Shiri Appleby #2
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Misio jak bedziesz miał czas, zażuć mi jakieś foty, z różnych filmów, gdzie Shiri cmoka sie z jakimś kolesiem...najlepiej, zeby go za bardzo nie ujawniać...
Z góry dzięki cmok ode mnie :]
PS: Jak wam sie podoba mój avatarek nowy, chcecie zobaczyć inne moje Fotomontarze z Liz i Khivarem??
Z góry dzięki cmok ode mnie :]
PS: Jak wam sie podoba mój avatarek nowy, chcecie zobaczyć inne moje Fotomontarze z Liz i Khivarem??
Last edited by gosiek on Tue Nov 09, 2004 6:49 pm, edited 1 time in total.
Misio a ciebie to tu chyba 100 lat nie było
Jakie ona ma słodkie te trampeczki...do płaszczyka przypomniał mi sie Max w 1 sezonie.
A tak poza tym, to co nowego? Słyszałam skądś że "Love surreal" miało już jakies pokazy przedpremierowe i podobno się podoba...nie będziesz miał tego przypadkiem dzięki jakimś swoim magicznym źródłom?
I co nam powiesz o "1/4 life"?
Jakie ona ma słodkie te trampeczki...do płaszczyka przypomniał mi sie Max w 1 sezonie.
A tak poza tym, to co nowego? Słyszałam skądś że "Love surreal" miało już jakies pokazy przedpremierowe i podobno się podoba...nie będziesz miał tego przypadkiem dzięki jakimś swoim magicznym źródłom?
I co nam powiesz o "1/4 life"?
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Gosiek poszukam ale nic nie obiecuję...
Lizziett czemu nie
"Love Surreal" zmieniło nazwę na "Everything You Want" czemu to akurat nikt nie wie, ale z opinni i komentarzy ten nowy tytuł bardzo dobrze pasuje do filmu.
Co do samego filmu to jest zabawny a kilka scen jest baardzo podobnych do Roswellowych (jakie konkretnie to jeszcze nie wiem bo nie oglądałem ). A Shiri, no cóż, sama słodycz Jest bardzo dużo scen z Jej udziałem. Oprócz tego niejaki Will Friedle ma podobno bardzo udane i zabawne sceny
Reasumując - film został przyjęty bardzo miło i serdecznie. Nie jest to produkcja oskarowa ale ogląda się przyjemnie.
Z chęcią oglądnę taki lekki film. Wystarczy już tego mordowania na lewo i prawo...
"1/4 life" to nowy serial na kanale ABC.
Ma on opowiadać o 7 (Shiri Appleby, Rachel Blanchard, Jacob Pitts, Merritt Wever i Reggie Austin dwa pozostałe miejsca do obsady więc mamy jeszcze szanse ) dwudziestoparolatkach (ale mi słowo wyszło ) mieszkających w jednym mieszkaniu. Serial ma się skupić na problemach tychże osób w trakcie przechodzenia z colleg'u w dorosłe życie.
Premiera dopiero w listopadzie 2005, więc jeszcze jest sporo czasu.
Wsześniej się doczekamy (oby i w Polsce) kinowych filmów Shiri a jest ich sporo
Najbliżej jest chyba do wspomnianego "Everything..." i "Undertow" które już miało premierę.
Niestety nikt nie wie co się dzieje z "Skin Horse" który oficjalnie został ukończony w 2003 roku... Oraz z "Havoc" tu z kolei nie wiadomo czy wogóle wpuszczą ten film do kin...
I na sam koniec kolejna komedia z Shiri czyli "When Do We Eat ?". Niezależna produkcja ale zapowiada się ciekawie i śmiesznie A poza tym rola Shiri...będzie ciekawie
Eh nagadałem się.
Pozdrawiam w te zzimne dni
Papa
Lizziett czemu nie
"Love Surreal" zmieniło nazwę na "Everything You Want" czemu to akurat nikt nie wie, ale z opinni i komentarzy ten nowy tytuł bardzo dobrze pasuje do filmu.
Co do samego filmu to jest zabawny a kilka scen jest baardzo podobnych do Roswellowych (jakie konkretnie to jeszcze nie wiem bo nie oglądałem ). A Shiri, no cóż, sama słodycz Jest bardzo dużo scen z Jej udziałem. Oprócz tego niejaki Will Friedle ma podobno bardzo udane i zabawne sceny
Reasumując - film został przyjęty bardzo miło i serdecznie. Nie jest to produkcja oskarowa ale ogląda się przyjemnie.
Z chęcią oglądnę taki lekki film. Wystarczy już tego mordowania na lewo i prawo...
"1/4 life" to nowy serial na kanale ABC.
Ma on opowiadać o 7 (Shiri Appleby, Rachel Blanchard, Jacob Pitts, Merritt Wever i Reggie Austin dwa pozostałe miejsca do obsady więc mamy jeszcze szanse ) dwudziestoparolatkach (ale mi słowo wyszło ) mieszkających w jednym mieszkaniu. Serial ma się skupić na problemach tychże osób w trakcie przechodzenia z colleg'u w dorosłe życie.
