Pamiętniki wampirów
Moderator: Beauty_Has_Come
-
Olka
- Redaktor
-
troszkę mi się rozmydlają te nowe odcinki po przerwie. Nie ma silnego akcentu na któryś z wątków. Wszystkiego po trochu przez co twórcom nie udaje się porządnie skupić na jednym wątku i rozpisać go tak, żeby było w nim "to coś". Trochę mnie nudzą ostatenie odcinki. Ciekawa jestem przeszłości Stefana, ale szczerze mówiąc to tylko kolejny wątek rozbijający całość na kolejne części.
-
KaHa
- Gość
Ja muszę przyznać, że dla mnie był to najlepszy odcinek tego sezonu. Dużo akcji i nieoczekiwanych zwrotów akcji. Nie mogłam się po prostu oderwać od ekranu i ani na chwile nie czułam, że odcinek mnie nudzi. Nie spodziewałam się, że Alaric zabije Elijaha (nie wiem czy dobrze piszę to imię
), a już na pewno nie, że na końcu Elena się tego podejmie (skoro wcześniej obrała "ofiarną" postawę). Naprawdę jeden z moich najciekawszych odcinków
-
Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
by Beauty_Has_Come » Sun Mar 13, 2011 11:29 am
KaHa wrote:J a już na pewno nie, że na końcu Elena się tego podejmie
A mnie zaskoczył fakt, że Stefan jej na to pozwolił
Na przebicie się nożem 10 cm od jednego z najgroźniejszych wampirów, którego zabicie nie jest w cale taką prostą sprawą. W końcu dopiero z pamiętnika Gilberta seriora dowiedzeli się, że nie wolno wyjmować sztuletu z truchła Pierwotnego. A jeśli jest kolejne "ale", którego Gilbert tam nie ujął?
-
emilusiowy36
- Gość
by emilusiowy36 » Tue Aug 02, 2022 1:23 pm
Tak dawno nie oglądałem tych odcinków! Sorki za odkopanie, ale niestety nic świeższego się nie pojawia, a ja tu wracam z sentymentem do tych odcinków. Wszystkiego nie pamiętam, ale niesamowite jest, jak niektóre sceny zapadły mi w pamięć.