!! ..::Euro 2004 Portugalia::.. !!
Moderator: Xander
Fakt Portugalia grała świetne spotkanie i zasłużenie wygrała,szkoda mi tylko Holendrów chciałem żeby w finale mieli okazje odegrać sie na Czechach jeśli czesi wygraja swój pół finał.Wkonfrontacji Portugalia-Czechy stawiam raczej na naszych południowych sąsiadów.
Piwo w ich żyłach knedle, w żołądkach, piłka w głowie.
Piwo w ich żyłach knedle, w żołądkach, piłka w głowie.
Cowards die many tiems before their deaths,The valiant never taste of death but once.
hej ? Czyżbym spotkała fana mechanicznej pomarańczy ?! Jejuś ! Ja uwielbiam Holandię i chciałam żeby wygarli...wrrr... ale niestety ta Portugalia, ech.
Fakt, pomarańczowi grali gorzej, no ale i tak uwielbiam Edgara Davidsa i of course Ruuda van Nistelroy'a
A w ogóle to moim zdaniem cała wina za porażkę leży po stronie Advocata. Jak można wystawiać jednego napastnika i chcieć wygrać ? Przecież wtedy nie można stworzyć żadnej sytuacji pod bramką ! Tym bardziej , że już poprzednim razem Holendrzy się na tym przejechali...A to, że potem postawił napastnika na miejsce pomocnika ?! Co to za trener ?!!
Fakt, pomarańczowi grali gorzej, no ale i tak uwielbiam Edgara Davidsa i of course Ruuda van Nistelroy'a
A w ogóle to moim zdaniem cała wina za porażkę leży po stronie Advocata. Jak można wystawiać jednego napastnika i chcieć wygrać ? Przecież wtedy nie można stworzyć żadnej sytuacji pod bramką ! Tym bardziej , że już poprzednim razem Holendrzy się na tym przejechali...A to, że potem postawił napastnika na miejsce pomocnika ?! Co to za trener ?!!
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
Całe mistrzostwa były bardzo ciekawe szkoda tylko że do finału doszła Grecja , która uważam za słabą drużyne(wkońcu Polska z nimi wygrała)ale zwycięzców się nie ocenia należą im sie gratulacje pokazali klase i wygrali z Portugalią to może i Polska cos teraz wygra skoro wygrała z mistrzami Europy
Cowards die many tiems before their deaths,The valiant never taste of death but once.
Fakt Grekom może sie to zwycięstwo należało zaprwacowali na nie stworzyli solidna druzynę, ale ich gra była strasznie nudna, mi cięzko ogladało sie mecze z udziałem Greków. jedna dobra akcja, gol i teraz sie brinimy panowie. Taka niemiecka taktyka sprzed lat...
Najbardziej widowiskowo grali CZesi (bezwątpienia najładniejszy i najlepszy mecz to CZECHY -HOLANDIA) może gdyby Nedved nie złapał kontuzji finał wyglądał by inaczej....
ale cóż Grekom należa sie gratulacje za tytuł tego nikt sie nie spodziewał...
Najbardziej widowiskowo grali CZesi (bezwątpienia najładniejszy i najlepszy mecz to CZECHY -HOLANDIA) może gdyby Nedved nie złapał kontuzji finał wyglądał by inaczej....
ale cóż Grekom należa sie gratulacje za tytuł tego nikt sie nie spodziewał...
Portugalia-GÓRĄ!!! Szkoda, że przegrali... Kiedy oglądałam jak Ronaldo płakał to i mi się łezka zakręciła w oczku. Pamiętam jak moja cała rodzinka siedziała przed TV(nawet mama a to jest b. dziwne) i chyba każdemu chciało się płakać kiedy to Grecja została ME ale dla mnie Portugalia będzie zawsze wygraną. Grecja twardo broniła swojej bramki i dlatego Portugali było trudno kopnąć bramkę
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski