Candy - nasze cukiereczki...
Moderator: Galadriela
- ciekawska_osoba
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
Tak sobie oglądam te zdjątka i tak sobie myślę..... jak mi się wogóle kiedyś jacyś inni faceci mogli podobać???? jacyś blondyni z niebieskimi oczami kiedyś byli... bleh, okropność.
Michaelek najpiękniejszy na świecie... zapomniałam co chciałam napisać... acha, co chcecie od fryzurki z 3 sezonu?????? pięknie wyglądał!!!! te włoski aaah, nie jestem w stanie pisać.... wyobraźcie sobie.... nie to chyba niecenzuralne o czym teraz myślę no dobra wyobraźcie sibie co mam na myśli i zostawmy ten temat, nie uzasadnię inaczej, po prostu MICHAEL RULEZ!!!!!! w każdej fryzurce (w drugim sezonie chyba najmniej mi się podobała)
Michaelek najpiękniejszy na świecie... zapomniałam co chciałam napisać... acha, co chcecie od fryzurki z 3 sezonu?????? pięknie wyglądał!!!! te włoski aaah, nie jestem w stanie pisać.... wyobraźcie sobie.... nie to chyba niecenzuralne o czym teraz myślę no dobra wyobraźcie sibie co mam na myśli i zostawmy ten temat, nie uzasadnię inaczej, po prostu MICHAEL RULEZ!!!!!! w każdej fryzurce (w drugim sezonie chyba najmniej mi się podobała)
I want out, because I love you so much
- lizzy_maxia
- Fan
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Re: Candy - nasze cukiereczki...
MARIA: Not if you were the last alien on Earth.
Later ...
LIZ: Um...well, we thought you were in trouble, but...yeah...I guess we're wrong.
CUTE! Uwielbiam tą scenę.
"Now you're flirting with death
you think then the hurting will stop
But your life is so damn precious
and has only just begun"...
you think then the hurting will stop
But your life is so damn precious
and has only just begun"...