Gra: To, czy to?
Moderator: piter
Re: Gra: To, czy to?
Ciężki orzech do zgryzienia. Jedno i drugie warte zobaczenia. Ale wybieram Liz i Tess w nocnym klubie. Chciałabym zobaczyć jak dziewczyny zakopują topór wojenny i zaczynają się kumplować. Może nawet zawarły by pakt przeciwko Maxowi. I zrobiłyby jakąś mała zemstę na tym niegodnym ich uczuć chłoptasiu.
Co byście chcieli zobaczyć w serialu:
1 Zan żyje i razem z K4 z NY przyjeżdża do Roswell. Liz zostawia Maxa i postanawia być z Zanem.
2 Zan nie żyje, ale zginął w wypadku naprawdę. Max jedzie na szczyt. W Roswell zostaje Rath zamiast Avy. Liz mu pomaga i się zakochuje.
Co byście chcieli zobaczyć w serialu:
1 Zan żyje i razem z K4 z NY przyjeżdża do Roswell. Liz zostawia Maxa i postanawia być z Zanem.
2 Zan nie żyje, ale zginął w wypadku naprawdę. Max jedzie na szczyt. W Roswell zostaje Rath zamiast Avy. Liz mu pomaga i się zakochuje.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Femii a te pytanie co ty zadałaś to naprawdę bardzo proste jest Ale jako fanka polar wybieram tę drugą opcję oczywiście
Co gorsze :
1. Max który odleciałby z Langleyem na Antar ?
2. Kyle który podtrzymuję tradycję w rodzinie i zostaje szeryfem Roswell ?
Co gorsze :
1. Max który odleciałby z Langleyem na Antar ?
2. Kyle który podtrzymuję tradycję w rodzinie i zostaje szeryfem Roswell ?
Zdecydowanie wybieram nr 2. Wcale by mnie nie ruszyło gdyby Max odleciał. Ale to już wiecie
Oddaje moją kolejkę komuś innemu. Mam brak weny dziś.
Oddaje moją kolejkę komuś innemu. Mam brak weny dziś.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Na to wychodzi że ja muszę coś skubnąć hmm... myślę no dobra niech będzie.
Co lepsze :
Liz która ma moce czy Kyle który mam moce ?
Co lepsze :
Liz która ma moce czy Kyle który mam moce ?
Zdecydowanie Kyle, który ma moce. Po tym jak zachęcał Isabell do używania swoich mocy w niecnych celach chciałabym zobaczyć co zrobiłby z własnymi. Gwiazdy Playboya we śnie i silnik nie wymagający benzyny. Mógłby być niezły ubaw
Co lepsze dla fabuły:
1 Śmierć Courtney tak jak było w serialu.
2 Courtney żyje i ma się dobrze. Zostaje wtajemniczona we wszystko jest po stronie naszych roswellianów. A co najważniejsze jest w związku z Micey G.
Co lepsze dla fabuły:
1 Śmierć Courtney tak jak było w serialu.
2 Courtney żyje i ma się dobrze. Zostaje wtajemniczona we wszystko jest po stronie naszych roswellianów. A co najważniejsze jest w związku z Micey G.
Ja z chęcią zobaczyłabym Michaela z Courtney choćby z czystej ciekawości więc wybieram opcję drugą
Co chcielibyście bardziej zobaczyć w Roswell ?
1 Życie Tess na antarze z małym Zanem przed ucieczką na ziemie ?
2 Wojne Kihvar vs Zan (Max Evans) po prowaniu Isabel z miesiąca miodowego ?
Co chcielibyście bardziej zobaczyć w Roswell ?
1 Życie Tess na antarze z małym Zanem przed ucieczką na ziemie ?
2 Wojne Kihvar vs Zan (Max Evans) po prowaniu Isabel z miesiąca miodowego ?
Oj dawno mnie tu nie było. Wybieram opcje numer 2. Bardzo mi brakowało tego w serialu. Jak Max kopie tyłek Kihvarowi.
Co lepsze :
1 Okazuje się, że Ava i Tess zostały zamienione. Ava zostaje w Roswell a Tess ginie w NY razem z Rathem i Lonnie?
2 Okazuje się, że Ava i Tess zostały zamienione. Ava zostaje w Roswell, Tess wraca z NY i mamy dwie królowe Antaru?
Co lepsze :
1 Okazuje się, że Ava i Tess zostały zamienione. Ava zostaje w Roswell a Tess ginie w NY razem z Rathem i Lonnie?
2 Okazuje się, że Ava i Tess zostały zamienione. Ava zostaje w Roswell, Tess wraca z NY i mamy dwie królowe Antaru?
Wybieram opcję 2. Okazuje się, że Ava i Tess zostały zamienione. Ava zostaje w Roswell, Tess wraca z NY i mamy dwie królowe Antaru?
Szkoda żeby zgineli, nadawali pikanterii serialowi.
Zostając przy Evie.
Co ciekawsze:
1. Eva zostaje przyjaciółką Liz i uczy ją kosmicznych sztuczek.
2. Eva zostaje przyjaciółką Tess i razem kombinują i oszukują resztę.
Szkoda żeby zgineli, nadawali pikanterii serialowi.
Zostając przy Evie.
Co ciekawsze:
1. Eva zostaje przyjaciółką Liz i uczy ją kosmicznych sztuczek.
2. Eva zostaje przyjaciółką Tess i razem kombinują i oszukują resztę.
Nie sądzę by Ave interesowała podwójna gra zwłaszcza że była jej świadkiem, poza tym już w serialu widać było że Liz i Avie fajnie się ze sobą rozmawia więc wybieram 1 opcję.
Co lepsze :
1 Para Alex & Isabel
2 Para Kyle & Tess
?????
Co lepsze :
1 Para Alex & Isabel
2 Para Kyle & Tess
?????
Jak dla mnie to żadna. Ale jak już mam wybrać to Alex i Isabel.
Co chcielibyście zobaczyć (dwie opcje już znamy ale pozostałe dwie mogłyby być ciekawe):
1 Pijany Max
2 Pijany Michael
3 Pijana Isabell
4 Pijana Tess
Co chcielibyście zobaczyć (dwie opcje już znamy ale pozostałe dwie mogłyby być ciekawe):
1 Pijany Max
2 Pijany Michael
3 Pijana Isabell
4 Pijana Tess
Chciałabym zobaczyć pianą Isabell Miss Perfect
Co lepsze :
1 Kyle pisający poemtay ?
2 Michael śpiewający w zespole ludowym ?
Co lepsze :
1 Kyle pisający poemtay ?
2 Michael śpiewający w zespole ludowym ?