Odkąd nie zaglądu tu Graalion, nie ma z kim tak naprawdę prowadzić dyskusji. A argumentów zawsze jest jakaś skończona ilość - i my właśnie do tej ilości doszliśmy, i to daaawno temu.
Inti: pisząc takie posty czuję się jaki pani od wychowania do życia w rodzinie (zwanego też seksualnym) . Ale to był raz ostatni - nie mam zamiaru wypełniać luk polskiego systemu oświaty.
Aborcja
Moderator: {o}
{o}: ja przeczytałem wszystkie te posty - ale nie potrafie z milczeniem czytać kolejnych, które popierają w jakim kolewiek niewłaściwym stopniu aborcję - jak chcesz podsumuj i zablokuj ten temat... nie sądze żeby ktoś oświecił nas w tej dziedzinie jakąś innowacją chyba że typu: gdzie można to zrobbić za friko, bez śladu i bólu...
Ps. Luki spoko postaram więcej nie dać ci okazji do spełniania się w tej roli..
Ps. Luki spoko postaram więcej nie dać ci okazji do spełniania się w tej roli..
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Zaglądam, tylko się nie wypowiadam. Bo i po co? Wszystko już właściwie zostało powiedziane. Choć jak została wspomniana masturbacja poczułem słabą nadzieję, że może temat znowu się trochę rozkręci. Cóż, jedni są aborcji przeciwni, inni są za (w tym ja). I raczej dyskusje tutaj tego nie zmienią.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Max_oholiczka
- Nowicjusz
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Jutro (poniedziałe), o 23.05 ma być na 2-ce jakiś program o aborcji. Jak ktoś jest zainteresowany może obejrzeć. Ja nie wiem czy obejrzę (no, chyba że "Titus" w miarę szybko się skończy), ale może padną jakieś nowe argumenty
Jasne, tylko wam wolno się bawićMax_oholiczka wrote:trzymajcie rączki przy sobie
"Please, God, make everyone die. Amen."
- Max_oholiczka
- Nowicjusz