście żartem, mającym na celu sprawienie, aby petenci urzędu poczuli bardziej swojską (tzn. polską) atmosferę
Prośba została rozpatrzona pozytywnie..................................................................Warszawa, 3 XII 2003
Nan
.................................................................Administrator Forum {o}
................................................Nan
I widzicie? Nie trzeba było przekupstwa - wystarczy (a nawet powinno się) być uczciwym forumowiczem, który wiele wnosi.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך