Inni
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Dawno nikt tutaj nie pisał. A ja będąc niedawno na stronie Miko znalazłam jego nowe zdjęcie:
Zdjęcie zostało zrobione całkiem niedawno, możliwe, że chodzi nawet o ostatni weekend "Kids With a Cause Cruise to Mexico".
Jakby ktoś był ciekawy, oto skład zdjęcia:
Miles Marciano, Logan O'Brien, Miko, Issac Lipcombe, Alex and Tony Black
and friends:)
Zdjęcie zostało zrobione całkiem niedawno, możliwe, że chodzi nawet o ostatni weekend "Kids With a Cause Cruise to Mexico".
Jakby ktoś był ciekawy, oto skład zdjęcia:
Miles Marciano, Logan O'Brien, Miko, Issac Lipcombe, Alex and Tony Black
and friends:)
Last edited by Nan on Mon Jul 19, 2004 8:30 am, edited 1 time in total.
mam myśleć o biednych dziewczynach???
Ja uważam, iż jesteście w lepszej sytuacji, prawie każdy man z Roswell ściągnął koszulkę i pokazał gołą klatę, a kobiety???
Niestety gołe klaty pokazały tylko te na które się nie czeka
Wolałbym 1500100900 razy zobaczyć TAKIE zdjęcie Shiri lub chociaż z ręką na wiadomo czym, jak maji, katie, julie i tfu.. emilie... razem wziętych
Lepiej ty pomyśl o biednym FANIE Pedrosie, Ramzesie, Lukim, Graalionie i innych, którzy czekają tylko na kilka rzeczy w swoim życiu(wszystkich są związanych z jedną osobą )
Ja uważam, iż jesteście w lepszej sytuacji, prawie każdy man z Roswell ściągnął koszulkę i pokazał gołą klatę, a kobiety???
Niestety gołe klaty pokazały tylko te na które się nie czeka
Wolałbym 1500100900 razy zobaczyć TAKIE zdjęcie Shiri lub chociaż z ręką na wiadomo czym, jak maji, katie, julie i tfu.. emilie... razem wziętych
Lepiej ty pomyśl o biednym FANIE Pedrosie, Ramzesie, Lukim, Graalionie i innych, którzy czekają tylko na kilka rzeczy w swoim życiu(wszystkich są związanych z jedną osobą )
jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany tapetką z Miko to jakiś czas temu zrobiłam taką. nie wrzucam jej tu, tylko podam linka: http://www.roswell.xcom.pl/view.php?src ... 24.jpg&k=2
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Dla zainteresowanych - w "Zakręconym piątku" grało epizodyczne rólki, aż dwóch aktorów z Roswell. Może nie był to Max ani Liz ale zawsze Kobieta, grająca matkę Maxa i Is, zagrała pacjentkę psychologa a agentka Duff (czy jakoś tak) nauczycielkę.....
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Miko jest o rok starszy od Nan
Dzisiaj to on już nie wygląda tak dzieciaczkowato jak w Roswell
Swoją karierę aktorską zaczął w wieku... 27 miesięcy i ma już kilka słynnych filmów na koncie - np. Zeus & Roxanne, Apollo 13.
Dzisiaj to on już nie wygląda tak dzieciaczkowato jak w Roswell
Swoją karierę aktorską zaczął w wieku... 27 miesięcy i ma już kilka słynnych filmów na koncie - np. Zeus & Roxanne, Apollo 13.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Hihi, ciekawi mnie tylko z jakiej strony korzystałeś... Ale tak na poważnie, jeśli z tej samej co ja, to powinieneś wiedzieć kiedy Miko ma urodziny, a tego w twoim poście nie było . Anyway, Miko ma już prawie 18 lat. Urodziny obchodzi 22 lutego, czyli już całkiem, całkiem niedługo... Jeszcze można by dodać wsytępy w serialach np. Baywatch... i faktycznie jeśli widziałeś zdjęcia z tej strony {o} to widać, że chłopak dojrzewa. Za kilka lat już wcale nie będzie wyglądał dzieciaczkowato.
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Dziś na TVN7 był pierwszy odcinek serialu "Dead Last" (który jakiś bardzo "genialny" tłumacz przełożył jako "Magiczny Amulet", litości), w którym jedną z głównych ról gra nasza znajoma, Courtney z Roswell.
PS: Miko ma tu sporo fanów (i fanek ), więc już pewnie gdzieś to było napisane, że Miko grał w "Smętarzu dla zwierzaków". Cóż, podaję tak na wszelki wypadek.
PS: Miko ma tu sporo fanów (i fanek ), więc już pewnie gdzieś to było napisane, że Miko grał w "Smętarzu dla zwierzaków". Cóż, podaję tak na wszelki wypadek.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")