Ile punktów dla 3. serii ?
Forum rules
Strefa wolna - można spoilerować.
Strefa wolna - można spoilerować.
- Maria_DeLuca
- Gość
Ile punktów dla 3. serii ?
Jak oceniacie 3. sezon roswell? był równo pasjonujący jak poprzednie? a moze lepszy ?
Being a Lifesaver.. is like a.. dreaming withuth closing eyes. You can choose what do you want to see. You can choose when do you want to close your eyes. And wake up.
Nie był tak pasjonujący jak I i II sezon,ale wcale nie taki najgorszy.Bez przesady. Było kilka naprawdę ciekawych odcinków. Co niektórzy mogą uważać III serię za słabą,bo bohaterzy przeszli prawdziwą metamorfozę(większość).
"Now you're flirting with death
you think then the hurting will stop
But your life is so damn precious
and has only just begun"...
you think then the hurting will stop
But your life is so damn precious
and has only just begun"...
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Tuż po puszczeniu 3 sezonu broniłem go, bo uważałem że wcale nie był gorszy od 1 i 2. Ale patrząc z dystansu - jednak był. Brakowało mi w nim pewnej ciągłości widzianej w poprzednich sezonach. Widać było, że serial był kręcony z widmem groźby zakończenia po każdym nieledwie kolejnym odcinku. Wątek z Kivarem został beznadziejnie obcięty, choć przecież zasługiwał chyba na taką uwagę jaką poświęcono Skórom. Izzy wplątali w małżeństwo i, co gorsza, zmieniła kolor włosów i je skróciła (tamtej fryzury jej nie wybaczę). Ogólnie w 1 i 2 odcinku miałem wrażenie jakiegoś celu albo głównego wroga. 3 sezon to dla mnie zlepek pojedynczych epizodów. A szkoda.
Tym niemniej sezon nie był zły. Był OK.
Tym niemniej sezon nie był zły. Był OK.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
3 sezon moim zdaniem był najgorszy z 3 nakręconych. I to co mówił Graalion - Brak grozy na końcu odcinków, nawet kiedy Liz znalazła tą tablicę w gabinecie ojca Maxa to zamiast zakończyć odcinek w tym całkiem fajnym momencie to pokazali szczęśliwych Is i Jesse'ego
Roswell straciło swoją otoczkę grozy jąką miała przez pierwsze 2 sezony.
Kivara też zepsuli - kretyn który chce odzyskać swoją byłą laskę
Albo rastanie Michaela i Marii co za durnota, że nie wspominam już Jesse'ego, napadu na sklep i Valentiego jako śpiewaka Country w barze
Roswell straciło swoją otoczkę grozy jąką miała przez pierwsze 2 sezony.
Kivara też zepsuli - kretyn który chce odzyskać swoją byłą laskę
Albo rastanie Michaela i Marii co za durnota, że nie wspominam już Jesse'ego, napadu na sklep i Valentiego jako śpiewaka Country w barze