Co z tą liczbą postów???
Forum rules
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
Co z tą liczbą postów???
A właśnie... Jakiś tydzień temu zauważyłam, że mam ok. 50 postów więcej, niż pod koniec ostatniej wizyty na forum. Trochę mnie to zdziwiło, ale cóż... No i teraz weszłam, patrzę, i mam tyle postów co wdać. A 4 godziny temu dobijałam do 900. Nie chodzi tu o żadne rangi czy coś. Tylko dlaczego raz mi się zwiększa, a raz zmniejsza liczba postów??? (zmniejszenie rozumiem - {o} kasuje temat, ale zwiększenie??)
Zmniejszenie wywołane było porządkami w Miodzio (chociaż pewnie nawet nie wiecie, co usunąłem, bo tyle tego namnożyliście )
Zwiększenie. Otóż - zauważyłem, że podczas sprzątania po nieudanym ślubie namotałem trochę z liczbą postów. Miało ubyć Maxelowi, a ubyło wszystkim, którzy brali udział w procederze. Niedawno poprawiłem błąd i teraz już wszystkim, oprócz Maxela, liczba postów się zgadza.
Zwiększenie. Otóż - zauważyłem, że podczas sprzątania po nieudanym ślubie namotałem trochę z liczbą postów. Miało ubyć Maxelowi, a ubyło wszystkim, którzy brali udział w procederze. Niedawno poprawiłem błąd i teraz już wszystkim, oprócz Maxela, liczba postów się zgadza.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
HA! a ja od poczatju mowilem, ze cos za duzo mi tych postow ubylo ... z drugiej strone teraz liczba moich postow sukcesywnie maleje... za kazdym razem gdy wchodze na forum, mam srednio o jakies 30 postow mniej... to nawet ciekawe uczucie... dojscie do 1000 na xcomie to jak proba osiagniecia horyzontu...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
A żebyś wiedział - dla ciebie lim user_posts(date()-user_regdate) = 1000
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Tośka - jakby to, co skasowałem, było ważne - to na pewno zniknięcie tego byś zauważyła. A skoro nie wiesz, co usunąłem, to na co ci informacja, co to takiego?
Znowu opowiem o mojej sąsiadce. Ten jej mąż to ma całą szafę starych niepotrzebnych ubrań. Kiedy mu powie, że chce coś wyrzucić - "NIE! Broń Boże! Ja w tym będę jeszcze chodził, a tak w ogóle to są pamiątki!". Więc moja sąsiadka raz na jakiś czas zapełnia tymi starociami jedną reklamówkę i taki tobołek pokryjomu wynosi Mąż wciąż tego nie zauważył...
Znowu opowiem o mojej sąsiadce. Ten jej mąż to ma całą szafę starych niepotrzebnych ubrań. Kiedy mu powie, że chce coś wyrzucić - "NIE! Broń Boże! Ja w tym będę jeszcze chodził, a tak w ogóle to są pamiątki!". Więc moja sąsiadka raz na jakiś czas zapełnia tymi starociami jedną reklamówkę i taki tobołek pokryjomu wynosi Mąż wciąż tego nie zauważył...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
ahh... {o} jest wspanialy... znowu jestem w polowie dziesiatej setki...
przekroczylismy 18K postow... {o}, chyba musisz cos zrobic, bo jak tak dalej pojdzie, to jeszcze do 19K dojdziemy..
proponuje wykasowac wszystkie tematy w stylu "max czy michael" albo o klacie Behra.. ... od razu sie zrobi luzniej...
przekroczylismy 18K postow... {o}, chyba musisz cos zrobic, bo jak tak dalej pojdzie, to jeszcze do 19K dojdziemy..
proponuje wykasowac wszystkie tematy w stylu "max czy michael" albo o klacie Behra.. ... od razu sie zrobi luzniej...
Proszę bardzo...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
10387,{o} to jest liczba postów pewnej osoby na tym forum http://www.roswellfanatics.net czego ty nie chcesz nam pozwolic abysmy mieli tyle postów(no nie tyle przynajmniej daj dojsc do 1000) ???
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
Przecież postów z sensem nie usuwam... Pisz ciekawie, wnoś coś do dyskusji, a kiedyś będziesz miał i 2000
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
I tym sposobem poraz kolejny mamy okazję przekroczyć magiczną liczbę 18000 postów...
A może w ogóle włączę Automatyczne Czyszczenie w Miodzio?
A może w ogóle włączę Automatyczne Czyszczenie w Miodzio?
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
{o}... rozpieszczasz nas... kolejny raz 18 000...
proponuje taki algorytm do utrzymywania porzadku w Miodzio:
1. zobacz czy sa nowe posty w Miodzio
2a. if( (1)==true ) skasuj wszystkie nowe posty
2b. else goto (3)
3. odczekaj 5 minut
4. goto (1)
ps: wlasnie po raz kolejny przekroczylismy 18000..
till next time
proponuje taki algorytm do utrzymywania porzadku w Miodzio:
1. zobacz czy sa nowe posty w Miodzio
2a. if( (1)==true ) skasuj wszystkie nowe posty
2b. else goto (3)
3. odczekaj 5 minut
4. goto (1)
ps: wlasnie po raz kolejny przekroczylismy 18000..
till next time