Rozkazujaca Wszystkim I Wielbiona Przez Tlumy Trojca
Moderator: piter
Nie no, tak was czytam i aż mnie skręca, muszę to napisać
Czy wy z łaski swojej choć raz moglibyście dać sobie spokój? Bez urazy, ale aż się robi nieprzyjemnie, jak się was tak czyta. Zrobiliście z siebie wielką trójcę, której wszyscy mają słuchać, której nikt nie może się sprzeciwić i oczywiście którą wszyscy mają ubóstwiać Naśmiewacie się ze wszystkich, odstraszacie przy tym wszystkich nowych autorów... i nie tylko autorów. I oczywiście uważacie, że jesteście przy tym tacy strasznie śmieszni, zwłaszcza, że powtarzacie to samo o mleku, rajtuzach i wiewiórkach gdzie tylko się da juz od paru miesięcy Sory, ale przejadło mi się to!
No tak, w końcu powiedziałam co myślę Chyba mam jakiś dzień szczerości czy coś Aha, no i wiem, co teraz powiecie, że na żartach się nie znam, bla bla bla... Może i to są żarty, ale (przynajmniej niektórych) już nie śmieszą
PS. Mam teraz pakować swoje manatki i zwiewać?
Czy wy z łaski swojej choć raz moglibyście dać sobie spokój? Bez urazy, ale aż się robi nieprzyjemnie, jak się was tak czyta. Zrobiliście z siebie wielką trójcę, której wszyscy mają słuchać, której nikt nie może się sprzeciwić i oczywiście którą wszyscy mają ubóstwiać Naśmiewacie się ze wszystkich, odstraszacie przy tym wszystkich nowych autorów... i nie tylko autorów. I oczywiście uważacie, że jesteście przy tym tacy strasznie śmieszni, zwłaszcza, że powtarzacie to samo o mleku, rajtuzach i wiewiórkach gdzie tylko się da juz od paru miesięcy Sory, ale przejadło mi się to!
No tak, w końcu powiedziałam co myślę Chyba mam jakiś dzień szczerości czy coś Aha, no i wiem, co teraz powiecie, że na żartach się nie znam, bla bla bla... Może i to są żarty, ale (przynajmniej niektórych) już nie śmieszą
PS. Mam teraz pakować swoje manatki i zwiewać?
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
Ależ nowa, nie przesadzaj. Przejadły ci się rajtuzy i mleczko - twoja sprawa. Nie chcesz należeć do sekty wielbiącej naszą Trójcę - twoja sprawa
Ale nie wmawiaj nam, że każemy wszystkim siebie słuchać. Czy ktokolwiek z nas zmusił, żeby Galadriela, Magea czy Elip tu weszły i włączyły się do tej rozmowy? nie sądzę.
Poza tym wyraziliśmy swoją opinię na temat tego opowiadania, o ile się nie mylę. I nie mów, że "jedziemy" po wszystkich nowych i ich odstraszamy. Zresztą, trzeba umieć znosić różne rodzaje krytyki, nie tylko takie, które wyrażają zachwyt opowiadaniem.
A te żarty... kogo nie śmieszą, niech nie czyta. I tak już wkrótce ktoś wykasuje te posty lub wrzuci do Miodzio.
P.S: Nie pakuj się... ukamienujemy cię
Ale nie wmawiaj nam, że każemy wszystkim siebie słuchać. Czy ktokolwiek z nas zmusił, żeby Galadriela, Magea czy Elip tu weszły i włączyły się do tej rozmowy? nie sądzę.
Poza tym wyraziliśmy swoją opinię na temat tego opowiadania, o ile się nie mylę. I nie mów, że "jedziemy" po wszystkich nowych i ich odstraszamy. Zresztą, trzeba umieć znosić różne rodzaje krytyki, nie tylko takie, które wyrażają zachwyt opowiadaniem.
A te żarty... kogo nie śmieszą, niech nie czyta. I tak już wkrótce ktoś wykasuje te posty lub wrzuci do Miodzio.
P.S: Nie pakuj się... ukamienujemy cię
Czyli mam rozumiec, że do tej pory byłaś zakłamana? I jeszcze mi napisz, że bałaś się to napisac bo może bałaś sie krytyki? Pft... Bardzo dziecina zagrywka i żałosna.nowa wrote:No tak, w końcu powiedziałam co myślę
Odpowiedź brzmi: NIE. Po pierwsza ja się dobrze bawię. Po wtóre inni widac też. Po trzecie mało obchodzi mnie Twoje podejście do tej sprawy i w ogóle nie wiemc zemu zawracam sobie tym głowę... A nie już wiem! Nie podoba mi się Twoja 'widzimisie' i tyle.nowa wrote:Czy wy z łaski swojej choć raz moglibyście dać sobie spokój?
