Czy wy wszyscy jesteście idiotami :> ?
Moderator: piter
Czy ja tu wyczuwam jakiś flirt? Onarku, Ty, z Piterem? W siódmym niebie?
A ja czuję się tu taka samotna... Chyba muszę wychylić nosa poza Twórczość
Onarku, współczuję brata. Ale podziękuj mu za moją dobrą zabawę I cieszę się, że mój mały czubek jeszcze na takie coś nie wpadł
A ja czuję się tu taka samotna... Chyba muszę wychylić nosa poza Twórczość
Onarku, współczuję brata. Ale podziękuj mu za moją dobrą zabawę I cieszę się, że mój mały czubek jeszcze na takie coś nie wpadł
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
A zdawało mi się, że jesteś bystra No, ale każdy może się mylić~Lenka~ wrote: Zupełnie nie wiem o czym mówisz...
Piotruś czy my flirtujemy? Bo jeśli tak to mnie uświadom Bo głupio by było gdybym tego nie wiedziała nie Poza tym to, że Piter chce wejść do środka mojego nieba jeszcze nic nie oznacza Chyba A może znów się mylę H E L P M Enowa wrote:Czy ja tu wyczuwam jakiś flirt? Onarku, Ty, z Piterem? W siódmym niebie?
hm.. w sumie to nie wiem.. moze i flirtujemy.. chyba trzeba by zapytac jakiegos autorytetu..
i jeszcze kwestia mojego gorszenia publiki... w sumie to nie wiem.. moze i gorsze.. (to dobrze, prawda?:roll:)
mialem raczej na mysli, ze laduje tam podobny typ ludzi..Renya wrote:'To jest jakaś różnica pomiędzy rowami a sejmem? W obu tłum ludzi w sezonie.'
moze.. ale co by to byly za podteksty, ktore wszyscy widza.. (moze nie jestes tak bystra jak myslalem - zemsta za geneze nickow )onarek wrote:A były tam jeszcze inne podtexty?
i jeszcze kwestia mojego gorszenia publiki... w sumie to nie wiem.. moze i gorsze.. (to dobrze, prawda?:roll:)
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Dobry pomysł, ale kogo tu się zapytać?piter wrote:hm.. w sumie to nie wiem.. moze i flirtujemy.. chyba trzeba by zapytac jakiegos autorytetu..
Oj już Cię raz ostrzegałam, abyś na mnie uważał Chyba naprawdę wybiorę się do tej Wawy i zabiorę ze sobą jakieś kajdanki i wywizę Cię do lasu i tam zostawię na pastwę 'tych' baranków i innych zwierzątek które skrzywdzileśpiter wrote:(moze nie jestes tak bystra jak myslalem - zemsta za geneze nickow )
Hmm ciekawa propozycja Ale sam się zapytaj bo ja sie wstydzę Albo wiesz co ja wiem jak to łatwiej załatwić, bo po co niepokoić innych Zadam Ci jedno pyatnie a Ty na nie odpowiesz Uwaga 'Flirtujesz ze mną?' i aby nie było tak trudno masz podpowiedzi:
1.Tak bo jesteś urocza
2.Nie! W życiue co Ty sobie wariatko myślisz!
3.A wspominełem, że lubię króliczki?
Masz 1min. na odpowiedź mam nadzieję, że dasz radę! Niech moc będzie z Tobą jak tak
-------
Oj jak wspomnisz dla faceta o kajdankach to od razu myślą tylko o jednym Powiedzmy, że miałam na myśli sznureczek może teraz będzie lepiej
1.Tak bo jesteś urocza
2.Nie! W życiue co Ty sobie wariatko myślisz!
3.A wspominełem, że lubię króliczki?
Masz 1min. na odpowiedź mam nadzieję, że dasz radę! Niech moc będzie z Tobą jak tak
-------
Oj jak wspomnisz dla faceta o kajdankach to od razu myślą tylko o jednym Powiedzmy, że miałam na myśli sznureczek może teraz będzie lepiej
dodam tylko do tej jakże trafnej wypowiedzi nephitka: JAK ŚLIWKA W KOMPOTpiter wpadles
eee to nie jest takie straszne chwilami bywa nawet przyjemne a nawet exciting dobra już nic nie mówię,bo pracę magisterską na ten temat napiszęJakoś zdanie 'flirt z Piotrusiem' przeraża mnie
Ja również Martusia,bardzo mi miłoMalinka może się zapoznamy skoro jesteśmy obie nieomylne? Marta jestem
nephit.. zamilcz... mam wystarczajaco duzo problemow i bez dziamgajacej nad glowa publicznosci...nephit wrote:piter wpadles
1. onarku, dlaczegoz to przerazajaca wydaje Ci sie wizja flirtowania z moja skromna osoba..? (chyba nie odstraszyla Cie moja niezachwiana skromnosc...?)
2. malinko... co znaczy 'chwilami'..?
3. Moje drogie Marty.. plotkujcie sobie ile chcecie.. nie mam nic do ukrycia... chyba...
ps: hyhyhy.. teraz jak powiem 'Najbardziej lubie Marte', to obie bedziecie usychac z zazdrosci czy aby nie chodzilo mi o ta druga...
