Brendan Fehr
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Brendanek rzeczywiście jest świetny ... Właściwie to za jego sprawą (oraz piosenki "Here with me" rozpoczynającej film ) zaczęłam oglądać Roswell. Kiedyś latałam po kanałach i natrafiłan na "285 South" i od tego momentu już żadnego nie przepuściłam.
Uważam, że najlepiej było mu w tych włosach, które miał w I i II serii. Jak zobaczyła jego nowy image to się po prostu załamałam
Uważam, że najlepiej było mu w tych włosach, które miał w I i II serii. Jak zobaczyła jego nowy image to się po prostu załamałam
- ciekawska_osoba
- Fan
~Lenka~ fajnie, ze nowa fanka Breda dołączyla na forum:)
Kes jak chcesz to poslij mi na maila ta fotkę a ja ja umieszczę tu na forum:)
Mnie osobiscie Bren podoba się w tych dłuższych włoskach, w pierwszym sezonie zauroczyły mnie w szczegolności jego oczy
Kes jak chcesz to poslij mi na maila ta fotkę a ja ja umieszczę tu na forum:)
Mnie osobiscie Bren podoba się w tych dłuższych włoskach, w pierwszym sezonie zauroczyły mnie w szczegolności jego oczy
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Brendan w krótkich włosach był śliczny nic dodac nic ujac. W dlugich przyznam szczerze ze mu nie do twarzy choc byly chwile ze i w tych wydawal sie calkiem calkiem (behind the music). Ale te krotkie wlosy z 1 serii teraz tez ma podobne choc bardziej przylizane. Ale fryzjera chyba nie zmienil od tamtego czasu...
Ja tez sie dolacze i ~Lenka~ zycze milego pisania postow i poglebiania Roswellomani
Ja tez sie dolacze i ~Lenka~ zycze milego pisania postow i poglebiania Roswellomani
Dokładnie się z toba zgadzam. W tych długich wyglądał jakby wylał na siebie cały pojemnik żelu (może tak robił, kto to tam go wie ). Stał się przez te włosy taki trochę za banalny, standardowy...Liz16 wrote: w krótkich, postawionych włosach było mu o wiele lepiej niź w tych dłuższych. Te krótkie bardziej pasowały do jego charakteru, nadawały mu specyficzny styl, odpowiedni tylko dla niego
PS. Serdecznie dzięki wszystkim za miłe przyjęcie
PPS. Arcik jest super!
- ciekawska_osoba
- Fan
Hotaru śliczną perełkę znalazłaś! Bradzo mi się podoba - tak bardzo, że chyba złamię swoje zasady i wrzucę sobie to na pulpit
A tak na marginesie baaaardzo ale to baaaaardzo podoba mi się twoja sygnaturka
Wrzucam też fotkę, o której wcześniej mówiła Kes i którą mi przysłała bym umieściła:) oto ulubiona fotka Kes:
A tak na marginesie baaaardzo ale to baaaaardzo podoba mi się twoja sygnaturka
Wrzucam też fotkę, o której wcześniej mówiła Kes i którą mi przysłała bym umieściła:) oto ulubiona fotka Kes:
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Kilka nowych starych fotek:
Tego nie widziała serio :]
Patrzcie jaką mam gałe
Najszczęśliwszy był z Mają ciągle usmiechnięty
Też chcem taką koszulkę z CarshDown
Z Kath też czasem miał fantazje...popatrzcie tylko na to pożadanie w oczach
Ja tam go naj naj naj bardziej lubiłam w rótkich własach :]
Brakuje mi tutaj Mai...proszę wróć :]
Czuje się taki opuszczony...help
Ja z nim bym chciała pogotować...nawet jajecznice
"Bren Kochanie patrz...fotografują mnie" - Smok "NIe podniecaj się tak" - w myśli Bren
No i tymi swoimi wielkimy cyckami zrzuciła go z kszesła
Jeszcze jeden szczur u boku Brendana...ble ruda...znowu ruda tak jak obok Colina
Tego nie widziała serio :]
Patrzcie jaką mam gałe
Najszczęśliwszy był z Mają ciągle usmiechnięty
Też chcem taką koszulkę z CarshDown
Z Kath też czasem miał fantazje...popatrzcie tylko na to pożadanie w oczach
Ja tam go naj naj naj bardziej lubiłam w rótkich własach :]
Brakuje mi tutaj Mai...proszę wróć :]
Czuje się taki opuszczony...help
Ja z nim bym chciała pogotować...nawet jajecznice
"Bren Kochanie patrz...fotografują mnie" - Smok "NIe podniecaj się tak" - w myśli Bren
No i tymi swoimi wielkimy cyckami zrzuciła go z kszesła
Jeszcze jeden szczur u boku Brendana...ble ruda...znowu ruda tak jak obok Colina
- ciekawska_osoba
- Fan
Nan myślę, że za dużo tych zdjęć akurat w tym temacie nigdy nie ma, więc bez obaw
Poza tym większości nam - fanek Brena - zupełnie nie przeszkadza wklejanie tych samych fotek co jakiś czas, więc z tym problemu też nie ma - kolejny kłopot z twoich barek zdjęty
Żabki ale się uśmiałam czytając o tym "perwolu" Fajnie to wyszło
Gosiek a wiesz, że ja nei widziałam jeszcze tych paru fotek z panną Jen? Wiesz może z kiedy one są?
Tosiu tak jak Nan już wspomniałą zdjęć z kompa nie wrzucisz ale możesz skorzystać z tej stronki - załóż sobie albumik wrzucaj do niego swoje zbiory a potem adresy zdjęć wklejaj na forum:) Oto link:
http://photobucket.com/
Problem jednak w tym, że zdjęcia są w swoim naturalnym rozmiarze - ten serwer ich nie zmniejsza, ale na to też jest rada
Poza tym większości nam - fanek Brena - zupełnie nie przeszkadza wklejanie tych samych fotek co jakiś czas, więc z tym problemu też nie ma - kolejny kłopot z twoich barek zdjęty
Żabki ale się uśmiałam czytając o tym "perwolu" Fajnie to wyszło
Gosiek a wiesz, że ja nei widziałam jeszcze tych paru fotek z panną Jen? Wiesz może z kiedy one są?
Tosiu tak jak Nan już wspomniałą zdjęć z kompa nie wrzucisz ale możesz skorzystać z tej stronki - załóż sobie albumik wrzucaj do niego swoje zbiory a potem adresy zdjęć wklejaj na forum:) Oto link:
http://photobucket.com/
Problem jednak w tym, że zdjęcia są w swoim naturalnym rozmiarze - ten serwer ich nie zmniejsza, ale na to też jest rada