1 SERIA W TV
Moderator: LEO
Forum rules
Zabrania się spoilerowania - strefa zaostrzonego rygoru
Zabrania się spoilerowania - strefa zaostrzonego rygoru
hmmm. A ja nie ogladałem Roswell ani razu. A nie... przepraszam. oglądałem kilka odcinków chyba drugiej serii, ale to z nudów. Będe więc improwizował - użyje wiadomości, których dostarczyła mi siostra, a sporo tego bedzie.
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
LIZ, to Ci się udało!
ALE!
Basitan, ja Cię proszę, zacznij od piwerwszej serii, bo jeśli pierwsza Cie nie przekona, to trzecia chyba też nie. O drugiej zapomnij na jakiś czas To moja prywatna opinia
MOŻE... może będziesz mialokazję oglądnąć 1 serię... może będzie reaktywacja w naszym skromnym własnym zakresie oglądanko filmu, ale cóż... może i siostrze się spodoba - w celu szczegółów kuknij na temat: czy forum zmierza w słusznyym kierunku (czy jakoś tak) w ... chyba sprawach organizacyjnych. Anyway: kto szuka ten znajdzie
A z tym czekanie - to święta prawda Pamiętam szok, kiedy skończyło się " Max to Max"... to bicie serca zamiast jakiejkolwiek muzyki i ciszy. jeszcze ciężej było przetrzymać tydzień gdy na szklanych drzwiach pojawił się krwawy odcisk dloni i napis "to be continued"... To Było OKRUTNE!
ALE!
Basitan, ja Cię proszę, zacznij od piwerwszej serii, bo jeśli pierwsza Cie nie przekona, to trzecia chyba też nie. O drugiej zapomnij na jakiś czas To moja prywatna opinia
MOŻE... może będziesz mialokazję oglądnąć 1 serię... może będzie reaktywacja w naszym skromnym własnym zakresie oglądanko filmu, ale cóż... może i siostrze się spodoba - w celu szczegółów kuknij na temat: czy forum zmierza w słusznyym kierunku (czy jakoś tak) w ... chyba sprawach organizacyjnych. Anyway: kto szuka ten znajdzie
A z tym czekanie - to święta prawda Pamiętam szok, kiedy skończyło się " Max to Max"... to bicie serca zamiast jakiejkolwiek muzyki i ciszy. jeszcze ciężej było przetrzymać tydzień gdy na szklanych drzwiach pojawił się krwawy odcisk dloni i napis "to be continued"... To Było OKRUTNE!
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Póki co to nie mam zamiaru oglądać. Chociaz już przyznałem, że chyba z kilka odcinków zdawkowo obejrzałem (tak to jest jak siostra wyrwie pilota i nie ma nic innego do roboty). Z tego co słyszałem uwagi warty jest jedynie pierwszy sezon.
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
Nie musisz przepraszać, w końcu tu taki temat i nie ma co go omijać. Podzelić się wrażeniami? Przyznaję, ze widziałem chyba tylko 6 może 7 odcinków pierwszej serii i to w urywkach. Ale była nawet niezła. Ciekawie rozbudowana fabuła i trochę napięcia. Widziałem (teraz padną tytuły, tkóre mi własnie podała Issy, bo aj nie mam pojecia o tych tytułach): Missing, Balance, Toy House, Four Square, Max to the Max, Destiny. Jesli mam się wypowiedzieć w kwestii bohaterów to nie trawie tylko tej krzykliwej i znerwicowanej blondynki. Coś jeszcze?
Marii zapewne ja tam jej sposób bycia uwielbiam ;p Maria RulezBastian wrote:Jesli mam się wypowiedzieć w kwestii bohaterów to nie trawie tylko tej krzykliwej i znerwicowanej blondynki.
Czarne biblie spisałem Słowa " Potępienie z zamierzenia " Gorzka prawda zdawała się daleko lepszą od kłamstwa Bo gdy nadzieję obalił rozum Coś się skończyło I Śmierć padła szybko do stóp życia
- brendanferhfan
- Zainteresowany