Max czy Michael?
Moderator: Galadriela
Re: Max czy Michael?
Max był ze wszystkich najrozważniejszy i potrafił najlepiej panować nad sytuacją. Za to go cenie najbardziej. Michael zaimponował miu jedynie dążeniem do upragnionego celu. Chciał koniecznie dowiedziec sie kim jest i skad pochodzi. Jednak robienie tego za wszelka cene było nieodpowiedzialne.
Myślę że oni się w pewien sposób uzupełniają. Michael jest odwagą i siłą a Max rozważnością i dobrocią co w połączeniu moze (aczkolwiek nie musi) dac wpaniały wynik. Czyli krótko mówiąc "obcy doskonały"
Myślę że oni się w pewien sposób uzupełniają. Michael jest odwagą i siłą a Max rozważnością i dobrocią co w połączeniu moze (aczkolwiek nie musi) dac wpaniały wynik. Czyli krótko mówiąc "obcy doskonały"
Roswell 4ever
- MAX EVANS
- Fan
Już od pierwszego odcinka zdecydowanie Max bo w porównaniu z Michaelem był rozważny i rozsądny. Dla Michaela liczył się jedynie dzień dzisiejszym nie myślał o konsekwencjach swoich czynów?
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
zawsze wolałam Maxa. Bo rozsądniejszy, bardziej zakochany, lepiej okazujący uczucia swojej dziewczynie. I w ogóle ah i och... ale teraz...
Za to teraz po ostatnim maratonie z Roswell postać Michaela jest mi bliższa, taki mały niepoprawny lekkoduch. Ale jak kocha, to na zabój. To on
dlatego nie wiem czy to takie pewne, że powinnam wybrać Maxa.
Za to teraz po ostatnim maratonie z Roswell postać Michaela jest mi bliższa, taki mały niepoprawny lekkoduch. Ale jak kocha, to na zabój. To on
Dlatego można mu wybaczyć tą jego gburowatość i lekkomyślność, bo po prostu jest uroczy
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Kobiety zawsze wolały i woleć będą Michaela. Już dawno temu zaobserwowałem to dziwne zjawisko zwane Michaelo manią
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
A ja - zaznaczam w razie jakichkolwiek nickowych wątpliwości: jestem kobietą - wybrałam opcje Max, i poproszę dostarczyć na mój adres pocztowy lub zostawić w skrzynce awizo.MAX EVANS wrote:Kobiety zawsze wolały i woleć będą Michaela
Dobrze, ale dlaczego Max? Bo nie zważając na wszystko inne uratował życie kobiecie którą kochał. Czy Michael zaregaowałby gdyby w Crashdown trafiono Marię? Bo "because of you ' - wszystko stało się oczywiste. Bo kochał Liz zawsze,
Co do jego zachowania w 2 sezonie...
Co nie zmienia faktu, że bardzo lubię Michaela Ale ponieważ z moim charakterem bliżej do niego niż do Maxa, pozabijalibyśmy się przed końcem pierwszego sezonu
- MAX EVANS
- Fan
Beauty_Has_Come wiesz zawsze znajdzie się jakiś wyjątek od reguły w tym przypadku akurat to ty nim jesteś POZDRAWIAM
ale ja kiedyś byłam całym sercem za Maxem, ale teraz musi w nim starczyć tez miejsca dla Michaela
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Naprawdę byłaś kiedyś całym sercem za mną Kurde jakich to człowiek może się rzeczy dowiedzieć na forum
ojć... no to się wydało
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
No wydało się wydało Wszyscy już wiedzą
hmm.. to ja teraz nie wiem czy się mam na Nk ujawniać teraz wszyscy będą wiedzieć. eh...
ale nie moja wina, że mam do Maxa słabość.
Chociaż usze przyznać, że jako młoda dziewczynka mająca pierwszy kontakt z Roswell tak się nim zafascynowałam, że nawet swojemu chomikowi dałam na imie Max
ale nie moja wina, że mam do Maxa słabość.
Chociaż usze przyznać, że jako młoda dziewczynka mająca pierwszy kontakt z Roswell tak się nim zafascynowałam, że nawet swojemu chomikowi dałam na imie Max
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
I tak o to zostałem zdegradowany do poziomu chomika My tu gadu gadu a tu nas noc zastała ja już zmykam do zobaczenia za kilka godzin.