Candy - nasze cukiereczki...
Moderator: Galadriela
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
a tak wracajac do tematu chodzenia w filmie to oficjalnie tego nigdy nie robili, w realu podobno pod koniec pierwszej serii cos powazniejszego bylo
A o tej jego nowej dziewczynie to juz nic nie mowie bo sie za bardzo denerwuje i to na serce szkodzi:P
A o tej jego nowej dziewczynie to juz nic nie mowie bo sie za bardzo denerwuje i to na serce szkodzi:P
Maria:Calowalas sie z ta kopia Michaela i nic mi nie powiedzialas?!Liz:Chcialam ci powiedziec, ale nie moglam...Maria:No jasne. Myslalas sobie, w koncu to tylko jezyk Michaela.......
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
Dziewczyny nie martwcie sie tą Gimenez... po tych sterydach które w siebie wpakowała... pewnie gdzieś za rok... pojawi sie jej zarost... i przejdzie mutacje głosu....
I znów powracam, by patrzeć, jak dnieje,By zło przeklinać, dobru błogosławić...[img]http://liam_valmont.w.interia.pl/1055955088YR.jpg[/img]
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
Ogłaszam mały konkurs... na najładniejsze zdjęcie Brendana i Majandry / Michael i Marii...
Oto zasady:
1) Każdy może zgłosić do konkursy tylko 3 zdjęcia. Do konkursu nie kwalifikują sie fotomontaże.
2) Zwycięzca zostanie wyłoniony większościa głosów za pomocą ankiety.
Nagrodą bedzie dozgonna sława wsród forumowiczów... no i może {o} nagrodzi kogoś ranga specjalną (Co Ty na to {o} ??)
Konkurs uważam za otwarty
Zakonczenie konkursu: 10. IX. 2003
Oto zasady:
1) Każdy może zgłosić do konkursy tylko 3 zdjęcia. Do konkursu nie kwalifikują sie fotomontaże.
2) Zwycięzca zostanie wyłoniony większościa głosów za pomocą ankiety.
Nagrodą bedzie dozgonna sława wsród forumowiczów... no i może {o} nagrodzi kogoś ranga specjalną (Co Ty na to {o} ??)
Konkurs uważam za otwarty
Zakonczenie konkursu: 10. IX. 2003
I znów powracam, by patrzeć, jak dnieje,By zło przeklinać, dobru błogosławić...[img]http://liam_valmont.w.interia.pl/1055955088YR.jpg[/img]
Może Łasuch?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
taaaa, lubie cukierki, choc niszczą zęby..
moja ulubiona para - bo lubie sie smiac, a na nich wystarczy tylko popatrzec i humor sam sie poprawia. Moje ulubione haselko, choc nie smieszne, ale za to bardzo cudne i wszedzie je powtarzam - to slowa Michaela w destiny - "Maybe because I love you too much". idzie sie zapomniec...
moja ulubiona para - bo lubie sie smiac, a na nich wystarczy tylko popatrzec i humor sam sie poprawia. Moje ulubione haselko, choc nie smieszne, ale za to bardzo cudne i wszedzie je powtarzam - to slowa Michaela w destiny - "Maybe because I love you too much". idzie sie zapomniec...
THERE'S TRUTH TO EVERY RUMOR
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
- ciekawska_osoba
- Fan