GWIAZDKOWA FASZYSTKA...
Moderator: ALEX_WHITMAN
Forum rules
Strefa wolna - można spoilerować.
Strefa wolna - można spoilerować.
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Zgadzam sie z Tobą Graalion
Niewiem jak wy ale ja jestem w pewnym stopniu materialistką Zżera mnie ciekawośc co znajde jutro pod choinką JAK JA KOCHAM PREZENTY
Niewiem jak wy ale ja jestem w pewnym stopniu materialistką Zżera mnie ciekawośc co znajde jutro pod choinką JAK JA KOCHAM PREZENTY
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Hehe, juz sie dorwałam do prezentów Jupppppiiiii
W Pamiętniku księżniczki 4 jest cos o Roswell Kurcze ja jestem dopiero na drugiej części Już dawno doszłabym do czwartej gdyby a) w bibliotece szkolnej było więcej egzemplarzy drugiej czesci lub b) osoby ktore owe egzemplarze wypozyczyly streszczaly sie z czytaniem Musiałam dwa tygodnie na nią czekać
W Pamiętniku księżniczki 4 jest cos o Roswell Kurcze ja jestem dopiero na drugiej części Już dawno doszłabym do czwartej gdyby a) w bibliotece szkolnej było więcej egzemplarzy drugiej czesci lub b) osoby ktore owe egzemplarze wypozyczyly streszczaly sie z czytaniem Musiałam dwa tygodnie na nią czekać
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Jestem normalnie w szoku Spodziewałem się discmana, bo wspominałem coś o nim rodzicom przed świętami. Dostałem natomiast ... odtwarzacz DVD Łatwo się chyba domyśleć, że szczena mi opadła do ziemi Ze szczęścia, oczywiście. Mam DVD, ludzie, mam DVD
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Ja dostałam branzoletke, wisiorek, kolczyki ( wszystko ze srebra ), dezodorant i książkę
Lyss to ty taka chuda jestes że trzeba Cię tuczyc ?
Lyss to ty taka chuda jestes że trzeba Cię tuczyc ?
MAM PAMIĘTNIK KSIĘŻNICZKI 4!!!!!!! Nareszcie!!!!Zaraz po kolacji rzuciłam się na książkę... skończyłam przed pasterką... Już na jakimś forum to pisała, ale ja przypomnę... Więc Mia i Lilly piszą listę filmów, które najlepiej obejrzeć w tv:
PRZEWODNIK LILLY MOSCOVITZ:
CO WARTO OBEJRZEĆ W TV.
A CO MOŻNA SOBIE DAROWAĆ
(z komentarzami Mii Thermopolis)
(...)
Roswell
Lilly:Obecnie, niestety, już wycofany z dalszej produkcji, serial ten prezentował intrygujące spojrzenie na możliwość mieszkanie wśród nas przybyszów z innych planet. Fakt, że mogą być nastolatkami, i to w dodatku niezwykle atrakcyjnymi fizycznie, nieco naciąga prawdopodobieństwo serialowych sytuacji.
Mia:Seksowni faceci o sile pozaziemskich istot. Czego więcej można pragnąć? Mocny punkt: Max, za każdym razem gdy się z kimś ściskał. Słaby punkt: kiedy pojawiła się ta paskudna Tess. No i to, że już nie robią nowych odcinków.
PRZEWODNIK LILLY MOSCOVITZ:
CO WARTO OBEJRZEĆ W TV.
A CO MOŻNA SOBIE DAROWAĆ
(z komentarzami Mii Thermopolis)
(...)
Roswell
Lilly:Obecnie, niestety, już wycofany z dalszej produkcji, serial ten prezentował intrygujące spojrzenie na możliwość mieszkanie wśród nas przybyszów z innych planet. Fakt, że mogą być nastolatkami, i to w dodatku niezwykle atrakcyjnymi fizycznie, nieco naciąga prawdopodobieństwo serialowych sytuacji.
Mia:Seksowni faceci o sile pozaziemskich istot. Czego więcej można pragnąć? Mocny punkt: Max, za każdym razem gdy się z kimś ściskał. Słaby punkt: kiedy pojawiła się ta paskudna Tess. No i to, że już nie robią nowych odcinków.
Ja widzę o wiele więcej mocnych punktów, a ze słabymi sie zgadzam.
Przy opisach filmów z tej książki były też:
- Siódme Niebo
- Idol
-Sabrina - nastoletnia czarownica
- Słoneczny Patrol (tydzień temu był odcinek z Shiri)
- Powerpuff girls (nie znam...)
-Roswell
- Buffy - postrach wampirów
- Kochane kłopoty
- Czarodziejki
Takich list Mia i Lilly zrobiły baaardzo dużo, ale z roswell tylko tyle...
Przy opisach filmów z tej książki były też:
- Siódme Niebo
- Idol
-Sabrina - nastoletnia czarownica
- Słoneczny Patrol (tydzień temu był odcinek z Shiri)
- Powerpuff girls (nie znam...)
-Roswell
- Buffy - postrach wampirów
- Kochane kłopoty
- Czarodziejki
Takich list Mia i Lilly zrobiły baaardzo dużo, ale z roswell tylko tyle...
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany