Moderatorzy - reaktywacja
Forum rules
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
Moderatorzy - reaktywacja
Porządki świąteczne to nie tylko porządki w postach i tematach - to również porządki wśród moderatorów. Osoby, które nie wywiązywały się ze swoich obowiązków wystarczająco dobrze, lub niewywiązujące się wcale - zostały z tejże posady usunięte.
Niniejszym więc - rozpoczynam ponowny nabór na posady moderatorów.
Oczekuję na kandydatury do forów:
Czechosłowacy i spółka
Pomoc
Linki
Miodzio
Różności
Niniejszym więc - rozpoczynam ponowny nabór na posady moderatorów.
Oczekuję na kandydatury do forów:
Czechosłowacy i spółka
Pomoc
Linki
Miodzio
Różności
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
- ciekawska_osoba
- Fan
mam wrazenie, ze {o} nie chcac mnie dolowac omija ten temat szerokim lukiem...
moze je Ty sie odezwalas, osobko, nie bedzie mial wyboru i wreszcie przedstawi swoj werdykt...
ps: spokojnie {o}.. nie wpadne w depresje, jak nie zobacze mojej ksywki na zielono
moze je Ty sie odezwalas, osobko, nie bedzie mial wyboru i wreszcie przedstawi swoj werdykt...
ps: spokojnie {o}.. nie wpadne w depresje, jak nie zobacze mojej ksywki na zielono
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
czy ja cos mowilem o obiektywizmie??
nic podobnego
bede subiektywny do samych granic mozliwosci... ALE postaram sie nie przekroczyc granic dobrego smaku...
to znaczy, ze nie bede kasowal postow Ramzesa tylko dlatego, ze zaniza poziom (:twisted:)... znajde jakis inny powod...
ps: {o} tez nie jest obiektywny - nie ma czegos takiego jak obektywizm
nic podobnego
bede subiektywny do samych granic mozliwosci... ALE postaram sie nie przekroczyc granic dobrego smaku...
to znaczy, ze nie bede kasowal postow Ramzesa tylko dlatego, ze zaniza poziom (:twisted:)... znajde jakis inny powod...
ps: {o} tez nie jest obiektywny - nie ma czegos takiego jak obektywizm
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- ciekawska_osoba
- Fan
hihi piter wierz mi, że ja i moje posty również nie mamy wpływu na {o}, ale życzę powodzenia w forsowaniu swej kandydaturypiter wrote:mam wrazenie, ze {o} nie chcac mnie dolowac omija ten temat szerokim lukiem...
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
No cóż. Wydaje mi się Issy że Janet ma już naprawdę dużo na głowie (My i Twórcy) jeszcze by się nam przemęczyła biedulka . Tośka coś wydaje mi się że ostatnio się nie pojawia (uprzedzam że moge się mylić). Lyss jest na forum od tygodnia i znając {o} nie da jej jeszcze moderatorstwa (chyba że zrobi to na przekór moim słowom )
Zacznijmy może od tego, że ani _liz, ani Tośka, ani Lyss nie zgłosiły się do tej posady - trudno by mi więc było dawać ją wbrew ich woli. Ponadto - Toście nie dałbym nawet, jakby się zgłosiła. Już prędzej piter...
No i cóż - piterku - chyba jesteś najpoważniejszym kandydatem (poważny w sensie - najbardziej prawdopodobny - nic więcej )
No i cóż - piterku - chyba jesteś najpoważniejszym kandydatem (poważny w sensie - najbardziej prawdopodobny - nic więcej )
Last edited by {o} on Thu Dec 18, 2003 12:03 am, edited 1 time in total.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Powiedziałem najbardzie poważnym - a nie, że już Poczekamy - może ktoś jeszcze się zgłosi?
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Zdesperowany... postanowiłem wstać... i jednak przynieść sobie tę herbatę, skoro sama nie chce przyjść
I nie licz na jakieś wielkie ceremonie - jeśli już by ci się udało dostać tę skromną posadkę. I pamiętaj, że bym kontrolował twoją pracę... PRACĘ! Leniwców wyrzucam - już z kilkoma tak zrobiłem.
I nie licz na jakieś wielkie ceremonie - jeśli już by ci się udało dostać tę skromną posadkę. I pamiętaj, że bym kontrolował twoją pracę... PRACĘ! Leniwców wyrzucam - już z kilkoma tak zrobiłem.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך