Urząd Forum
Moderator: piter
To nie ignorancja - to prości ludzie wtargnęli do urzędu i zdezorganizowali jego pracę dyskusjami o demokracji A tak w ogóle - złożyłaś poprawne podanie?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Nan.. cukierki to jeszcze nic.. my w pierwszej klasie kupilismy nauczycielce od biologii video do klasy w zamian za brak kartkowek do konca szkoly... nie ma to jak z grubej rury...
ps: wiem, ze stapam po cienkim lodzie...
taa.. ja tez uwazam, ze ignorancja {o} jest przykra dla nas wszystkich (oczywiscie zartuje, ale musicie przyznac, ze fajnie to brzmialo...) (zartowalem z tym, ze jest przykra, nie z tym, ze jest...)taka ignorancja jest przykra
ps: wiem, ze stapam po cienkim lodzie...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
No? I gdzie ono?
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
...........................................Lublin, 7.XII. 2003
Hotori .........................................................................................
...........................................................szanowny administrator {o}
Panie (najdroższy ) administratorze ! .............................
Po wielu przemyśleniach i odbytych dyskusjach, zwracam się do Pana z uprzejmą prośbą o przynanie mi rangi specjalnej. Moją prośbę motywuję faktem, iż od samego początku jestem obecna na stronie roswell.xcom i od dawien dawna uczestniczę aktywnie (jak mniemam) w życiu tego forum ( o czym m.in. świadczy liczba moich postów). Ufam, iż przychyli się Pan z radością do tej prośby.
Z głębokim poważaniem...................................................................
Hotori
Hotori .........................................................................................
...........................................................szanowny administrator {o}
Panie (najdroższy ) administratorze ! .............................
Po wielu przemyśleniach i odbytych dyskusjach, zwracam się do Pana z uprzejmą prośbą o przynanie mi rangi specjalnej. Moją prośbę motywuję faktem, iż od samego początku jestem obecna na stronie roswell.xcom i od dawien dawna uczestniczę aktywnie (jak mniemam) w życiu tego forum ( o czym m.in. świadczy liczba moich postów). Ufam, iż przychyli się Pan z radością do tej prośby.
Z głębokim poważaniem...................................................................
Hotori
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
O! jest
Prośba nie została nierozpatrzona nienegatywnie
Prośba nie została nierozpatrzona nienegatywnie
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
co do mojej rangi specjalnej...szczerze mówiąc nie chciałabym się sama ''chrzcić'', gdyż mam świadomość tego, że ktoś mógłby poczuć się urażony ...sami rozumiecie- takie okreslenie musi mieć akceptację całego forum (wg.mnie). A więc...czekam na propozycje dla mnie
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake