..::Mistrzostwo Europy w Siatkówce Kobiet::..
Moderator: Xander
..::Mistrzostwo Europy w Siatkówce Kobiet::..
Witam,
Już troche czasu mineło od tego wydarzenia. Mogłem zamieścić ten temat wcześniej ale miałem kłopoty z internetem. Aż dziwie się ze nikt o tym nie napisał, pewnie nieinteresujecie się tym sportem. Zapewniam wszystkich że jest to bardzo fajna dyscyplin i to jeszcze w takim wydaniu.
Bardzo ładny był mecz półfinałowy z niemkami. Ale to co polki zaprezentowały w finałowym meczu to jest po prostu majstersztyk.
Czy wogule ktoś oglądał te mecze czy jestem jedyny?
Co sądzicie o grze i wyglądzie polskich siatkarek. Ja osobiście nie mam nic to zarzutu.
Poniżej są fotki
Dwie naj w polskim składzie. Najlepsza i najładniejsz
I najładniejszy widok:
Już troche czasu mineło od tego wydarzenia. Mogłem zamieścić ten temat wcześniej ale miałem kłopoty z internetem. Aż dziwie się ze nikt o tym nie napisał, pewnie nieinteresujecie się tym sportem. Zapewniam wszystkich że jest to bardzo fajna dyscyplin i to jeszcze w takim wydaniu.
Bardzo ładny był mecz półfinałowy z niemkami. Ale to co polki zaprezentowały w finałowym meczu to jest po prostu majstersztyk.
Czy wogule ktoś oglądał te mecze czy jestem jedyny?
Co sądzicie o grze i wyglądzie polskich siatkarek. Ja osobiście nie mam nic to zarzutu.
Poniżej są fotki
Dwie naj w polskim składzie. Najlepsza i najładniejsz
I najładniejszy widok:
PozdrawiamMateusz "mg95"
Muszę się przyznać, iż na początku troche je olałem, choć siatkówkę lubię i np. panów oglądałem. Może to z powodu, iż siatkówka żeńska zawsze kojarzyła mi się z czymś innym. Faceci grają bardziej siłowo, gra szybsza, natomiast u kobiet wszystko to wygląda troche... paralitycznie Muszę się przyznać, iż nie miałem racji nie chodzi o to, że nie doceniałem, ale wolę używania większej ilości siły, jednal "petardessy" zdarzały się na ME u kobiet bardzo często. Królowała w tym pani M. Glinka, trafiłem parę razy na takie momenty, że nie widziałem piłki
Jestem więc pod wielkim wrażeniem...... zaskoczyły mnie mile, choć nie liczyłem nawet na wyjście z grupy(za sprawą naszych Reprezentantów- płeć męska jest do kitu ). Męska reprezentacja przyzwyczaiła mnie do tego, że ja jak już dostają.... to nie ma odwrotu, baty przemasakryczne. Polki pokazały, że można się podnieść i pokonać Szwabow
Meczu z Turcją nie będę w ogóle komentował, bo... nie ma czego to był po prostu nokaut, w prawdziwym bokserskim wykonaniu, a wcześniejszych meczów nie oglądałem.
Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Siatkówki, tych którzy oglądali ME kobiet i nie tylko.....
Jestem więc pod wielkim wrażeniem...... zaskoczyły mnie mile, choć nie liczyłem nawet na wyjście z grupy(za sprawą naszych Reprezentantów- płeć męska jest do kitu ). Męska reprezentacja przyzwyczaiła mnie do tego, że ja jak już dostają.... to nie ma odwrotu, baty przemasakryczne. Polki pokazały, że można się podnieść i pokonać Szwabow
Meczu z Turcją nie będę w ogóle komentował, bo... nie ma czego to był po prostu nokaut, w prawdziwym bokserskim wykonaniu, a wcześniejszych meczów nie oglądałem.
Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Siatkówki, tych którzy oglądali ME kobiet i nie tylko.....
Extra! Oglądałam cały meczyk, i przyznam że Turczynki były całkiem rozbite grą naszych pań Siatkówkę oglądam, ale niestety w wykonaniu pań miałam okazje obejrzec tylko ten jeden meczyk finałowy . tak jak Pedros zarzały się momenty że po ataku nie widziałam piłki. Wniosek: PANOWIE POWINNI SIĘ OD NICH UCZYĆ!!!
Co do wyglądu, nie wypowiadam się, nie ta płeć
Co do wyglądu, nie wypowiadam się, nie ta płeć
Pokonały Turczynki po strasznych męczarniach. Następne dwa mecze przegrały, nie wiem co jest powodem tak beznadziejnej gry naszych zawodniczek. Może już zmęczenie rozpoczynającym się dopiero sezonem( ), może podróż(tak jakby nie mogły pojechać tam tydzień wcześniej), ale fakt jest taki, że nie ma ogólnie rzecz biorąc na co patrzeć. Swoją formę z ME pokazują tylko niewielkimi zrywami i jak narazie nie zachwycają(szczególnie rozgrywające-krzywopalczaste i najgorsza polska zawodniczka-odbierająca). Ciekawi mnie czy ktoś ogląda te mecze? w końcu są baaaardzo wcześnie rano...
ten o 4 rano ogladalem tylko dzisiejszego z Brazylia niewidzialem calego bo do szkoly musialem isc ... ale niestety dostaly porzadny lomot
ale wkoncu Brazylia to trzecia druzyna igrzysk olimpijskich w Sydney ... co tu duzo mówic jak by nasze siatkarki wygraly ten mecz to by byla sensacja tak mi sie przynajmniej wydaje ...
ale wkoncu Brazylia to trzecia druzyna igrzysk olimpijskich w Sydney ... co tu duzo mówic jak by nasze siatkarki wygraly ten mecz to by byla sensacja tak mi sie przynajmniej wydaje ...
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
a kto wie jaki był wyniku meczu polska-brazylia?? Oglądałam tylko 2 pierwsze sety niestety przez polki przegrane ale za to w jakim stylu...
Last edited by zulugula on Tue Nov 04, 2003 8:10 pm, edited 1 time in total.
Tell me why it costs so much to live...