Serial "Chirurdzy"
No właśnie, co do tej ciemnej strony rasizmu . Zauważyliście tendencję Eddy'ego Murphy'ego do występowania w filmach, gdzie nie uświadczy się białego człowieka, chyba, że to zły prokurator, skorumpowany policjant, inne zło wcielone? Co prawda zwykle to komedie, więc trzeba to traktować z przymróżeniem oka, ale fakt pozostaje faktem. Eddie to rasista
Wracając do openingu Chirurgów... ja lubię popatrzeć na czołówki. Opening z Roswell (I seria) chyba nigdy mi się nie znudzi i mogę go wciąż i wciąż oglądać. Podobnie jest w przypadku serialu "Sześć stup pod ziemią" - rewelacja. "Bez śladu" może nie szczyci się polotem, ale za to muzyka towarzysząca czołówce za każdym razem sprawia, że mam ochotę słuchać jej na okrągło. W Chirurgach strasznie denerwują mnie... staromodne, czerowne buty
Wracając do openingu Chirurgów... ja lubię popatrzeć na czołówki. Opening z Roswell (I seria) chyba nigdy mi się nie znudzi i mogę go wciąż i wciąż oglądać. Podobnie jest w przypadku serialu "Sześć stup pod ziemią" - rewelacja. "Bez śladu" może nie szczyci się polotem, ale za to muzyka towarzysząca czołówce za każdym razem sprawia, że mam ochotę słuchać jej na okrągło. W Chirurgach strasznie denerwują mnie... staromodne, czerowne buty
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Minął kolejny przyjemny odcinek. Komentarze na temat wyczynów Meredith i jej doktorka w sypialni sprawiły, że nieraz sie uśmiałem. Ale sama złośc Izzy to już z kolei nic przyjemnego, dobrze że na koniec sie to roztrzygnęło, i to w całkiem przyjemny sposób. Christine też była niezła z tą gotowością do pracy mimo że ledwie się trzymała na nogach. A powód jej osłabienia może wprowadzić w nastepnych odcinkach niezłe zamieszanie. Co jeszcze ... Fajna scena, gdy Meredith postawiła się Kapo i to jak parka wymęczona była na koniec. George za to zachował się na poziomie.
Hmm, zastanawia mnie jedno. Wątek Dereka i Meredith został roztrzygniety w sumie dość szybko. A to zapowiada możliwe zmiany w przyszłości. Więc bardzo możliwe, że George jeszcze dostanie swoją szansę. Cóż, zobaczymy (o ile rzecz jasna Polsat będzie dalej kupował odcinki ).
Hmm, zastanawia mnie jedno. Wątek Dereka i Meredith został roztrzygniety w sumie dość szybko. A to zapowiada możliwe zmiany w przyszłości. Więc bardzo możliwe, że George jeszcze dostanie swoją szansę. Cóż, zobaczymy (o ile rzecz jasna Polsat będzie dalej kupował odcinki ).
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Primek1
- Starszy nowicjusz
Hm. Oglądałem większość odcinka lecz nie oglądałem początku. wie ktoś może kiedy i o której będzie powtórka tego odcinka Chirurgów? Bo w sobote jej nie było, tak samo jak i Jeziorka Marzeń. Był za to mecz siatkówki, która co prawda bardzo lubie, ale teraz wkurzyło mnie to.......... Ja che zobaczyc cały odcinek! Pomocy......
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Kolejny odcinek się skończył, kolejna miło spędzona godzinka. George w końcu skończył z platonicznością i odpuscił afekt do Meredith. Christine problemów ciąg dalszy. Szkoda troche że nie rozwinął się bardziej wątek "pogaństwa" Alexa w zestawieniu z wiarą jego pacjentki. Fajna scena na początku w kuchni Meredith - doktorek już sie tam zadomowił, reszta nie czuje się już skrepowana że "szef ich szefowej" sypia z ich koleżanką i swobodnie z nim gawędzi przy śniadaniu. Ten jasnowidz też był niezły, wprowadzał rozluxniające i zabawne elementy. Cóż dodac, kolejny dobry odcinek.
"Please, God, make everyone die. Amen."
- Primek1
- Starszy nowicjusz
Hm. Chyba nikt nie sądził, ale myślę że Christina jednak nie posunie sie do tego drastycznego kroku przynajmniej ja mam taką nadzieję... Cóż odcinek świetny. Derek mieszka w przyczepie. heheh....... To wyjaśnia czemu codziennie spał u Meredith, ja sam nie chciałbym za bardzo spać sam w przyczepie, ale no cóż........... Może razem, albo za namową Meredith wybuduje na tej działce domek... Cóż pożyjemy zobaczymy,......
Mnie też się ogromnie podobał odcinek. Niesamowite, ale darzę Alexa coraz większą sympatią. Wciąż jest napuszonym bęcwałem, ale dziś/wczoraj był fajny. Wykazał się czymś w rodzaju humoru. No i do tego ten jasnowidz... "Igra pan z losem. - Poigramy razem?" Było cacy Dr Bailey też rozbraja, nie ma co. A Christina zaczyna mnie z lekka irytować...
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Eh... wczoraj w ogóle zapomniałam o odcinku ale dziś obejrzałam w pełnej krasie. No po prostu miodzio pytam - czemu tak mało?! Tajemnica na tajemnicy siedzi i tajemnicą pogania. Akcja Dereka na końcu najlepsza - "Wybacz" i czekamy na koniec świata z miną stoika. I kiła całego szpitala... zwłaszcza instrukcja obsługi prezerwatywy - myślałam, że spadnę z krzesła
Miejmy nadzieję, że Polsat się spisze i już niedługo i nam dane będzie cieszyć się drugą serią /ech/
Miejmy nadzieję, że Polsat się spisze i już niedługo i nam dane będzie cieszyć się drugą serią /ech/