Spojrzenie na Roswell okiem Xandera
Moderator: piter
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Xander wystawiasz nas na dluga probe przetrwania... ale ja sie nie poddam I jeszcze jak uslysze gdzies ze chcesz odpowiedziec NIE zaznaczajac d)... to proponuje skasowac twoje posty i wyrzucic cie z forum... No wiec odliczam jak dolicze do 0 to jest z toba kiepsko i z Xena tez :p
10
9
8
7
6
5
4
3
2...
10
9
8
7
6
5
4
3
2...
tratata.... Xander, znudził się już tematem, więc sobie odpuścił. Chyba wybrał opcje e) ....... Cisza w eterze.
Ach! My biedne...
Ach! My biedne...
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- lizzy_maxia
- Fan
- Liz_Parker
- Zainteresowany
- lizzy_maxia
- Fan
- Liz_Parker
- Zainteresowany
<center>"Muzyka, kłamstwa i kasety video"</center>
Jako znawaca Roswell postanowiłem poprawić scenarzystów i dobrac odpowiedniejszą muzyke do poszczególnych scen. Oto kilka propozycji:
Intro - Dido ? Nie no... bez przesady, dajmy coś ostrego... może np. Mezo - Aniele
Wejście Światecznej Faszystkie - hm.. najbardziej pasuje Wagner - Cwał Valkirii... skoro puszczali to z helikopterów w "Czasie Apokalispy" zeby straszyć ludzi to czemu nie wykorzystać tego w Roswell.
Konfrontacje Liz i Tess - Najbardziej pasuje mi tutaj Bloodhound Gang - I Hope You Die, dalszy komentarz chyba nie jest konieczny.
Michael z jego dziwna fryzurką w 2 sezonie - tylko i wyłacznie Trzeci Wymiar - Dla mnie masz stajla, Ajjj... dla mnie masz stajla...
Wyraz twarzy Panny DeLuca podczas kłótni ze swym interglaktycznym chłopakiem - Metallica - Damege Inc... Yeah !
Liz opłakująca Alexa - coś sentymentalnego... może Jeden Osiem L - Jak Zapomnieć
CDN.
Jako znawaca Roswell postanowiłem poprawić scenarzystów i dobrac odpowiedniejszą muzyke do poszczególnych scen. Oto kilka propozycji:
Intro - Dido ? Nie no... bez przesady, dajmy coś ostrego... może np. Mezo - Aniele
Wejście Światecznej Faszystkie - hm.. najbardziej pasuje Wagner - Cwał Valkirii... skoro puszczali to z helikopterów w "Czasie Apokalispy" zeby straszyć ludzi to czemu nie wykorzystać tego w Roswell.
Konfrontacje Liz i Tess - Najbardziej pasuje mi tutaj Bloodhound Gang - I Hope You Die, dalszy komentarz chyba nie jest konieczny.
Michael z jego dziwna fryzurką w 2 sezonie - tylko i wyłacznie Trzeci Wymiar - Dla mnie masz stajla, Ajjj... dla mnie masz stajla...
Wyraz twarzy Panny DeLuca podczas kłótni ze swym interglaktycznym chłopakiem - Metallica - Damege Inc... Yeah !
Liz opłakująca Alexa - coś sentymentalnego... może Jeden Osiem L - Jak Zapomnieć
CDN.
Człowieku, z choinki się urwałeś? 18L do naszego Roswell? To śmieszne miało być? To jest tragiczne, chcesz bym dostałą zawału! Bo ekran już dużo na tym stracił, gdy opryskałam go świerzo wypitą kawą krzycząc w niebigłosy! Nigdy więcej, nie wspominaj mi tych złodziei, bo jak bo nie dydy odnajdę cię w nadzikszej głuszy i dziobnę długopisem w oko - wierz mi, ból jak jasny gwint!
A jeśli chodzi o twoje obeserwacje dotyczące odcinków... Hmm no cóż. Nie wierzę, że nie wykrzeszesz nic więcej z tych 45 minut? Bo cosik tego mało
A jeśli chodzi o twoje obeserwacje dotyczące odcinków... Hmm no cóż. Nie wierzę, że nie wykrzeszesz nic więcej z tych 45 minut? Bo cosik tego mało
- brendanferhfan
- Zainteresowany