Rankin najbardziej interesującyh postaci na tym forum...
Moderator: piter
Rankin najbardziej interesującyh postaci na tym forum...
....kogo uważacie za najbardziej interesującą i ciekawą osobę na tym forum? Kto ma najfajniejsze/najciekawsze/najpopularniejsze posty? Kto jest najbardziej lubiany?
Decyzja należy do ciebie....
Decyzja należy do ciebie....
"You look into my eyes, I go out of my mind"
- lizzy_maxia
- Fan
Wow Cóż za temat! Nowa osóbka (czy grzecznie przywitałaś się w "Witam"? ) i już chce się zorientować, jakie stosunki tu u nas panują... No to ja będę na wskroś subiektywna (tylko mnie nie posądzajcie o nepotyzm - żadnych więzów krwi ). Dla mnie najbardziej interesującą osobą na tym forum jest moje Słonko Ma mnóstwo pomysłów na nowe tematy (niestety często dyskusja nie rozwija się ) i interesujące poglądy na wiele spraw. Lubię spoglądać na świat z jego punktu widzenia, choć w wielu rzeczach się zgadzamy (mam nadzieję ).
mnie.kogo uważacie za najbardziej interesującą i ciekawą osobę na tym forum?
jaKto ma najfajniejsze
janajciekawsze
nie janajpopularniejsze posty
zdecydowanie nie jaKto jest najbardziej lubiany?
ps: to bylo w pelni obiektywne.
ps2: oczywiscie nie musze chyba pisac, ze Malinka tez jest fajna...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- lizzy_maxia
- Fan
- brendanferhfan
- Zainteresowany
tzn. co?Z tym muszę się zgodzić, mało co o nim wiemy..... a wydaje się bardzo interesujący ze względu na tą swoją tajemniczość. Trzebaby coś z tym zrobić
Ps. Lizzy jeśli to ja jestem tym słonkiem - a się domyślam, że jednak to ja bo chyba tak na mnie mówiłaś no i to właśnie moje tematy tak słabo się rozwijają - to naprawdę wielkie dzięki za ten post.
- lizzy_maxia
- Fan
lizzy_maxia- nie jestem wcale taka nowa. Niedawno się zarejestrowałam, ale przyglądam się waszym relecjom od ...długiego czasu . Faktycznie, pan {o} jest bardzo tajemniczy. I wątpię by się do końca ujawnił. Ach, a moim kandydatem na najciekawszą postać na tym forum jest Leo.
Last edited by Emilie_N on Wed Apr 21, 2004 10:19 am, edited 1 time in total.
"You look into my eyes, I go out of my mind"
- lizzy_maxia
- Fan
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- brendanferhfan
- Zainteresowany
ktory to sie bawil w porzadki w moim temacie? Luki, {o}? lapy precz...
Malinko, Big Sister (tylko w przenosni.. .. zeby nie bylo zadnych plotek o kazirodztwie.. )...
hmm.. Big Sister.. to mi sie kojarzy z takim jednym numerem czasopisma o krolikach... jeden z krolikow nazywal sie chyba Martyna i interesowal sie samochodami...
Malinko, Big Sister (tylko w przenosni.. .. zeby nie bylo zadnych plotek o kazirodztwie.. )...
hmm.. Big Sister.. to mi sie kojarzy z takim jednym numerem czasopisma o krolikach... jeden z krolikow nazywal sie chyba Martyna i interesowal sie samochodami...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.