Tak rozkazuję Ci mnie słuchac, wielbic i powieścic mój plakat nad łóżkiem. Jeśli jeszcze Ci mało masz codziennie wysyłac nam pm o terści jacy to my jesteśmy boscy I coś o czym chciałaś usłyszec: 'nie znasz się na żartach', albo sa one dośc ograniczone Wybacz ja Ci nigdy nie rozkazywałam, nie kazałam czytac naszych postów ani wypowiadac się na ich temat... Coś sobie wymyśliałaś dziewczyno i to Ty masz z tym problem nie my.nowa wrote:Zrobiliście z siebie wielką trójcę, której wszyscy mają słuchać, której nikt nie może się sprzeciwić i oczywiście którą wszyscy mają ubóstwiać
Jeśli ktoś mi pisze topik typu 'najładniejszy avatarek' (można go znależc w Miodzio o ile się nie mylę ) czy inne głupoty które już nawet nie są śmieszne a tragiczne lepiej zamienic to w żart. Poza tym forum jest to wyrażania naszych opinii. Nie straszę nikogo... Chyba, że samą siebienowa wrote:Naśmiewacie się ze wszystkich, odstraszacie przy tym wszystkich nowych autorów... i nie tylko autorów. I oczywiście uważacie, że jesteście przy tym tacy strasznie śmieszni, zwłaszcza, że powtarzacie to samo o mleku, rajtuzach i wiewiórkach gdzie tylko się da juz od paru miesięcy Sory, ale przejadło mi się to!
PS.Nie uciekaj! Już rozpalam stos
I znowu chcą mnie palić
Onarku, widzisz, teraz Ty podchodzisz do wszystkiego zbyt poważnie Co się tak mną przejmujesz dziewczyno, co? Czyżby teraz Onarek pokazaywał pazurki? Uhuhu
_liz, może masz racje z tym "komu się nie podoba niech nie wchodzi", ale to drażni, jak się znowu widzisz to samo, a potem to samo, i znowu to samo tylko gdzie inadziej
Teraz popatrzcie na to z innej strony... czy ja nie mam trochę racji?
Onarku, widzisz, teraz Ty podchodzisz do wszystkiego zbyt poważnie Co się tak mną przejmujesz dziewczyno, co? Czyżby teraz Onarek pokazaywał pazurki? Uhuhu
Yyy... masz na myśli KIEDY?Czyli mam rozumiec, że do tej pory byłaś zakłamana?
_liz, może masz racje z tym "komu się nie podoba niech nie wchodzi", ale to drażni, jak się znowu widzisz to samo, a potem to samo, i znowu to samo tylko gdzie inadziej
Teraz popatrzcie na to z innej strony... czy ja nie mam trochę racji?
oo.. ktos sie chce bic
na poczatek chcialbym zaznaczyc, ze Lyss nie jest wcale zadnym 'nowym autorem'..byla tu juz pare miesiecy przed Toba.. ten wstep jest co prawda o niebo lepszy od wszystkiego co wczesniej pisala, ale to nie znaczy, ze nie jest to gniot... a skoro gniot, to dlaczego mamy chwalic? a skoro nie zamierzamy chwalic, to chyba lepiej napisac zabawna krytyke (chocby dlatego, ze innym sie bedzie przyjemniej ja czytalo) niz 'to bylo beznadziejne. idz precz i nie wracaj. nie pisz wiecej. w zasadzie to moze najlepiej bedzie jak sie powiesisz..' <--- to nikogo nie rozbawi.. jest co najwyzej chamskie..
sprawa nie polega na tym, ze chcemy niszczyc nowych.. to jest to co napisala Marta - tepimy glupote.
o mleku, rajtuzach i wiewiorkach gadamy, bo sie naokolo tego skojarzenia gromadza jak muchy nad swiezym scierwem..
...
a nie, czekaj, po chwili zastanowienia jednak bedziemy kontynuowac...
ps: zostan jeszcze troche... masz niepowtarzalna okazje sprawdzic jak to jest byc kamienowana (to _liz) na stosie (to Onarek) przy dzwiekach Ich Troje (to ja)
na poczatek chcialbym zaznaczyc, ze Lyss nie jest wcale zadnym 'nowym autorem'..byla tu juz pare miesiecy przed Toba.. ten wstep jest co prawda o niebo lepszy od wszystkiego co wczesniej pisala, ale to nie znaczy, ze nie jest to gniot... a skoro gniot, to dlaczego mamy chwalic? a skoro nie zamierzamy chwalic, to chyba lepiej napisac zabawna krytyke (chocby dlatego, ze innym sie bedzie przyjemniej ja czytalo) niz 'to bylo beznadziejne. idz precz i nie wracaj. nie pisz wiecej. w zasadzie to moze najlepiej bedzie jak sie powiesisz..' <--- to nikogo nie rozbawi.. jest co najwyzej chamskie..
sprawa nie polega na tym, ze chcemy niszczyc nowych.. to jest to co napisala Marta - tepimy glupote.
o mleku, rajtuzach i wiewiorkach gadamy, bo sie naokolo tego skojarzenia gromadza jak muchy nad swiezym scierwem..
aha. ok. no to przestaniemy.Sory, ale przejadło mi się to!
