Hmm:RaVeN wrote:A co do błedów spko już poprawiam mam nadzieję że usatysfakcjonowany?
Powiedzmy, że jest trochę lepiej niz było. Trochę.RaVeN wrote:jestm (...) cibie uszczypnąl (...) kżdy (...) oponie (...)założenoi (...) spko (...)arykuł (...) zbalazła sie początkowa kilka srodkowcy liter
Artykuł znam i nie uważam żeby był jakimkolwiek wytłumaczeniem.
O adopcji dzieci, jak pisałem, nie będę sie wypowiadał. Zresztą, jak powiedział {o}, taki temat już jest. Chociaż ... hmm, to chyba właśnie ten temat. Nieważne.
Hmm, okradł mnie kiedyś pijak, ale nie uważam każdego pijaka za złodzieja. To się liczy? A na serio, stałeś sie obiektem seksualnym kogoś, dla kogo takim obiektem nigdy nie chciałeś być. Wielkie mi rzeczy. Nie mówię, że nie możesz być zły na tego geja, pewnie nawet powinieneś. Ale nie przenoś tego na gejów ogółem.RaVeN wrote:Ciekaw jestm co ty by zrobił jak by to cibie uszczypnąl w tyłek... Bardzo mnie to zastanawia nawet bardzo bardzo
Więc co, tylko ty masz wolność słowa? My nie możemy komentować twoich słów? O nie, my też mamy ową wolność słowa i również możemy się wypowiadać.RaVeN wrote:nie podoba sie nie czytac wszystko kżdy ma swoją oponie skoro moja Ci sie nie podoba to przepraszam bardzo ale (chyba) mamy wolność słowa mówie(pisze) to co myśle.
Dobrze, nie będę. A plotłem? Bo nie zauważyłem.inti wrote:Graaaaaalion, nie plec farmazonow!