Więc Piotrusiu wizja flirtu z Twoją skromną osobą przeraża mnie ponieważ boję się uzależnienia No chyba nie wątpisz, że taka możliwość istnieje? Później jak Ci się już znudzą te pogawędki i 'moja skromna osoba' co ja zrobię? Zostanęł sama zapomniana z krwawiącym serduchem? Takiej straty nie przeboleję
Myślisz, że nie masz nic do ukrycia? A wydawałoby się, że jesteś ciut tajemniczy No, ale każdy może sie mylić
Wszystkie Marty są fajne, ale ja jestem najfajniejsza
Myślisz, że nie masz nic do ukrycia? A wydawałoby się, że jesteś ciut tajemniczy No, ale każdy może sie mylić
Wszystkie Marty są fajne, ale ja jestem najfajniejsza
jasne co chcesz wiedziecMoże tak poplotkujemy na temat Piotrusia? Widać, że Ty już masz doświadczenia w tej dziedzinie ja dopiero zaczynam
wtedy kiedy masz akurat dla mnie czas... (udało mi się wywinąć )malinko... co znaczy 'chwilami'..?
plotkujcie sobie ile chcecie.. nie mam nic do ukrycia...
BULL...znaczy NIEPRAWDA
a spróbuj nie zaznaczyć,że chodzi o MNIEps: hyhyhy.. teraz jak powiem 'Najbardziej lubie Marte', to obie bedziecie usychac z zazdrosci czy aby nie chodzilo mi o ta druga...
kurcze...nie chcę być niegrzeczna...Wszystkie Marty są fajne, ale ja jestem najfajniejsza
ha czyli niektórzy już wiedzą że jest MÓJ (hahaha złowieszczy śmiech)malina... nie taka Cie znam Ty bys walczyla o swoje
hm.. powiedzmy, ze wybrnelas nie, nie watpie.. sam sie od siebie uzaleznilem.. musze ze soba godzine dziennie flirtowac przed lustrem bo inaczej wariuje...onarek wrote:Więc Piotrusiu wizja flirtu z Twoją skromną osobą przeraża mnie ponieważ boję się uzależnienia No chyba nie wątpisz, że taka możliwość istnieje?
naprawde bedzie Ci krwawic serce jak sie przestane do Ciebie odzywac..? (musze kiedys sprawdzic..)
nie jestem tajemniczy
nephit.. ja Cie nakarmie Twoimi wlasnymi genitaliami jak sie nie zamkniesz...
zawsze mam dla Ciebie czas (nie, nie udalo )malina wrote:wtedy kiedy masz akurat dla mnie czas... (udało mi się wywinąć )
malinko.. 'Bull' nie znaczy 'Nieprawda'... chyba, ze chcialas napisac cos innego..?
masz akt wlasnosci moje osoby?
Po śmierci Narcyza Oready zapytały jeziorko w którym się przeglądał dlaczego po jego śmierci przemieniło się w czarę gorzkich łez -Płaczę za Narcyzem-odrzekło jezioro. Wcale nas to nie dziwi-powiedziały wówczas.-Całymi dniami uganiałysmy się za nim po lasach, ale jedynie ty mogłeś z bliska rozkoszować się jego urodą. -Narcyz był zatem piękny?-zdziwiło się jezioro. -Któż lepiej od ciebie mógłby to wiedzieć?-wykrzyknęły zaskoczone Oready.-To przecież nad twoim brzegiem pochylał się każdego dnia. Jezioro zamilkło na chwilę, po czym rzekło: -Opłakuję Narcyza, ale nie dostrzegłem nigdy, że jest piękny. Opłakuję Narcyza, bo za każdym razem, kiedy pochylał się nade mną, mogłem dojrzeć na dnie jego oczu odbicie mojej własnej urody...piter wrote:nie, nie watpie.. sam sie od siebie uzaleznilem.. musze ze soba godzine dziennie flirtowac przed lustrem bo inaczej wariuje...
Hmmm wolałabym nie Chyba nie chcesz mieć mnie na sumieni? Chcesz, aby mój duch pośmiertnie Cię nawiedzał i skomlał za tym co mi zrobiłeś?piter wrote:naprawde bedzie Ci krwawic serce jak sie przestane do Ciebie odzywac..? (musze kiedys sprawdzic.. )
Piotrek jest jakas druga?nephit wrote:onar-ek - powolisz zeby byla ta druga?
Re: Czy wy wszyscy jesteście idiotami :> ?
mądrze gadaZasmucony waszą głupotą wrote:Zamiast coś z sobą robić to przeżywacie jakieś g.... które i rtak nigdy nie miało miejsca. Ludzie to tylko serial !!!
IQ poniżej 50 to żadna ujma, wychodźciee na ulice i nie kryjcie się ze swoim idiotyzmem. Pokażcie ilu was jest. <lol2>
Teraz załóżcie jeszcze foeum mody na sukces albo ciuchci i przeżywajcie to wszystko razem.
Takich kretynów to ja nigdy nie widziałem. Idźcie lepiej sie zaćpajcie to naprawde jakaś frajda dla was bedzie, bo wiecej idiotów już nam w kraju leppera naprawde nie potrzeba.
P.S. mmoże hymn Polski zróbcie na ten kawałek z początku co Dido śpiewa. Ja bym już pisał petycje borowiki.
Nara frajerzy, poprawcie okulary, przeczeście swoje zatłuszczone włosy i wracajcie do waszego życia - pisania post'ów.
Ja tam Carpe Diem i disco or smthg.
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]