...
a nie, czekaj, po chwili zastanowienia jednak bedziemy kontynuowac...
zacznijmy od tego, ze nikogo nie zmuszamy... to Wasza inteligencja popycha Was do oddawania nam boskiej czci...Zrobiliście z siebie wielką trójcę, której wszyscy mają słuchać, której nikt nie może się sprzeciwić i oczywiście którą wszyscy mają ubóstwiać
ps: zostan jeszcze troche... masz niepowtarzalna okazje sprawdzic jak to jest byc kamienowana (to _liz) na stosie (to Onarek) przy dzwiekach Ich Troje (to ja)
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Nie mogę się doczekaćps: zostan jeszcze troche... masz niepowtarzalna okazje sprawdzic jak to jest byc kamienowana (to _liz) na stosie (to Onarek) przy dzwiekach Ich Troje (to ja)
Taaak... skojarzenia Hormony Wam buzują, czy co?o mleku, rajtuzach i wiewiorkach gadamy, bo sie naokolo tego skojarzenia gromadza jak muchy nad swiezym scierwem..
No... powiem jeszcze tylko, że... wiecie, ja tu się do was (ani na was ) nie rzucam czy coś... coś mnie denerwuje i wam o tym mówię... forum, nie?
och wlasnie widze jak wyrazacie swoja opinie. piter nikt Ci nie broni w zabawny sposob wyrazic krytyki. mozesz pisac ile chcesz ale dopoki tyczy sie to tematu... mysle ze skomentowanie opowiadania to jakies 3 pierwsze posty... potem 'czat'.
nowa gg - najpierw napisalas swoje zdanie a jak zostalas objechana to ucieklas 'do budy' mi akurat wisi kto bedzie po mnie teraz jezdzil /a nie watpie ze bedzie/. wszyscy zaraz stwierdza jak oni sie tu swietnie bawia i zeby im nie przerywac...
nie chcesz, nie czytaj - argument ciutke glupi bo nie zalozyliscie swojego tematu w miodzio czy na 4um bravo girl ale psujecie cudzy topic - nie czytalem opowiadania, nie bardzo mnie ono interesuje ale autorka chcialo to opublikowac i ma do tego prawo.
tepienie glupoty... zostaliscie wybrani przez Boga i wypelniacie swoja misje wyplenienia plagi glupoty z planety Ziemi... watpie czy Wasza 'zabawna krytyka' cos zdziala. bo zabawnosc Waszej krytyki rzadko idzie w parze z jej konstruktywnoscia...
nowa gg - najpierw napisalas swoje zdanie a jak zostalas objechana to ucieklas 'do budy' mi akurat wisi kto bedzie po mnie teraz jezdzil /a nie watpie ze bedzie/. wszyscy zaraz stwierdza jak oni sie tu swietnie bawia i zeby im nie przerywac...
nie chcesz, nie czytaj - argument ciutke glupi bo nie zalozyliscie swojego tematu w miodzio czy na 4um bravo girl ale psujecie cudzy topic - nie czytalem opowiadania, nie bardzo mnie ono interesuje ale autorka chcialo to opublikowac i ma do tego prawo.
tepienie glupoty... zostaliscie wybrani przez Boga i wypelniacie swoja misje wyplenienia plagi glupoty z planety Ziemi... watpie czy Wasza 'zabawna krytyka' cos zdziala. bo zabawnosc Waszej krytyki rzadko idzie w parze z jej konstruktywnoscia...
Collect some stars to shine for you.
Nie ma.nephit wrote:autorka chcialo to opublikowac i ma do tego prawo.
Ten temat powstał już przedwczoraj, a my przeglądany go dopiero dzisiaj? Musimy przyznać, że to opowiadanko jest miodzio
A co za jakiś Trygław się tu pałęta?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Ej, a gdzie jest kolejna część tego opowiadania? Czekam i czekam i nic... (na swoje usprawiedliwienie powiem, że należę do Wielkiej Trójcy i obecnie mam temperaturę... wysoką temperaturę)
No proszę. A ja sądziłam, że my tak sami z siebie... Hmm, ale skoro jesteśmy wybrani przez Boga, to czuję sie bezkarnazostaliscie wybrani przez Boga i wypelniacie swoja misje wyplenienia plagi glupoty z planety Ziemi...