Premiera dopiero w listopadzie 2005, więc jeszcze jest sporo czasu.
Wsześniej się doczekamy (oby i w Polsce) kinowych filmów Shiri a jest ich sporo
Najbliżej jest chyba do wspomnianego "Everything..." i "Undertow" które już miało premierę.
Niestety nikt nie wie co się dzieje z "Skin Horse" który oficjalnie został ukończony w 2003 roku... Oraz z "Havoc" tu z kolei nie wiadomo czy wogóle wpuszczą ten film do kin...
I na sam koniec kolejna komedia z Shiri czyli "When Do We Eat ?". Niezależna produkcja ale zapowiada się ciekawie i śmiesznie A poza tym rola Shiri...będzie ciekawie
Eh nagadałem się.
Pozdrawiam w te zzimne dni
Papa
tak, coś mi sie obiło o uszy. "Sex surrogate" od razu stwierdziłam że panowie będą mieli używanie.
Kto już widział "Everything you want"? I czy to jest film komercyjny, czy niezależny? I czy ty będziesz go miał? Bo ja bym się bardzo chętnie pisała...mogę juz zacząć się do ciebie uśmiechać co prawda gdzie mi tam do piękna panny Appleby, ale przynajmniej podobny typ.
bardzo mnie intryguje ten film. Podobnie jak "When do we eat".
Kto już widział "Everything you want"? I czy to jest film komercyjny, czy niezależny? I czy ty będziesz go miał? Bo ja bym się bardzo chętnie pisała...mogę juz zacząć się do ciebie uśmiechać co prawda gdzie mi tam do piękna panny Appleby, ale przynajmniej podobny typ.
bardzo mnie intryguje ten film. Podobnie jak "When do we eat".
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Noo widze, że też jesteś w temacie
Już nawet w zwiastunie jest gorrąca I te okulary...ah marzenie
"Everything..." będe miał na 200% (;) ) ale premiera dopiero w przyszym roku (chyba styczeń-luty).
Tym razem to czysta komercja
Uśmiechaj się uśmiechaj. Na razie jestem troche do tyłu po tym jak komp mi się spalił. A na dodatek nagrywarka idzie do wymiany i mi admin zablokował p2p w sieci
Ale mam nadzieję, że do lutego wszystko wróci do normy
------------------------------
Porobiłem dużo (ponad 100) screenów z teledysków z Shiri - Sense Field i Gavin DeGraw - w najlepszej dostępnej jakości.
Jakbyście chcieli to wkleję - klikalne miniaturki
Dwa sampelki żebyście wiedzieli jak to wygląda
Już nawet w zwiastunie jest gorrąca I te okulary...ah marzenie
"Everything..." będe miał na 200% (;) ) ale premiera dopiero w przyszym roku (chyba styczeń-luty).
Tym razem to czysta komercja
Uśmiechaj się uśmiechaj. Na razie jestem troche do tyłu po tym jak komp mi się spalił. A na dodatek nagrywarka idzie do wymiany i mi admin zablokował p2p w sieci
Ale mam nadzieję, że do lutego wszystko wróci do normy
------------------------------
Porobiłem dużo (ponad 100) screenów z teledysków z Shiri - Sense Field i Gavin DeGraw - w najlepszej dostępnej jakości.
Jakbyście chcieli to wkleję - klikalne miniaturki
Dwa sampelki żebyście wiedzieli jak to wygląda
Odnośnie Sens Field mogę powiedzieć - Save Yourself.
Tego drugiego nie znam (i nie wiem, czy tak bardzo chcę znać...)
Tego drugiego nie znam (i nie wiem, czy tak bardzo chcę znać...)
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Freja, to przepiękne posyłałaś kiedyś swoje prace na RF? Jeśli nie, to stanowczo powinnaś.
Może jeszcze ja coś dorzucę- rzecz jasna nie mojego autorstwa.
Może jeszcze ja coś dorzucę- rzecz jasna nie mojego autorstwa.
co to jest RF? jeśli ci się podobają moje prace to zapraszam (jeśli nie byłaś) na moją stronę po więcej http://restless-reverie.com/nightwhisper
Podobnie jak Lizziett gorąco namawiam freja do pochwalenia się swoją twórczością na RoswellFantics. Na pewno zostaniesz doceniona. Ta tapetak z Shiri Twojego autorstwa jest faktycznie śliczna
A tak przy okazji, w ostatnim "Ostrym Dyżurze" widząc Kellie Martin pomyślałam, że bardzo przypomina mi Shiri - sposobem gry, tą świeżością i naturalnością.
A tak przy okazji, w ostatnim "Ostrym Dyżurze" widząc Kellie Martin pomyślałam, że bardzo przypomina mi Shiri - sposobem gry, tą świeżością i naturalnością.
Last edited by Ela on Wed Nov 17, 2004 11:29 pm, edited 1 time in total.