Emilie de Ravin
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Faktycznie troszkę to mylące było Ale dobrze, że już wszystko jest wyjaśnione
Pora na ostatnie screeny z pierwszego sezonu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..................................................Lost 124-5 - Exodus Part 2 & 3...................................................
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prosze mnie nie pytać dlaczego Claire krzyczy i płacze na kilku screenach bo po pierwsze nie oglądałem jeszcze a po drugie nawet gdybym wiedział to i tak bym nie powiedział
Miłego oglądania
P.S.
Szkoda, że za czasów Roswell ostatni odcinek sezonu nie był dwukrotnie dłuższy od zwykłych...
Pora na ostatnie screeny z pierwszego sezonu
..................................................Lost 124-5 - Exodus Part 2 & 3...................................................
Prosze mnie nie pytać dlaczego Claire krzyczy i płacze na kilku screenach bo po pierwsze nie oglądałem jeszcze a po drugie nawet gdybym wiedział to i tak bym nie powiedział
Miłego oglądania
P.S.
Szkoda, że za czasów Roswell ostatni odcinek sezonu nie był dwukrotnie dłuższy od zwykłych...
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- lizzy_maxia
- Fan
Będzie, będzie, 2 sezon, zdjęcia mają się zacząć w lipcu, więc na przełomie września/października powinien już być w TV
Freja - ja widziałam i się nie zawiodłam. Moim zdaniem to było genialne. Chy6ba najbardziej ekscytujące półtorej godziny w moim żcyiu Nie liczyłam wcale na to, że finał odpowie na wszystkie nasze pytania. Postawił jeszcze więcej pytań, i w ten sposób na nowo zamieszał nam w głowach Nie oczekiwałam niczego konkretnego, po prostu byłam ciekawa, więc nie miałam jak się zawieść. Kocham i nienawidzę jednocześnie takie cliffhangery Nie wiem jak ja wytrzymam do jesieni!!
Freja - ja widziałam i się nie zawiodłam. Moim zdaniem to było genialne. Chy6ba najbardziej ekscytujące półtorej godziny w moim żcyiu Nie liczyłam wcale na to, że finał odpowie na wszystkie nasze pytania. Postawił jeszcze więcej pytań, i w ten sposób na nowo zamieszał nam w głowach Nie oczekiwałam niczego konkretnego, po prostu byłam ciekawa, więc nie miałam jak się zawieść. Kocham i nienawidzę jednocześnie takie cliffhangery Nie wiem jak ja wytrzymam do jesieni!!
lizzy_maxia wrote:Będzie, będzie, 2 sezon, zdjęcia mają się zacząć w lipcu, więc na przełomie września/października powinien już być w TV
Już ci powiedziałam co sądze i w przeciwieństwie to ciebie jednak koniec nie trzymał mnie w napięciu... ale jeżeli tak zareagowałaś na taki finał sezonu Lost to co ty powiesz na koniec sezonu VM tam sie dopiero dzieje , choć i tak trochę tego zostaje bez odpowiedzi. No ale cóż reżyser Lost zrobił świetny chwyt. Fani na całym świecie umierają z ciekawości co będzie dalej... i ja też się do nich dołączam!
P.S. A propo VM kogo obstawiasz na zbójcę?
- lizzy_maxia
- Fan
Ja również. Zostawili nas z cliff-hangerem na całe lato i to jakim... Moją ulubioną rozrywką jest teraz łażenie po zagranicznych forach i czytanie teorii innych na temat serialu Spoilery też się już jakieś pojawiły, więc moźe jakoś wytrzymamyfreja wrote:No ale cóż reżyser Lost zrobił świetny chwyt. Fani na całym świecie umierają z ciekawości co będzie dalej... i ja też się do nich dołączam!
Po trzech odcinkach trudno mi obstawiać kogokolwiek, ale pewnie był to ktoś, kogo nikt się nie spodziewał Albo może samobójstwo Ale póki co nie chcę wiedzieć Więc ciiiiii....freja wrote:P.S. A propo VM kogo obstawiasz na zbójcę?
edit. może ktoś jeszcze nie czytał, a ja już dawno zrobiłam skany, więc podaję... artykuły o Lost ze Świata Seriali:
o panach:
- http://img.photobucket.com/albums/v217/ ... /lost1.jpg
- http://img.photobucket.com/albums/v217/ ... /lost2.jpg
o paniach:
- http://img.photobucket.com/albums/v217/ ... adies1.jpg
- http://img.photobucket.com/albums/v217/ ... adies2.jpg
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Przez czysty przypadek znalazłam capsy do promocyjnego video Lost
Yyyyyyyy... A reszta jest tutaj
http://emiliefrance.free.fr/gallery/thu ... p?album=31
Yyyyyyyy... A reszta jest tutaj
http://emiliefrance.free.fr/gallery/thu ... p?album=31
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- lizzy_maxia
- Fan
Żyje, bo promo jest dla UK, gdzie puszczą dopiero 1 sezon. Mnie bardziej zastanawia sparowanie go z Claire
Jakby ktoś był zainteresowany, to pojawiło się drugie promo, oba do ściągnięcia na journalu voodoo_in_tx
Jakby ktoś był zainteresowany, to pojawiło się drugie promo, oba do ściągnięcia na journalu voodoo_in_tx
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Skoro prosisz:
- "truth", nie "ttuth"
- lepiej brzmiałoby "false" zamiast "falsity"
- "pregnant", nie "pregnat"
- chyba miało być "other" zamiast "oder", chyba że celowo wprowadziłaś język niemiecki
- zresztą sens ostatniego zdania jest dla mnie niejasny
- "truth", nie "ttuth"
- lepiej brzmiałoby "false" zamiast "falsity"
- "pregnant", nie "pregnat"
- chyba miało być "other" zamiast "oder", chyba że celowo wprowadziłaś język niemiecki
- zresztą sens ostatniego zdania jest dla mnie niejasny
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")