..:: Sport wsród kosmicznej gromadki ::..
Moderator: Xander
Ja bardzo lubię oglądać mecze piłki, szczególnie Ligę Mistrzów =) Kocham Real Madrit, AC Milan... Za polską piłką nie przepadam, ale kocham mojego rodzimego Lecha Poznań =) Tylko dlatego że w juniorach gra mój sąsiad =) Ale czego się nie robi dla sąsiadów =) co prawda nie znam się na szczegółach, np. wymiary boiska czy szerokość bramki, ale może niedługo się nauczę... aaaa, na żywo byłam tylko na jednym meczu (placze) Polska:Kamerun.... było cudownie, choc wynik był bezbramkowy...
No i tak w ogóle to moim życiem są skoki narciarskie. Dość się znam na technice lotu itp/ poza tym uwielbiam niemieckich skoczków :Martin Schmitt i Sven hannawald =) a Małysza nie lubię
No i tak w ogóle to moim życiem są skoki narciarskie. Dość się znam na technice lotu itp/ poza tym uwielbiam niemieckich skoczków :Martin Schmitt i Sven hannawald =) a Małysza nie lubię
"Kocham moich fanów, którzy są ze mną na dobre i na złe!" Niejaki Sven "Hanni" Hannawald
Vilandra! Super! Ja też kocham skoki! Uwielbiam, ale ani razu nie byłam Kocham Martina Schmitta bardzo i Adama Małysza , ale nie lubię Svena brrrrrrr, jak był brunetem to jeszcze mi sie podobal, ale teraz ani mi sie nie podoba ani go nie lubie (nigdy go nie lubilam)
Ale ja też kocham Real! i AC Milan bardzo lubię,a z polskich tylko Wisłę jako tako, ale teraz się rozpada . No i jeszcze Bayern lubię!
Ale ja też kocham Real! i AC Milan bardzo lubię,a z polskich tylko Wisłę jako tako, ale teraz się rozpada . No i jeszcze Bayern lubię!
Jeszcze nie ffiem
Xander jesteś zabawny conajmniej jak Steffen Moller . Gratuluję poczucia humoru, ale uważaj bo cie jeszcze do kabaretu wezmą i będziesz jusiał ograniczyć się do określonych tematów
Ale jakoś mnie twój sarkastyczny dowcip nie smieszy Nie wiem czemu...
A Hannawalda nie lubie bo nie lubię i koniec - pisze tak bo Vilandra go lubi, a może Xanderku mam wymieniać za co?
Ale jakoś mnie twój sarkastyczny dowcip nie smieszy Nie wiem czemu...
A Hannawalda nie lubie bo nie lubię i koniec - pisze tak bo Vilandra go lubi, a może Xanderku mam wymieniać za co?
Jeszcze nie ffiem
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
A te władanie mieczem to jakaś konkretna szkoła? Iaido, kendo, czy coś bardziej zachodniego?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
O ile wiem to Krav-Maga jest zabroniona w Polsce... Jest to sztuka walki, w której nie ma obrony jest tylko atak... No i jeśli się atakuje to żeby zabić... Zapasy no w tym nie ma raczej filozofi... Ktoś kiedyś powiedział "Zapasy to nie mechaniczna praca to sztuka". Tak jest podstawą w tym sporcie jak w wielu innych jest technika i siła oraz wytrzymałość, niektórzy czasem także myślą w czasie walki Co do Judo to coś jak zapasy tylko, że we wschodnim stylu tzn. podcięcia, szarpnięcia, uderzenia i takie tam... A co do posługiwania się kataną to trening wyglądatak, że na początku trzba przedewszystkim naczyć się dobrego uchwytu, a później przyswajasz sobie każdy ruch...
Uważasz unikasz dotykasz nie świadoma... Zakochany w twoim Cieniu... Przytulam się w otchłani...