Brendan Fehr #2
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Ja nie wiem....chłopak wygląda nie ciekawie w długich włosach a i teraz nie jest super.Bardzo go lubie ale nich mu ktoś powie żeby zapuścił włosy jak w 2 sezonie Roswell (moje zdanie).
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
- Martuśśśśśśśśśś
- Gość
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Widzę, że ten pokoik już po prostu ledwo zipie, a ja jestem jedyną osobą, która go usiłuje ożywić
No dobrze, zatem dla zainteresowanych-mam wspaniałą wiadomość Miałam słuszność twierdząc, że kariera Brendana nabiera tępa. Otóż nasz ulubieniec właśnie kręci swój najnowszy film w Meksyku, news pojawił się na jego oficjalnej stronie już dość dawno, ale ja przeczytałam o tym dopiero dzisiaj. Tutaj macie link do strony gdzie jest m.in o filmie, na razie jest tam dość mało materiałów cieszących oczka. Mimo to warto zajrzeć jak ktoś jest maniakiem na punkcie Brendana: http://www.shorelineentertainment.com/m ... tient.html
No dobrze, zatem dla zainteresowanych-mam wspaniałą wiadomość Miałam słuszność twierdząc, że kariera Brendana nabiera tępa. Otóż nasz ulubieniec właśnie kręci swój najnowszy film w Meksyku, news pojawił się na jego oficjalnej stronie już dość dawno, ale ja przeczytałam o tym dopiero dzisiaj. Tutaj macie link do strony gdzie jest m.in o filmie, na razie jest tam dość mało materiałów cieszących oczka. Mimo to warto zajrzeć jak ktoś jest maniakiem na punkcie Brendana: http://www.shorelineentertainment.com/m ... tient.html
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
hehe Gosiek to chętnie sie z tobą pokłócę - mnie bardziej podoba sie w przydługich włoskach, ale jak to mówią kazdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje:)))
Hotori dzięki za dobre wieści - tak sie zastanawiałam włąśnie co słychac u Brena, czy coś kręci po poprzednich projektach, i miła niespodzianka:) Teraz tylko wyglądać czegoś konkretnego o tym projekcie:)
Hotori dzięki za dobre wieści - tak sie zastanawiałam włąśnie co słychac u Brena, czy coś kręci po poprzednich projektach, i miła niespodzianka:) Teraz tylko wyglądać czegoś konkretnego o tym projekcie:)
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
To ja was pogodze, bo mi się Brendan podoba i w krótkich i średnich i w długich włosach;P:) i tak najlepsze są te jego minki i uśmieszki.
Mam propozycje, żeby każdy napisał w jakich filmach, czy serialach widział Brendana, czy warto je zobaczyć, no i jaką rolę grał w nich Brendan.
Ja oprócz Roswell oczywiście:), widzałam Brendana w dwóch filmach- "Zabij mnie później", gdzie niestety nie miał dużej roli, ale był uroczy, no i w niedawno emitowanym "Straceni", film raczej średni, ale za to Brendan prawie nie znika z ekranu;)
Piszcie proszę po co warto się udac do wypożyczalni:)
Mam propozycje, żeby każdy napisał w jakich filmach, czy serialach widział Brendana, czy warto je zobaczyć, no i jaką rolę grał w nich Brendan.
Ja oprócz Roswell oczywiście:), widzałam Brendana w dwóch filmach- "Zabij mnie później", gdzie niestety nie miał dużej roli, ale był uroczy, no i w niedawno emitowanym "Straceni", film raczej średni, ale za to Brendan prawie nie znika z ekranu;)
Piszcie proszę po co warto się udac do wypożyczalni:)