Coś na co wszyscy czekali, a jeśli nie wszyscy to z pewnością wielu
Data premiery: 11.11.2010
Zwiastun: Vampire Diaries 2x09 Katerina PROMO
Streszczenie: w języku angielskim
Oj, będzie się działo i ponownie pojawi się Kat
S02E09 - Katerina
Moderator: Beauty_Has_Come
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Re: Zapowiedż S02E11 - Katerina
Jedno jest pewne - tak, jak napisałaś - będzie się działo. Wreszcie pojawi się Katherine i jak widać, czeka nas ciekawy odcinek. Poznamy historię mściwej Kat, na co chyba wszyscy przez cały czas czekaliśmy Zresztą po ósmym epizodzie wyjaśniły się pewne sprawy, nad którymi się zastanawialiśmy... Delena rules <3 xD Ale nie będę tu spojlerować na temat bieżącego odcinka. Może założyć oddzielny temat, w którym będziemy się o nim wypowiadać?
Jest już rozszerzone promo "Kateriny" z polskimi napisami.
http://www.youtube.com/watch?v=EWsPF1Po ... r_embedded
Jest już rozszerzone promo "Kateriny" z polskimi napisami.
http://www.youtube.com/watch?v=EWsPF1Po ... r_embedded
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Można się wypowiadać o odcinku Rose,tutajNeff wrote:Może założyć oddzielny temat, w którym będziemy się o nim wypowiadać?
Można, a nawet trzeba
To ja jeszcze dorzucę zdjęcia z odcinka Obrazek odsyła do galerii. Oj już się nie mogę doczekać. To będzie świetny odcinek!
Obejrzałam zapowiedzi parę razy i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Kat zaproponuje Elenie przemienienie jej w wampira jako remedium na te ich wszystkie troski, spowodowane pojawienie się prawdawnych, któzy najwyraźniej mają chrapkę na nasze "bliźniaczki". Skoro Elena zostałaby wampirem trudno by ją było zabić, w celu poświęceie krwi ludzkiej dla złamania klątwy. Perfect solution!
Obejrzałam zapowiedzi parę razy i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Kat zaproponuje Elenie przemienienie jej w wampira jako remedium na te ich wszystkie troski, spowodowane pojawienie się prawdawnych, któzy najwyraźniej mają chrapkę na nasze "bliźniaczki". Skoro Elena zostałaby wampirem trudno by ją było zabić, w celu poświęceie krwi ludzkiej dla złamania klątwy. Perfect solution!
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Re: S02E09 - Katerina
Ach, mówiłam, ale mnie nie słuchali - po co zamykali Kat w krypcie razem z kamieniem księżycowym? Wydaje mi się to kolosalnym niedopatrzeniem. Kat robi wiele, żeby go odzyskać, bohaterowie wiedzą o związku przedmiotu z klątwą i... zostawiają go w rękach Kat! A jeśli byłby im jeszcze potrzebny?? Teraz się okazuje, że będzie
One night stand pomiędzy Damonem i Rose (błagam, niech to będzie jedynie "one"). Lubię Damona ( zaskoczeni? ) Rose też wydaje się być nie taka najgorsza, ale póki co nie widzę ich razem. Za to chętnie zobaczyłabym raz jeszcze kolegę Rose z kawiarni, mógłby udzielić jeszcze wielu odpowiedzi.
Boonie i Jeremy i "ten trzeci". A na dodatek czarownik - ciekawe... I jego ojciec spiskujący z Orginals? Hmmm
One night stand pomiędzy Damonem i Rose (błagam, niech to będzie jedynie "one"). Lubię Damona ( zaskoczeni? ) Rose też wydaje się być nie taka najgorsza, ale póki co nie widzę ich razem. Za to chętnie zobaczyłabym raz jeszcze kolegę Rose z kawiarni, mógłby udzielić jeszcze wielu odpowiedzi.
Boonie i Jeremy i "ten trzeci". A na dodatek czarownik - ciekawe... I jego ojciec spiskujący z Orginals? Hmmm