Twoja ulubiona postać z "Zagubionych" - sonda
Moderator: Olka
- Galadriela
- Zainteresowany
Szczesciara? A wez sie teraz ucz na takich cw jak sam jego sumieszek rozpraszaEla wrote:Onar- ek - szczęściara Czyżbym błądziła sądząc, że dreamerkom bardziej do gustu przypadł Jack ?
Myslisz, ze Jack przypadl do serca dreamerkom? Hm wiesz nie jest brzydki czy cos tylko troche taki nijaki, zawsze ok... Sawyer jest bardziej prawdziwy jak dla mnie...
- Maria_DeLuca
- Gość
- Maria_DeLuca
- Gość
Heh, dziewczyny, co by nie mówić..."iskrzy" na linii Jack i Kate. Zresztą Kate jest bardzo niejednoznaczą postacią. I tak jak wyraźnie garnie się do Jacka...wydaje się, że szuka u niego zrozumienia i wsparcia, tak wysyła również sprzeczne sygnały w stronę Sawyer'a. Ich przeszłość jest w równym stopniu mroczna i zagmatwana.
A Jack...i ten jego uśmiech - czyżbyśmy miały nowe wcielenie Maxa ?
A Jack...i ten jego uśmiech - czyżbyśmy miały nowe wcielenie Maxa ?
- timgrayson
- Gość
Ja Sawyera lubie...nie no może nie od razu lubie, ale on mnie intryguje... każdy bohater coś ukrywa, każdy ma średnio-ciekawą przeszłość, jeden narkoman, inwalida, morderczyni itp. jednak tylko Sawyer jest taki... nieokreślony, mroczny, no i interesujący zarazem!!! dlatego to moja ulubiona postać. Chociaż wierze, że pod tą maską macho kryje się dobry facet..."i stałem sie tym, kogo nienawidziłem.."- te słowa nie moga mi wyjść z głowy!!!
Mam jeszcze pytanko do was, czy wiadomo co się stało z ukochaną <del>Saida</del> <ins>Sayida</ins> //"spotkamy się w innym życiu, jeśli w tym nam się nie uda..."-te słowa też mnie prześladują...// powiedział, że ona zginęła przez niego, ale wiadomo to na pewno?? Chociaż co w tym serialu wiadomo na pewno...
Przyznać też muszę, że trójkącik Jack-Kate-Sawyer też się ciekawie zapowiada...;D
Mam jeszcze pytanko do was, czy wiadomo co się stało z ukochaną <del>Saida</del> <ins>Sayida</ins> //"spotkamy się w innym życiu, jeśli w tym nam się nie uda..."-te słowa też mnie prześladują...// powiedział, że ona zginęła przez niego, ale wiadomo to na pewno?? Chociaż co w tym serialu wiadomo na pewno...
Przyznać też muszę, że trójkącik Jack-Kate-Sawyer też się ciekawie zapowiada...;D
A mnie Sawyer zaczął nieco drażnić. Co prawda obejrzałam już nieco więcej odcinków, ale moja ocena odnosi się do tych wcześniejszych, nie tych z II sezonu. Ale teraz chyba jest ok i nadal go lubię. Jednakże w międzyczasie bardzo polubiłam Boona, do czasu ujawnienia jego historii... Potem ostatecznie zdecydowałam, że warty jest poświęcenia mu więcej uwagi niż to uczyniono w scenariuszu (niech twórców serialu piekło pochłonie! :/)