Chirurdzy - dyskusje po odcinku
Chirurdzy - dyskusje po odcinku
Tutaj można sobie porozmawiać po* wyeminowaniu kolejnego odcinka o tym, co się w nim wydarzyło, co o tym myślimy i takie tam. Zapraszam.
*I TYLKO PO - w żadnym wypadku przed
*I TYLKO PO - w żadnym wypadku przed
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
A jednak wciąż tu jesteś. Zaprawdę, zasłużyłeś na swój tytuł, Wieczna zrzędo .
Cóż, miło było sobie przypomnieć pierwszy odcinek. I bladość Kathy - ja wam mówię, to nie jest normalne, makijażystom tego serialu chyba trochę odbijało w tym czasie.
Heh, pierwsza scena z główną bohaterką i doktorkiem to oczywiście rozpoczęcie z jajem, żeby nowi widzowie od razu się zainteresowali serialem. Ciekawy chwyt. I działa . Daje też okazję do nastepnej sceny, gdy panna Grey dowiaduje się kim doktorek jest. I do następnych, gdy on jest stroną atakujacą, a ona zostaje zepchnieta do obrony, choć tak naprawdę obronić się nie chce. Ha, sprawdzony sposób na dobry romans. Większość Harlequinów bazuje na tej zasadzie (nie pytajcie mnie skąd wiem ). Swoją droga uważam, że Meredith (ha, przypomniałem sobie jej imię) puszcza świetne minki, gdy tak próbuje być powazna i stanowcza, ale nie może się oprzeć czarowi doktorka (hmm, Dereck, Derek ... jakoś tak).
Cóż, miło było sobie przypomnieć pierwszy odcinek. I bladość Kathy - ja wam mówię, to nie jest normalne, makijażystom tego serialu chyba trochę odbijało w tym czasie.
Heh, pierwsza scena z główną bohaterką i doktorkiem to oczywiście rozpoczęcie z jajem, żeby nowi widzowie od razu się zainteresowali serialem. Ciekawy chwyt. I działa . Daje też okazję do nastepnej sceny, gdy panna Grey dowiaduje się kim doktorek jest. I do następnych, gdy on jest stroną atakujacą, a ona zostaje zepchnieta do obrony, choć tak naprawdę obronić się nie chce. Ha, sprawdzony sposób na dobry romans. Większość Harlequinów bazuje na tej zasadzie (nie pytajcie mnie skąd wiem ). Swoją droga uważam, że Meredith (ha, przypomniałem sobie jej imię) puszcza świetne minki, gdy tak próbuje być powazna i stanowcza, ale nie może się oprzeć czarowi doktorka (hmm, Dereck, Derek ... jakoś tak).
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- leland_gaunt
- Gość
Czy dr Grey ma jakieś wady? Myślę, że możnaby zmienić tytuł na "Mother Theresa`s anathomy" A tak pozatym GA trzyma wysoki poziom. Chwała serialowi za to.
mały pees:
Jeżeli ktoś chce zobaczyć film z panią grey no to: "Moonlight Mile". Nie napisze czy fajny bo to kwestia gustu. Ale jeżeli ktoś się odważy, gdyż jest spod znaku dramat/romans to zachęcam do oglądnięcia do końca, w żadnym wypadku do połowy.
mały pees:
Jeżeli ktoś chce zobaczyć film z panią grey no to: "Moonlight Mile". Nie napisze czy fajny bo to kwestia gustu. Ale jeżeli ktoś się odważy, gdyż jest spod znaku dramat/romans to zachęcam do oglądnięcia do końca, w żadnym wypadku do połowy.
leland_gaunt
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
:)
Moje spotrzeżenia są podbne do waszych. A co do poziomu serialu.. Z odcinka na odcinek jest coraz lepszy ) Obejrzałem właśnie II serię (tzn jak narazie 18 odccnków) i wiecie co? II seria jest o niebo lpesza od LOST. A co do tytułu.. Jak na Polskie tłumaczenie to jest całkiem w porządku, a sam jestem wielkim przeciwnkiem tłumaczeń, ponieważ ludzie nigdy nie wiedzaą o jakim serilau mówię, jak wymieniam orginalne tytłu lub skróty typu GA ))
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl