Shiri Appleby #3
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- misiopuchatek
- Zainteresowany
To że Jasona pali to wiedziałam i do tej chwili byłam przekonana że dalej pali ... przyznam że trochę mną wzdryggnęlo jak się dowiedziałam że jara to świnstwo .... ale to że rzuciał palenie i to właśnie przez z Shiri i jeszcze w trakcie kręcenia Roswell jest la mnie jak najbardziej pozytywnym szkiem ... misiopuchatku dzięki za oświecenie .. BiG PLUs dla Shiri .. jak to inti pisze ...
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Szczerze mówiąc to tyle tam tego palenia co kot napłakał. Tylko raz na samym początku sceny się zaciąga przez jakieś 3 sekundy. Później tylko trzyma papierosa w ręce.
Z Pizza My Heart nie ma jeszcze nic...Ale może już niedługo
Bardziej bym się nastawiał teraz na inne filmy.
WDWE. Zapowiada się naprawde fajna komedia.
Everything You Want - najpierw kino później (miejmy nadzieję) DVD
No i moze wreszcie Havoc sie wykluje...
--------------------------------------
A oto co się dziś rano pokazało. Świeżutkie stare zdjątko z japońskiego tournee
Miłego oglądania
Z Pizza My Heart nie ma jeszcze nic...Ale może już niedługo
Bardziej bym się nastawiał teraz na inne filmy.
WDWE. Zapowiada się naprawde fajna komedia.
Everything You Want - najpierw kino później (miejmy nadzieję) DVD
No i moze wreszcie Havoc sie wykluje...
--------------------------------------
A oto co się dziś rano pokazało. Świeżutkie stare zdjątko z japońskiego tournee
Miłego oglądania
Zdjęcia z Undertow bardzo realistyczne. Ciekawi mnie, jak ona dała sobie radę z tą rolą. Prawda jest taka, że im mniej fizycznie pasujesz do roli, tym trudniej jest ci się w nią wcielić, tym trudniej być autentycznym. Tak na moją logikę przynajmniej A twarz Shiri to nie jest twarz obdartusa ze slumsów. Nawet brudna, zakrwawiona zachowuje jakąś szlachetność. Ale kto wie, może twórcom o to chodziło
A co do palenia, to nie wiedziałam, czy Shiri w zyciu prawatnym popala czy nie. Dowiedziałam się dopiero z waszych postów. Ale najśmieszniejsze jest to, że jak tylko zobaczyłam jej pierwsze zdjęcie z papierosem, od razu pomyślałam sobie- amatorszczyzna Sposób trzymania go świadczy o tym, że ona raczej tego nie robi na codzień. I chyba nawet nie za bardzo to lubi. Tyle spostrzeżeń fachowca
A co do palenia, to nie wiedziałam, czy Shiri w zyciu prawatnym popala czy nie. Dowiedziałam się dopiero z waszych postów. Ale najśmieszniejsze jest to, że jak tylko zobaczyłam jej pierwsze zdjęcie z papierosem, od razu pomyślałam sobie- amatorszczyzna Sposób trzymania go świadczy o tym, że ona raczej tego nie robi na codzień. I chyba nawet nie za bardzo to lubi. Tyle spostrzeżeń fachowca