Twoja ulubiona postać z "Zagubionych" - sonda
Moderator: Olka
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
E no, jeszcze wegetuje
Żartuję, ale rzeczywiście nieco przygasło. Ożywiłby je na pewno powrót "Roswell" na ekrany, ale to już nie tak łatwo. A próby ożywienia poprzez dołączenie innych seriali miały nie-kolosalne skutki, zwłaszcza że oba te seriale już zniknęły z naszych stacji (AXN nie liczę).
A o ortografię warto zadbać zawsze
Hmm, sorry za off-topa. To może ... hmm ... o, może zauważę, że do grona osób spośród których można wybierać dołączył też noworodek. Więc - kto głosuje na Kabaczka?
Żartuję, ale rzeczywiście nieco przygasło. Ożywiłby je na pewno powrót "Roswell" na ekrany, ale to już nie tak łatwo. A próby ożywienia poprzez dołączenie innych seriali miały nie-kolosalne skutki, zwłaszcza że oba te seriale już zniknęły z naszych stacji (AXN nie liczę).
A o ortografię warto zadbać zawsze
Hmm, sorry za off-topa. To może ... hmm ... o, może zauważę, że do grona osób spośród których można wybierać dołączył też noworodek. Więc - kto głosuje na Kabaczka?
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
No >nie wiem, cały czas gadał, że musi otworzyć ten właz. A później jeszcze ten samolot z narkotykami i wypadek, a dalej nie chciał się przyznać, że znalazł jakieś wejście.
Last edited by gizol on Tue Apr 18, 2006 5:20 pm, edited 1 time in total.
Roswell było, jest, i będzie zachowane na zawsze w naszych sercach ;D
-
- Gość
Look
Uwielbiam looka i na niego glosuje czy ktos tez go lubi bo ja uwielbiam i glosuje na niego poza tym lubialem buna ale na nego chyba nie mozna juz zaglosowac look jest najmadrzejszy moj glos oddaje na looka
Uwielbiam Looka sam znalazlem wlaz i tunel wiec moje zycie miesza sie z jego w przyszlosci chce zostac traperem
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Re: Twoja ulubiona postać z "Zagubionych" - sonda
Sawyera?metalox wrote:ja bardzo lubie Soyera i Charliego - moji ulubieńcy
- MAX EVANS
- Fan
A ja od tygodnia pobieram wszystkie odcinka LOST-a i dam wam znać gdy już je przyswoję
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- MAX EVANS
- Fan
Jak już wiecie przyswoiłem LOST-a i jeśli chodzi o ulubioną postać to jest nią ZDECYDOWANIE Jack Shepard w którym odnalazłem pokrewne do moich cechy charakteru
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Widzisz Max dzięki Twojemu przyswojeniu Zagubionych forum zaczyna odżywać. Ja zdecydowanie lubię Sawyera. Jego postać jest po prostu genialna.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Również jestem za Sawyerem, jego niektóre texty są miażdżące... Dobra dawka sarkastycznego humoru
We're TAKERS
Moim faworytem jest James "Sawyer" Ford, postać ciekawa, dynamiczna i ciekawa no i gra go przystojny Josh Holloway, co niewątpliwie też ma znaczenie, jeżeli chodzi o moją ocenę jego postaci :>
"Nie jestem mądrym człowiekiem, ale wiem co to miłość." || Sprawdź znaczenie swoich snów - znaczenie snów, poznaj znaczenie swojego imienia - znaczenie imion
Zdecydowanie John Locke. Lubiłem jak rozwijali jego wątki.
https://eurooptyka.pl/
https://eurooptyka.pl/